Hemnet tips

Gadelius presenterar Carl Milles väg 7, Lidingö

Carl Milles väg 7, Lidingö: Med ett oslagbart läge och strålande sjöutsikt över Värtan ligger denna totalrenoverade (2014) lägenhet i toppskick om 64 kvm och en fantastisk terrass om ca 55 kvm med vidsträckt sjöutsikt över värtan och lidingöbron. Modernt kök i öppen planlösning mot sällskapsytor och terrass. Sovrumsdelen är bakom glasvägg med sjökontakt. Exklusivt badrum med glasvägg och sjöutsikt. Närhet till mataffärer, bageri, Lidingö Centrum samt ett stenkast från Ropsten. Välskött förening och fastighet. Möjlighet att hyra garage i byggnaden.
Välkommande hall med stor plats för avhängning och förvaring. Gäst-wc med linneskåp och förberett för tvättmaskin. Grått stengolv och infällda spotlights. Redan från hallen får man kontakt med vattnet. Välplanerad öppen planlösning mellan kök, vardagsrum, matsalsdel och terrass. Två spotlightsskenor med stora armatörer i vardagsrum respektive kök. Golv i borstad ek.
Storlek: Två rum och kök 64 kvm
Terrass: 55 kvm
Pris: 5 950 000 SEK
Läs mer och se fler bilder på objektet hos Gadelius.se
Text från Gadelius.se 
gadelius-lidingo-maklare (1)
gadelius-lidingo-maklare (2)
gadelius-lidingo-maklare (3)
gadelius-lidingo-maklare (4)
Bilder från Gadelius.se 

Related Posts