Hemnet tips

Bukowskis presenterar Skeppargatan 3

Bukowskis presenterar Skeppargatan 3: Söker du något unikt med egen form och stil, då har du hittat rätt. Denna vindsvåning om 202 kvm är av världsklass och bländar betraktaren med en mix av materialval som är i en klass för sig. Hemmet är beläget högst upp i korsningen Skeppargatan och Strandvägen och erbjuder allt det som den kräsna efterfrågar. Ett hem som präglas av avslappnad internationell stämning och loungekänsla.

När vi stiger in i våningen möts vi av en annorlunda och unik design. Arkitektritad ut i fingerspetsarna av VascoTrigueiros 2013. Det som sätter extra krydda på vinden är den mix av material som dess interiör består av, där ask, carreramarmor, kolmårdsmarmor och valnöt är igenkommande. Materialen är varvade på ett smakfullt sätt för att skapa en dynamik och en känsla av rörelse och omväxling. Alla metallföremål är i koppar eller mässing, golven är i ask medan accentinredningen är i valnöt eller ek och vissa partier är målade i en lugnande gråskala.

En röd tråd av materialval

Våningen håller en röd tråd i sin helhet och skaparen har försökt att ta vara på alla vinklar och vrår på bästa möjliga vis som även bidrar till optimal funktion. Vidare finner vi lösningar såsom avancerade ljus- och ljudsystem. Centralt placerade eldstäder, stensatta med kolmårdsmarmor, vilka sprider sken i mörkret. Altanen ligger i ett korrekt västerläge med sol in på sensommarkvällen. Karakteristika drag såsom synliga takbjälkar, terrass, takfönster och flertalet fönster längs med Skeppargatan såväl som fönster som vetter ut mot Stockholms inlopp.
Se fler bilder och läs mer om denna unika våning på Östermalm här!
* Text från bukowskisrealestate.com
bukowskis-estate (1)
bukowskis-estate (7)
bukowskis-estate (6)
bukowskis-estate (5)
bukowskis-estate (4)
bukowskis-estate (2)
* Bilder från bukowskisrealestate.com

Related Posts