Inspiration

Underbara soffbord i tre delar. Spegelbord med design från Zara Home

zara-home-soffbord
Underbara soffbord i tre delar. Spegelbord med design från Zara Home
Zara Home har på senare tid tagit inredningsbutikerna med storm. Med sin ljusa färger och materialval har det kommat bli en populära favorit bland många svenskar. Speciellt soffbord är en produkt som vi alla har hemma. Den kan också användas som sidobord.
Zara Home är en inredningsbutik både på nätet och fysiskt. Den finns på flera ställen i Sverige. Från grunden kommer företaget från Spanien och ingår i en av världens största klädkoncern. Zara home har ungefär 400 butiker  i 44 länder och erbjuder allt möjligt när det kommer till heminredning och design. Huvudkontoret ligger i A Coruña, Spain.
Är ni ute efter soffbord kan ni kolla in vår butik med över 50.000 inredningsprodukter från Sveriges e-handlare.
Ett soffbord är ett lågt bord, vanligen placerat framför en soffa, en fåtölj eller någon annan låg, bekväm sittmöbel i ett vardagsrum.
Soffbordet är vanligen så lågt att den som sitter i soffan eller fåtöljen inte kan sitta med knäna under soffbordet. Soffbordets fungerar därför mest som avställningsyta för mat och dryck, böcker, tidskrifter och fjärrkontrollen till TV-apparaten. Ett soffbord kan även vara försett med prydnader, exempelvis en duk, ett par ljusstakar, en krukväxt eller en vas med blommor.
En kista eller en annan möbel med förvaringsutrymme eller lådor kan också fylla soffbordets funktion.
 

Related Posts