Hemnet tips

Modern lägenhet på Kungsholmen presenteras av Alexander White

Modern lägenhet på Kungsholmen presenteras av Alexander White: Kika in denna underbara, moderna lägenhet på Kungsholmen i Stockholm. Denna ljusa och snygga etagelägenhet på två våningar har en takhöjd på 4 meter. En perfekt lägenhet på 64 kvadratmeter som fungerar utmärkt för ett par som kanske nyss vill flytta ihop eller eventuellt för en person som söker sig något lite extra i bostadsväg.

Lägenheten är till salu just nu via mäklarbyrån Alexander White och har ett utgångspris på 3 895 000 kronor.
Såhär beskriver mäklaren Alexander White bostaden på Lilla Essingen i Stockholm:
Ljus och snygg etagelägenhet med ett gigantiskt ljusinsläpp och rymlig balkong i söderläge samt 4 meter till tak. På nedre planet finns ett fullutrustat kök, stort badrum med tvättmaskin, matrum och utgång till balkong i lugnt läge. Trappan i stål leder upp till sovrum med umgängesdel där golvet består av ett 33 mm tjockt härdat glas.
Lilla Essingen är en gemytlig stadsdel med en fin balans mellan grönska, hav och ett myller av männsikor i alla åldrar. Livsmedelsbutiker, restauranger, caféer, gym, badbryggor, fantastiska promenadstråk. City nås enkelt och snabbt med buss 1. Huset är byggt 2006 med garage i huset.
Kika in lägenhet hos Alexander White 
modern-lagenhet-alexander-white (3)
modern-lagenhet-alexander-white (4)
modern-lagenhet-alexander-white (5)
modern-lagenhet-alexander-white (6)
modern-lagenhet-alexander-white (7)
modern-lagenhet-alexander-white (1)
modern-lagenhet-alexander-white (2)
Se fler bilder på alexanderwhite.se

Related Posts