Hemnet tips

Sekelskiftesdröm på Grevgatan i Stockholm

Sekelskiftesdröm på Grevgatan i Stockholm: Nu är våren på ingång och det betyder att bostadsmarknaden går in i högsäsong. Vi på Roomly ligger alltid på vakt för att kunna ge er inspiration från favoriterna till salu just nu. Igår skrev vi om det unika gårdshuset i Vasastan på 5 våningar. Idag tar vi oss vidare till grannstadsdelen Östermalm.

Är du ute efter det där lilla extra? Då har vi här hittat en riktig sekelskiftesdröm med närhet till exklusiva Strandvägen i Stockholm. 168 kvadratmeter etagevåning fördelat på 4 rum, nyrenoverat kök och stor terrass med fantastisk utsikt över hela Stockholm.
Möblerna som vi ser i lägenheten kommer många från det kända Nordiska Galleriet i Stockholm. Exklusiv och unik inredning som gör sig helt rätt i en miljö som på bilderna nedan. I en internationell jämförelse anses Nordiska Galleriet vara en av Europas ledande butiker. En av anledningarna till detta är att ingen annan butik kan uppvisa ett sortiment av så många kända internationella designer- och leverantörsnamn.
Område: Östermalm, Stockholm
Boyta: 168 kvm
Rum: 4 st och öppet kök
Våningsplan: 4 av 4
Pris: 15 500 000 kr (Utgångspris)
Mäklare: Lagerlings 
Se mer av lägenheten här!

Mäklare på Lagerlings beskriver våningen här:

Med högt och ljust läge i tyst gårdshus ligger denna exklusiva etagevåning. Klassiska sekelskiftesdetaljer samsas med modern planlösning. Platsbyggt nyrenoverat öppet kök med rymlig matplats och utgång till balkong med kvällssol. På det nedre etaget finns stort vardagsrum i anslutning till öppet till kök och matplats. Där finns också rymligt sovrum med platsbyggda garderober och ett badrum med badkar. Separat gäst wc i anslutning till hallen. Hallen med ytterligare platsbyggd förvaring leder till en svängd stentrappa som tar dig upp till våningens övre etage.
Det övre etaget erbjuder öppet vardagsrum med ljus från öster och väster. Där finns ett mindre sovrum samt ett stort exklusivt badrum med badkar och bastu. Från övervåningen har man tillgång till terrass med fantastisk utsikt över hela Stockholm. Välskött och totalrenoverad fastighet. Förening med god ekonomi. Tillträde efter överenskommelse. Det finns idag inte någon hiss i trapphuset.
Text från lagerlings.se
Sekelskiftesdröm på Grevgatan i Stockholm (7)
Härligt kök med öppen planlösning och plats för sittande gäster.
Sekelskiftesdröm på Grevgatan i Stockholm (9)
Kök med fina detaljer i marmor och mässing.
Sekelskiftesdröm på Grevgatan i Stockholm (10)
Fantastisk utsikt över Stockholm med Globen längst bort i horisonten.
Sekelskiftesdröm på Grevgatan i Stockholm (8)
Terrass med plats för stort bord och sittande gäster.
Sekelskiftesdröm på Grevgatan i Stockholm (1)
Stora sociala ytor och utgång till balkong.
Sekelskiftesdröm på Grevgatan i Stockholm (2)
Ett av badrummen med badkar och otroligt fina detaljer.
Sekelskiftesdröm på Grevgatan i Stockholm (3)
Vardagsrum och social yta på andra våningen.
Sekelskiftesdröm på Grevgatan i Stockholm (4)
Vardagsrum med plats för möblemang på undervåningen.
Sekelskiftesdröm på Grevgatan i Stockholm (5)
Badrum nummer 2 med stort badkar.
Sekelskiftesdröm på Grevgatan i Stockholm (6)
Master bedroom
Bilder från lagerlings.se
Se mer av lägenheten här!

Relaterade artiklar