Hemnet tips

Arkitektritad villa på Storholmen utanför Lidingö

Arkitektritad villa på Storholmen utanför Lidingö: Är du också ute efter ett mysigt och smart fritidshus? Då är du inte ensam. Jakten på landställen i Sverige har aldrig varit så hett som det är nu. Även om priserna är på toppnivåer så betyder det inte att svenskarna fortfarande vill åt det där drömhuset utanför stan. Men behöver det verkligen ligga så långt från stan? Vi på Roomly har hittat en riktig liten drömvilla endast 5 minuter båtfärd från tunnelbanan. 
Lidingö känner nog de flesta till. Men något som kanske inte alla känner till är att utanför Lidingö finns det några bebodda öar. En av dessa är Storholmen. För att ta sig hit måste man åka båt, det går alltså ingen bilväg till ön. Detta har gjort att många väljer att inte bosätta sig här permanent. Istället har flera Stockholmare faktiskt köpt sig landställen här, endast 10 minuter med båt och 15 min med bil från Stureplan i centrala Stockholm. Fantastiskt eller hur?
Område: Storholmen, Lidingö
Yta: 90 kvadratmeter boyta (10 kvm biyta)
Tomtarea: 822 kvm tomt
Rum: 4 rum och kök
Pris: 11 000 000 (Utgångspris)
Mäklare: ESNY
Kika in mäklarens egna hemsida för fler bilder och mer information om objektet >>

Mäklarens ord av objektet på Storholmen

Arkitektritat hus av Robert Öhman med smakfulla- och påkostade materialval! Vackert hus med stora glaspartier, natursten, öppen spis/kamin och många fina uteplatser som omgärdar huset. Stor brygg- och båtanläggning med segelbåtsdjup. Huset i bästa söderläge bjuder på öppen och social planlösning med kök och vardagsrum på nedre etage. Här finns också ett badrum en öppen spis samt utgång till flertalet uteplatser och brygga. På övre etage disponerar huset tre sovrum, badrum samt ett tv-rum. Husets tomt erbjuder båda berg och brygga såväl som fina gräsytor.
Här finns också en pool med motstånd (jetstream) för simträning om så önskas. Fantastiska möjligheter att njuta av sol, bad, middagar och sociala stunder med familj och vänner på denna väldisponerade tomt. Gästhuset om 45 m2 är fullt inrett med smakfullt kök och badrum, sovloft och vardagsrum. Stora glaspartier mot trädgården. Perfekt som kontor, generationsboende eller uthyrning. Välkommen till en unik miljö 15 minuter från Stureplan!
Text från Esny.se

Modernt arkitektritat hus på Storholmen med sjötomt

Modernt arkitektritat hus på Lidingö

Underbara altaner och terrasser med två bryggor direkt mot vattnet

Fantastisk havsutsikt från terrassen

Härlig pool med utsikt över havet och terrassen

Pool vill Lidingö med sjötomt

Sjötomt med stora sociala ytor och ankomst med båt

Sjötomt Lidingö med brygga och pool

Modern inredning och dekoration inomhus och utsikt mot vattnet

Sjöutsikt från modern villa Lidingö

Nybyggt kök med exklusiva materialval och design

Modernt kök i villa på Storholmen

Vardagsrum och kök på bottenvåningen i villan

Villa Storholmen utanför Lidingö

Ett av två sovrum på övervåningen med utsikt mot vattnet

Fritidshus på Storholmen sovrum

En större gäststuga för dem på besök en härlig sommardag

Gäststuga till villa på Lidingö
Bilder från Esny.se

Related Posts