Hemnet tips

Stiligt renoverad sekelskiftesdröm på Sigtunagatan

Stiligt renoverad sekelskiftesdröm på Sigtunagatan: Det är nog inte många som missat höstens rush av objekt till salu i landet. Detta gör att vi har en massa guldkorn att presentera i vår inredningsblogg. Ett av dessa är denna fantastiskt fina lägenhet på Sigtunagatan i Stockholm. En 2a på 68 kvm inred med härliga möbler och inredningsdetaljer.
Sigtunagatan som ligger i den härliga stadsdelen Vasastan i Stockholm är en av de mest populära områdena att bo i. Alla stadsdelar har sin egna unika charm. Vasastan är känd för sitt stora utbud av goda restauranger, mysiga caféer och gröna områden som vasaparken. Lägenheten som vi tänkte presentera idag är just nu till salu och har nyss blivit stiligt och smakfullt renoverad. Det härliga är också att de vackra detaljerna i stuckatur och fönsterramar sitter kvar. Det bildar en vacker kombination med det lite mer moderna valen i bland annat köket.
Sen måste vi på Roomly också kommentera det fina val av inredning och möbler som använts flitigt i denna homestyling. Vackert val som passar in med den övriga miljön i både kök, vardagsrum och sovrum.
Område: Vasastan, Stockholm
Storlek: 68 kvm boyta
Rum: 2 rum och kök (Kan byggas om till 3 rum och kök)
Pris: 5 750 000 kr (Utgångspris)
Mäklare: Fastighetsbyrån
Kika in mäklarens hemsida för vidare information och fler bilder på objektet >>

Här beskriver mäklaren själv objektet på Sigtunagatan

Invid Vasaparken och på en av Vasastans bästa adresser finner ni denna fantastiskt fina sekelskiftesdröm med en härlig planlösning! Bostaden som är högt belägen i pampig fastighet anno 1899 har stora fönsterpartier som ger bostaden ett generöst ljusinsläpp. Här erbjuds ett stilrent boende i mycket bra skick med välbevarade sekelskiftesdetaljer såsom högt till tak, dekorativa stuckaturer, höga golvsocklar, genomgående trägolv som har mörkpigmenterats och hårdvaxats, spegelmönstrade och snövita snickerier i dörrar och fönsternischer samt en fungerande braskamin. Elegant renoverat fullt maskinellt utrustat kök med gott om arbetsytor och matplats. Helkaklat badrum med dusch och kombinerad tork- och tvättmaskin. Gott om förvaringsmöjligheter i en fantastisk walk-in-closet. Stabil och välskött förening med god ekonomi.
Lägenheten går att bygga om till en 3:a, se förslag på alternativ planlösning.
Området är en klass för sig och fastigheten har ett utmärkt läge mellan S:t Eriksplan och Odenplan. Sigtunagatan är en lugn och enkelriktad gata med härliga Vasaparken runt hörnet. Tillgången till goda kommunikationer är oslagbar med direkt närhet till tunnelbanans gröna linje S:t Eriksplan och flertalet busslinjer. Sommaren 2017 är dessutom den nya pendeltågsstationen vid Odenplan redo att tas i bruk. Här erbjuds Vasastans absolut bästa läge med närhet till allt du kan önska dig; mysiga kvarter med restauranger, caféer, barer och butiker medan du finner promenadstråken endast några minuter bort utmed Karlbergskanalen, Kungsholms Strand samt i Hagaparken.
Text från Fastighetsbyran.se


Stiligt renoverad sekelskiftesdröm på Sigtunagatan


Bilder från Fastighetsbyran.se