Inspiration

8 tips på kreativ nyårsdukning

8 tips på kreativ nyårsdukning: Nyårsafton är kanske en av de mest festfyllda högtiderna. Visst har vi många andra härliga dagar som midsommar och kräftskivor men inget slår nyårsafton i storlek. Vi på Roomly tänkte tipsa om några otroligt kreativa och roliga nyårsdukningar som inspirerar till något utöver det vanliga. Nedan kommer 8 tips på våra favoriter som vi hoppas att också ni kommer gilla. Om ni inte finner någon exakt favorit så kan man självklart plocka lite godbitar från flera olika varianter för att skapa sin egna dukning för nyårsfesten.
>> Läs också 10 dukningstips inför jul och nyår!

1. Detaljer som bryter av – nyårsdukning

Se till att duka med många härliga serveringstillbehör i enhetlig färg. Men bryt gärna av detta med exempelvis lite mörka blommor, servetter för att höja effektens behag.

2. Använd glitter och glamour – nyårsdukning

Gillar du mycket glitter och lyx? Då är denna nyårsdukning helt klart det bästa valet för dig. Nyårsafton ska glittra och spraka ordentligt.

3. Den enkla nyårsdukningen

En dukning behöver inte alltid vara komplicerad. Det räcker i många fall att behålla enkelheten men kanske se till att få in en liten detalj i form av exempelvis en maffig blombukett och lite roliga nyårsaccessoarer på bordet.

4. Sätt färg på nyårsafton och dukningen

Vi gillar färg, kanske också du? Som exemplet nedan har man blandat rosa och orange i olika toner för att skapa en dramatisk och mycket effektfull nyårsdukning som gästerna kommer älska.

5. Den lekfulla nyårsdukningen

Också här gäller det att blanda en massa härliga och lekfulla detaljer för en nyårsdukning som alla kommer prata om länge. Skoj är det också 🙂

6. Klassiskt svart och guld

Nyårsafton förknippas ofta med guld. Guld är en färg som passar utmärkt tillsammans med svart och skapar en lyxig och härlig atmosfär som aldrig kan misslyckas.

7. Trendig nyårsdukning i mintgrönt

Ni har nog inte missat att färgen mintgrön varit väldigt populär under året. Varför inte då få in den i årets sista dag. Fantastisk fin dukning.
 

8. Enklaste nyårsdukningen

Kanske finns inte tid och utrymme för att arrangera dukningen mer komplicerad. Då kommer här ett tips på en mycket enkel och härlig nyårsdukning som absolut kommer fungera utmärkt när ni sedan firar in det nya året.

Relaterade artiklar