Hemnet tips

Eget gårdshus på 5 våningar mitt i centrala Stockholm

Vi har nämnt det förut, gårdshus är den hetaste botrenden just nu. Vi har under 2015 och 2016 sett en stor ökning av just gårdshus mitt i city till salu på bostadssajterna. Nu är det ytterligare ett mysigt objekt till salu mitt i Stockholm. Denna gång är det inget vanligt litet gårdshus.

» Läs också 6 häftiga minihus du inte trodde fanns
Mitt i centrala Stockholm vid Odenplan finner vi just nu ett eget gårdshus på hela 5 våningar till salu hos Erik Olssons mäklarbyrå. Golvytan ligger på 164 kvadrat varav 104 kvadratmeter är boyta. Inuti finner vi vacker öppen spis, vackert trägolv, gott om förvaring och en nybyggd balkong med utsikt över innergården i Vasastan. Huset är sekelskifte och byggt 1882.
Område: Odenplan, Stockholm
Boyta: 103 kvm (Biarea 61 kvm)
Rum: 4,5 st
Våningar: 5
Pris: 9 975 000 kr (Utgångspris)
Mäklare: Erik Olsson
Här beskriver mäklaren själv gårdshuset i Vasastan:
Välkommen till detta unika boende på 164 kvm golvyta, varav 103 kvm boarea, 32 kvm biarea, 29 kvm övrig golvyta, fördelat på fem våningar. Här finns möjlighet att bo i detta unika boende med vackra trägolv, öppen spis, vackert kök, gott om förvaring och nybyggd balkong i ett eget vackert gårdshus byggt 1882 mitt i Vasastan.

  • Eget hus vid Odenplan
  • Unikt hem på fem våningar
  • Smakfullt renoverat
  • Nybyggd balkong
  • Bygglov för terrass
  • Två eldstäder
  • Spa avdelning i källaren
  • Nyrenoverade badrum
  • Köket är renoverat 2015
  • mm

Kika in objektet för mer info och fler bilder här!
Text från Erikolsson.se
Eget mysigt gårdshus mitt i centrala Stockholm (5)
Master bedroom
Eget mysigt gårdshus mitt i centrala Stockholm (6)
Nybyggd balkong med utsikt mot vacker innergård.
Eget mysigt gårdshus mitt i centrala Stockholm (7)
Stort nyrenoverat kök i vitt med plats för matbord.
Eget mysigt gårdshus mitt i centrala Stockholm (8)
Den vackra trappan mellan våningarna.
Eget mysigt gårdshus mitt i centrala Stockholm (9)
Stort badrum med spa och plats för stort badkar.
Eget mysigt gårdshus mitt i centrala Stockholm (1)
Gårdshuset som är på 5 våningar mitt i Stockholm med närhet till Odenplan.
Eget mysigt gårdshus mitt i centrala Stockholm (2)
Gästrum eller kontor med vacker kamin.
Eget mysigt gårdshus mitt i centrala Stockholm (3)
Stort vardagsrum och social yta med öppen spis. Också trappan upp till nästa våning.
Eget mysigt gårdshus mitt i centrala Stockholm (4)
Vardagsrummet med stor öppen planlösning.
Bilder från erikolsson.se

Related Posts