Inspiration

Villa Chameleon i Palma de Mallorca

Villa Chameleon i Palma de Mallorca: Idag tar vi oss bort från Sverige och hittar detta otroliga och helt fantastiska boende i Spanien. En modern, ljus och enorm lyxvilla. I huset hittar vi förutom ett majestätiskt poolområde en boyta på tre våningar, lyxigt vardagsrum, sovrum, kök, bibliotek, privat biograf, vinkällare, gym/fitnesscenter och en inomhuspool. 
Huset som ligger i den populära staden Palma på Mallorca är till hälften av fasaden gjort av det finaste kristallglas som kan hittas. Förutom detta så är även kristallglasets yta utrustad med LED-teknik som gör att du kan kontrollera olika lysspel. Låt säga att du vill att huset ska belysas med skiftande grönt för en spektakulär fest? Då går det att ordna. Den högteknologi som finns i glaset kan programmeras efter exakta specificeringar. Därav namnet på huset som är Villa Chameleon (Kameleonten)
Med positionen av huset dvs på toppen av en kulle, inbjuder detta dig till att njuta av en enastående utsikt över havet och hamnen i Palma de Mallorca. En underbar medelhavsträdgård omger huset och skapar den perfekta inramningen för den enastående arkitekturen.
Fler bilder och beskrivning av detta objekt som nu är till salu kan hittas via länken nedan!
Pris: Hemligt (On request)
Mer info och bilder: www.engelvoelkers.com
Villa Chameleon i Palma de Mallorca (7)
Villa Chameleon i Palma de Mallorca (8)
Villa Chameleon i Palma de Mallorca (9)
Villa Chameleon i Palma de Mallorca (10)
Villa Chameleon i Palma de Mallorca (1)
Villa Chameleon i Palma de Mallorca (3)
Villa Chameleon i Palma de Mallorca (4)
Villa Chameleon i Palma de Mallorca (5)
Villa Chameleon i Palma de Mallorca (6)
Bilder från HOOM Magazine Facebook – Hoom.se

Related Posts