Inspiration

Privat garage på Östermalm för 10 miljoner kr

Privat garage på Östermalm för 10 miljoner kr: Tycker ni att bostadspriserna är höga? Då ska ni kolla in garagemarknaden i Stockholms innerstad. Priserna på garageplatser i Stockholm har mer än dubblats på något år och fortsätter upp.

Den välkända mäklarfirman Lagerlings på Östermalm har precis fått in ett nytt objekt med närhet till Strandvägen. Men objektet är inget boende utan ett stort privat garage med plats för ca 8 bilar. För detta och lite extra utrustning och bekvämligheter får man hosta upp 10 miljoner svenska kronor. Och mer kan det bli om budgivning påbörjas.
Så har du lite pengar över och är biltokig är nog det här det rätta för dig! Kanske kan du även trycka lite snygg inredning och möbler om du bara har 5 bilar. Några stolar, en soffa och kanske ett matbord.
Kika in bilderna på det privata garaget med placering mellan Östermalmstorg och Strandvägen i Stockholm nedan.
Område: Östermalm, Stockholm
Yta: 139 kvm
Pris: 10 000 000 kr
Mäklare: Lagerlings
Kika in mer info om garaget samt fler bilder på mäklarens egna hemsida!
Här beskriver Lagerlings själva objektet:
Med attraktivt läge mellan Östermalmstorg och Strandvägen ligger detta privata garage. Garaget säljs med äganderätt andel med lagfart (ej belåningsbar) och är nyligen smakfullt renoverat. Plats för uppställning av 5-8 bilar. Wc samt stort förråd i källaren. Automatisk dörr med fjärrkontroll. Varmgarage med automatisk belysning. Unikt tillfälle för samlaren att förvärva ett eget garage med bästa läge.
Text från lagerlings.se
Privat garage på Östermalm för 10 miljoner kr (2)
Privat garage på Östermalm för 10 miljoner kr (3)
Privat garage på Östermalm för 10 miljoner kr (4)
Privat garage på Östermalm för 10 miljoner kr (1)Bilder från lagerlings.se

Relaterade artiklar