Inspiration, Trender

Trevlig inredning vardagsrum med design

Inredning vardagsrum: Riktigt trevligt vardagsrum med design. Här står den vackra inredningen i fokus. Planerad på bästa sätt ser vi den fina soffan med divan och inte missa den snygga stegen i vänstra hörnet bredvid soffan och fönstret.

inredning-vardagsrum-2016
Vardagsrummet är en viktig punkt i hemmet. En plats för umgänge och många gånger är vardagsrummet det största om mest besökta rummet i ett hem. Därför är intrycket som dina gäster får av ditt vardagsrum viktigt. Inspireras hur du kan få ditt vardagsrum precis som du vill ha det hos oss på Roomly.se. Kika in inredningsprodukter som är till för vardagsrummet som exempelvis soffbord!

1. Byt plats på ­möblerna, inredning vardagsrum

Möblera om i stället för att köpa nytt. Ibland kan det räcka att möblera om för att få ett mer funktionellt och harmoniskt vardagsrum. Värt att prova innan du kastar ut och köper nytt.

2. Övermöblera inte

Tänk på att skapa rymd och luft i möbleringen så att det är lätt att ta sig runt i rummet.

3. Tänk på storleken

Känns vardagsrummet trångt eller plottrigt? Tänk på att större rum kräver större möbler för att få ett lugnt intryck medan mindre rum gör sig bäst med något mindre möbler.

4. Bestäm inte allt på en gång

Köp inte allt till vardagsrummet på en gång om du inreder ett tomt rum. Bo in dig lite så du hinner känna efter vad du verkligen vill ha och behöver. Låt det växa fram!

5. Använd olika typer av belysning

Bra belysning är A och O (i alla rum). Utan genomtänkt belysning kan inredningen falla platt. Tre enkla steg, bra allmänbelysning, bra arbets/läsbelysning och komplettera med stämningsbelysning.

Related Posts