WILLOWS/SAYVILLE Matgrupp 4 Stolar

21,675kr

Visa erbjudande

WILLOWS/SAYVILLE Matgrupp 4 Stolar SoffaDirekt är en elegant och intressant inredning som passar utmärkt in i det moderna hemmet. Hos oss på Roomly fokuserar vi på att erbjuda det allra bästa produkterna inom inredning och design. Därför har vi skapat ett noga utvalt sortiment från kända varumärken från bland annat Soffadirekt.

Letar du efter mer info om WILLOWS/SAYVILLE Matgrupp 4 Stolar från varumärke SoffaDirekt? Du hittar allt detta genom att klicka på knappen ovan för att komma vidare till Soffadirekt. Där kan du se fler bilder, specifikationer och tillval för inredningsprodukten. Men, glöm inte och kolla in fler produkter som vi erbjuder inom samma kategori.

Artikelnr: 8352702069989255 Kategorier: , , Etikett:
Beskrivning

Beskrivning

Matgruppen Willows/Sayville är härlig kombination möbler som blandar olika texturer och naturmaterial fint. Willows matbord har en industriell och stilren design som passar bra i uterummet eller på altanen, men även inomhus! Modellen har ett enkelt formspråk och en rund form, vilket är perfekt för dig som kunna få plats några extra runt middagsbordet. Sayville är en stol i modern design lämplig för utomhusbruk. Sayville passar perfekt att ha i flera exemplar i trädgården, på altanen eller i uterummet.Design & egenskaperRunt matbord i robust men stilren design.Fotens diameter är 35 cm.Bekväm och inbjudande stol för utomhusbruk.Sittdyna i vit textil medföljer.Material & skötselMatbordet är tillverkad av lättbetong.Matbordet är impregnerad vid leverans men bör impregneras igen innan varje säsong. Impregnering görs med paraffin och en svamp, låt impregneringen torka in i 24 timmar innan användning. Tål temperatur ner till -15°C. Måste täckas med möbelskydd eller pressenning under vinterhalvåret – luftspalt mellan möbel och skydd.Stolen är tillverkad i rotting.Tyget är av 100% linne.Klädseln på dynorna är avtagbar.Ta in dynan när de inte används.Skydda möbeln mot regn, exempelvis genom att använda möbelskydd eller förvara under tak.Förvaras inomhus under vinterhalvåret.Leverans & förpackningBordet levereras omonterat, stolarna levereras monterade.Antal förpackningar: 6 st + lastpall.Förpackningsmått: 49x49x89 cm / 109x108x24 cm. Lastpallens mått 120x80x33 cm. 4 st 92x63x50.Bordets vikt 118 kg. Vikten inkluderar lastpallen. Stolar 4 x 7 kg

Denna underbara produkt WILLOWS/SAYVILLE Matgrupp 4 Stolar SoffaDirekt från Soffadirekt är en vacker, elegant inredningsdetalj som passar utmärkt in i det moderna hemmet. På Roomly älskar vi snygg design och tycker det är extra viktigt att skapa en personlig och härlig inredning i bostaden. En inredning som visar vem du är. Vi rekommenderar WILLOWS/SAYVILLE Matgrupp 4 Stolar SoffaDirekt om du är ute efter en tidlös inredning att som håller länge.

Det kan tillkomma fraktkostnader på det satta priset. För att se eventuella kampanjer på WILLOWS/SAYVILLE Matgrupp 4 Stolar SoffaDirekt kan ni kolla detta genom att klicka på ”visa erbjudande” ovan.

Vi på Roomly rekommenderar alltid våra besökare att mäta och tänka till en extra gång innan man går vidare och slutför ett köp av inredning och möbler. Att behöva skicka tillbaka en produkt är ofta omständigt, tråkigt och kan kosta en del. Om ni är ute efter produkter som WILLOWS/SAYVILLE Matgrupp 4 Stolar eller andra större möbler som soffor, sängar, matbord, soffbord, fåtöljer, matstolar. Då ber vi er att ha alla bitar på plats innan ni avslutar en order hos respektive inredningsbutik.

Mer om WILLOWS/SAYVILLE Matgrupp 4 Stolar SoffaDirekt

Hos oss kan ni jämföra priser på mer inredning online från SoffaDirekt. Allt för att hitta det bästa priset hos de stora svenska återförsäljarna som är kopplade till vår tjänst. Butiker som exempelvis Rum21, Soffadirekt, Rum21, Royal Design, Trendrum och Lagerhaus. På de möbler och inredning som är nedsatt i pris hittar ni en grön box ovanför titeln. Den visar hur många procent ni sparar på att köpa den varan just nu via oss. Exempelvis för WILLOWS/SAYVILLE Matgrupp 4 Stolar kan ni se högst upp på sidan om denna är på REA. Ett smart sätt att hålla ner kostnaderna och kanske spara pengar till ytterligare en möbel eller något helt annat.

För mer utförlig information kan ni klicka på länken ovan. Där finner ni fler intressanta produktbilder, specifikationer och mer detaljrik info angående leveranstid och eventuella extra avgifter som frakt.

När ni fått hem er nya snygga inredning. Ta gärna en bild och lägg ut på Instagram och tagga med #Roomlyinredning så vi ser hur fint ni fått det. Vi ger er då en härlig rabattkod också som tack. Den gäller hos någon av våra partnerbutiker. Ni hittar också oss på kontot @roomlydesign för veckovis inspiration på snygg inredningsdesign.

Happy Shopping!

Mer information

Mer information

Brand

SoffaDirekt

Frakt och betalning
Hos oss på Roomly.se vill vi att du som kund alltid ska få din order så fort som möjligt. Alla våra produkter säljs av partners till oss och har som mål att alltid få fram din order så fort det går. Mer information om leveranstider finner du hos respektive återförsäljare När du lagt varor i varukorgen hos våra partners och går till kassan, framgår det vilket betalningssätt som gäller, om priserna är inklusive eller exklusive moms samt vilken momssats som i givet fall gäller. Leverans kommer att ske inom 30 dagar såvida det inte framgår vid beställningen att leveranstiden är längre. Utöver priset kan det tillkomma kostnader för frakt. Dessa finns i så fall angivna i vår kassa. Normalt tillkommer inga ytterligare avgifter, men om så är fallet vill det klart framgå under beställningsprocessen. På Roomly.se kan varor eventuellt vara markerade med leveransindikering. Vi förbehåller oss rätten att stryka ej levererbar vara från din order med prisavdrag för densamma. Önskar du beställa annan, likvärd vara, är detta att betrakta som en ny order. Om du önskar avbeställa en vara på grund av dröjsmål med leveransen, ska detta möjligt att göra fram till dess att varan effektuerats, dvs faktura eller frakthandling har skapats. Hur du går tillväga för att göra detta ska varje butik som vi samarbetar med erbjuda på sin hemsida. När du gör din beställning framgår det i kassan vilket leveranssätt, som gäller. Det är ditt ansvar att se till att adressen, som du angett vid beställningstillfället, är korrekt. Leverans sker endast inom Sverige, om inte annat anges. Större paket såsom möbler går alltid som hemleverans. Medans mindre paket går som postpaket. Har du fler frågor eller funderingar ang en leverans eller produkt finns vår och butikens kundtjänst där för att hjälpa till.