Trender

Hur du skapar en perfekt man cave

Hur du skapar en perfekt man cave: Att utrusta, dekorera och skapa ultimat komfort är viktiga delar av att ha en grym man cave. Här är ett par sätt som du kan uppnå en perfekt man cave på. Kika in tipsen nedan.

Möbler

Att ha många olika bekväma och praktiska soffor och fåtöljer är grundstommen i en bra man cave. Du vill inte att tiden du spenderar här ska slösas bort med att undra hur du ska sitta när du ska titta på TV eller spela spel. Att ha ett par saccosäckar och andra liknande saker kan också vara en bra idé om du har mycket folk över. Om du planerar att ofta ha kompisar på besök kan det vara en bra idé att se till så att det alltid finns ställen för alla att sitta på. Det sista du vill är att behöva låta någon annan sitta på din sköna plats.

Dryck och snacks

Du vill absolut inte behöva gå iväg för att köpa mat eller dricka, därför vill du ha en plats där du kan ha dessa saker. Det bästa är att ha en kyl där du kan ha kalla burkar och resterna från takeawayn (om du inte har några så gör du inte din man cave rättvisa). Se till så att du har skåpet fyllt så att du inte behöver ta dig ut mitt i en spelsession eller filmtrilogi för att köpa mer. Du kommer inte ångra att ha kylskåpet fyllt med dina favoritsnacks.

TV- och spelstation

En man cave är aldrig komplett utan en PC, spelkonsoler och en stor TV. Du vill positionera dessa nära din spel- och DVD-samling så att det alltid är enkelt att bläddra runt bland dina spel och filmer. Om du har kontroller med sladdar är det också en bra idé att i förväg se till så att de når överallt där man vill sitta. Det är aldrig heller en dålig idé att chilla med ett spel på telefonen samtidigt som man tittar på en film. Om du vill ha en grym kväll, bjud in ett par vänner, drick ett par öl och ha en episk spelkväll med konsolspel och PC-spel som Nidhogg och Call of Duty. Med tanke på att du har en massiv TV kan ni också spela tillsammans på Spelasäkert. De har ett stort utbud av spel, så det är inget problem att hitta något som alla gillar.

Andra roliga saker

Du vill inte bara ha elektronik i din man cave utan även andra roliga prylar. Oavsett om du gillar biljard, fotbollsspel, luft-hockey eller dart så är det en bra idé att investera i något av det i din man cave. Om du har dessa fysiska spel mitt i rummet eller i en speciell hörna är helt upp till dig, men att ha lite fysiska spel livar alltid upp stämningen.
Dessa tips bör kunna hjälpa dig att skapa en perfekt man cave, samt göra det till den perfekt tillflyktsorten för spel och film, allt det du behöver för att ha roligt.