Hemnet tips, Inspiration

Modernt på Lidingö med sjöutsikt

Ute efter ett boende med lite av det extra i vardagen? Då kommer du gilla denna modernt underbara villa på Lidingö med makalös sjöutsikt från högt berg.
Såhär beskriver mäklaren Lidingövillan:
På en av Lidingös mest eftertraktade adresser med fantastisk vy över Stockholms inlopp ligger denna arkitektritade och mycket fina 60-talsvilla om totalt 425 kvm. Ostört läge på lugn återvändsgata. Villan ligger på en södervänd, lättskött trädgårdstomt med pool och stor terrass. Avskalad enkelhet blandat med kvalité, moderna material och naturnära färgval avspeglas både i arkitektur, inredning och stil. Övre plan med generösa sällskapsytor, stora fönsterpartier och vidsträckt sjöutsikt. Vacker eldstad och stort modernt kök. Tre större sovrum samt ett badrum. Entréplan med sällskapsrum, bibliotek, pentry samt rymligt allrum i anslutning till spaavdelning. Strålande sjöutsikt från i princip samtliga rum. Dubbelgarage samt bergvärme.
Läs mer och se fler bilder hos mäklare perjansson.se
Text från perjansson.se
villa-lidingo (3)
villa-lidingo (4)
villa-lidingo (5)
villa-lidingo (6)
villa-lidingo (1)
 
Bilder från perjansson.se

Related Posts