Inspiration

Hitta Badrumsinredning i Stockholm

Badrumsinredning i Stockholm: Är du ute efter en renovering i ditt badrum? Eller är det kanske bara dags att möblera och fixa till lite?
Vi har listat några av Stockholms bästa butiker och produkter med fokus på badrumsinredning. Badrummet är en plats som ska hållas ren, fräsch och snygg.

Har du fler tips på snygga inredningsdetaljer som bör finnas i badrummet så hör gärna dig så ser vi till att lägga till dessa i listan nedan.
Skicka ett mail till oss, kommentera nedan eller skriv till oss på Facebook

Speglar i badrummet

FIGARO är en elegant och modern serie i högblank vit lack med extra kraftig materialtjocklek. Med sofistikerade, dolda, handtag och en tydlig designtanke är produkterna i serien iögonfallande i varje hem.Tillsammans med FIGARO Sminkbord och Bänk ger denna spegel en trevlig plats att applicera smink eller fixa håret. Spegeln kan även kombineras med övriga produkter i serien..

Massproductions Memory spe…

Det ursprungliga priset var: 1 495 kr.Det nuvarande priset är: 1 346 kr.

Nordal – SQUARE Speg…

2 921 kr

Handdukar i badrummet

Colored Check gästhandduk från Gant Home. En lyxig handduk att inreda ditt badrum med. Handduken har en fin nyans som ger ditt badrum en färgklick. Ibland kan det lilla räcka för att ge badrummet ett litet lyft.

Förvaring i badrummet

Balsa box förvaring från Nomess Copenhagen. En stilren förvaringslåda tillverkad i ljust trä med enkel och rak design. Lådan passar för många användningsområden och har du inget att gömma är det en snygg inredningsdetalj.

Belysning och spotlights i badrummet

Här hittar ni fina spotlights från några av Sveriges största återförsäljare inom inredning och design. Spotlights är viktig del i det moderna hemmet och lyser upp stämningen i vardagen.

Relaterade artiklar