Hemnet tips, Inspiration

Välkommen till Ruddammsbacken 28 i Stockholm

Ruddammsbacken 28 i Stockholm: Inredningsarkitekten Scandinavian Homes är tillbaka med ytterligare ett fantastiskt objekt i Stockholms innerstad. Denna gång får vi en insyn i ett nybyggt bostadshus på Ruddammsbacken 28 i Stockholm. Huset renoverades och byggdes om för något år sedan av det välkända företaget Oscar Properties som vi skrivet en del om innan.

Denna lägenhet med tre rum på 86 kvm är ett fantastiskt exemplar på modernt boende och inredning. Kika in bilderna nedan och besök gärna mäklare Ekenstam för vidare information om bostaden som är till salu.
Adress: Ruddammsbacken 28, Östermalm, Stockholm
Antal rum: 3 st
Storlek: 86 kvm
Pris: 6 975 000 kr/bud
Mäklare: Ekenstam
Visa objektet hos mäklare >>
Mäklarens ord om Ruddammsbacken 38 i Stockholm:
Välkommen till detta spektakulära och unika boende. Högst upp i huset med stor balkong med underbar utsikt över staden och härligt solläge med fantastiska solnedgångar. Belägen i attraktiva Ruddammsområdet med promenadavstånd både till city och norra Djurgårdens naturområden. Missa inte detta tillfälle
Högst upp i huset med underbar utsikt över stan ligger denna utsökta nyproducerade Oscar Propertieslägenheten om 85 kvm.
Det vackra stora fönsterpartiet skänker ett enormt ljusinsläpp och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör att lägenheten uppfattas som mycket social. Dessutom finns det två utgångar till en stor balkong i perfekt solläge från tidig eftermiddag och med underbara solnedgångar. Hela lägenheten är i nyskick med fräscht kök och badrum. Lägenheten har en ytterst funktionell planlösning med två ordentliga sovrum, stor walk-in-closet med god förvaring i kombination med egen tvättmöjlighet. Lägenheten har högt i tak vilket förstärker den spatiösa och rymliga känslan. Föreningen som består av 77 lägenheter har en stabil ekonomi.
Text från Ekenstam.com 
ruddammsbacken-28-scandinavian-homes (1)
ruddammsbacken-28-scandinavian-homes (9)
ruddammsbacken-28-scandinavian-homes (5)
ruddammsbacken-28-scandinavian-homes (3)
ruddammsbacken-28-scandinavian-homes (7)
ruddammsbacken-28-scandinavian-homes (4)
ruddammsbacken-28-scandinavian-homes (2)
ruddammsbacken-28-scandinavian-homes (6)
Bilder från Ekenstam.com

Related Posts