Butiker på Roomly.se

Våra butiker: Välkommen till Roomly.se – marknadsplatsen för inredning och design på nätet. Genom att vi är en marknadsplats betyder det att vi själva inte innehar något lager eller egna produkter på sajten. Utan vi jobbar med Sveriges främsta återförsäljare och butiker inom heminredning/möbler för att kunna erbjuda dig som konsument och besökare ett av Sveriges största utbud. I vår katalog finner ni artiklar från butiker som specialiserar sig på inredning, kökstillbehör, möbler, belysning, textil och mycket mer.

Genom att kunna erbjuda ett så stort och varierande utbud så låter vi er också jämföra olika produkter, priser och villkor mellan inredningsbutikerna på nätet. En smart tjänst som gör det enkelt för er att alltid välja rätt pris. Roomly jobbar ständigt med att fylla ut och skräddarsy sin söktjänst så att ni ska få en så effektiv köpresa som möjligt. Därför dyjer det kontinuerligt upp nya butiker och produkter på vår sajt. Över 100 000 produkter från 50 olika butiker på 1 adress, det är Roomly.se.

Se också våra varumärken

& A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z Ä Å É Ö Ø 1 2 3 4 5 7

B

C

D

E

H

J

M

Q

R

S

V

W

Z

Ä

Å

É

Ø

1

2

3

4

5

7

Våra kopplade inredningsbutiker

Välkommen till en värld av inspirerande inredning och design, där våra partners och butiker är nyckeln till att skapa ditt drömhem. Tillsammans med våra utvalda inredningsbutiker strävar vi efter att göra det enklare för dig att hitta rätt varumärken och produkter online, så att du kan förvandla ditt hem till en plats som speglar din unika stil.

Vi är stolta över att samarbeta med några av de mest framstående inredningsbutikerna i Sverige, och genom vår gemensamma ansträngning strävar vi efter att erbjuda dig det bästa inom design och kvalitet. Vår passion är att göra ditt inredningsäventyr lika spännande som det är bekvämt. Genom att samarbeta med våra partners kan vi erbjuda ett omfattande sortiment av varumärken och produkter som täcker allt från modern minimalism till klassisk elegans.

På vår hemsida har vi skapat en användarvänlig plattform där du kan söka bland över 100 000 inredningsprodukter från våra noggrant utvalda butiker. Vi förstår att varje hem är unikt och att varje individ har sina egna preferenser när det gäller stil och design. Därför strävar vi efter att erbjuda ett brett utbud av produkter för att möta alla smaker och behov.

En tjänst för inredning på nätet

Att handla på vår plattform innebär inte bara att du får tillgång till en omfattande produktkatalog, utan också att du kan dra nytta av den samlade expertisen från våra partners. Våra inredningsbutiker är mer än bara leverantörer av produkter; de är experter på trender, färger och material. Genom att samarbeta med dem kan vi erbjuda dig inte bara produkter av högsta kvalitet, utan också inspiration och råd för att göra ditt hem till en plats där du trivs.

Vi tror på att skapa en enkel och bekväm shoppingupplevelse för våra kunder. Genom att samla de bästa inredningsbutikerna på en plats gör vi det möjligt för dig att söka, inspireras och handla smidigt online. Oavsett om du letar efter den perfekta soffan, vacker belysning eller trendiga dekorationer, är våra partners och butiker här för att göra din inredningsresa både rolig och framgångsrik. Utforska vårt sortiment och låt oss tillsammans skapa ditt drömhem.