FURNITUREBOX

Furniturebox möbler på nätet grundades 2006 och var då något av en pionjär på den svenska marknaden. Möbelhandeln var fortfarande ett outforskat område på nätet, vilket grundarna tog fasta på och startade Furniturebox, möbelvaruhuset på nätet. Efter några år med både webbshop och fysisk butik bestämde man sig 2012 för att satsa helhjärtat på att sälja möbler på nätet, i hopp om att marknaden nu skulle vara mer mogen. Det var den, och företaget har sedan dess växt med en otrolig fart.

Hos Furniturebox hittar ni unika möbler och inredning som inte finns att hitta eller köpa hos någon annan. Vi på Roomly.se är glada för att få ha butiken med i vårt utbud. Detta betyder att vi också tillsammans med Furniturebox kan erbjuda det breda sortimentet av kvalitetsprodukter. Ni finner här sängar, soffbord, matbord, stolar, soffor, hyllor och mycket mer.

Populära kategorier från Furniturebox

Populära erbjudanden från Furniturebox möbler på nätet

GRAND

GRAND XL 160 Kontinentalsäng Ecoläder Svart

8 115kr
GRAND

GRAND XL 160 Kontinentalsäng Rosa

8 115kr
GRAND

GRAND XL 120 Kontinentalsäng Vinröd

6 055kr
HOWARD-DELUXE

HOWARD-DELUXE Fåtölj+Pall Sammet Gråblå

7 795kr
HILTON

HILTON DELUXE 120 Kontinentalsäng Sandbeige

5 295kr
FRIDA

FRIDA 160 Kontinentalsäng Tagel Mörkgrå

13 995kr
HOWARD-DELUXE

HOWARD-DELUXE 3-sits Soffa Sammet Gråblå

9 495kr
HOWARD-DELUXE

HOWARD-DELUXE Fåtölj+Pall Sammet Mörkblå

7 795kr
HOWARD-DELUXE

HOWARD-DELUXE L-Soffa Vänster Inari Ljusbeige

15 995kr
HAPPY

HAPPY 160 Kontinentalsäng Svart

3 795kr
BASIC

BASIC 120 Ramsäng Ancona Grå

3 495kr
HAPPY

HAPPY 140 Kontinentalsäng Grön

4 890kr
ÅLAND

ÅLAND Bord 95 + 2 Bänkar Grå

1 995kr
GRAND

GRAND XL 180 Kontinentalsäng Ecoläder Vit

9 115kr
BELUGA

BELUGA Bord 120 Vit + 4 ROSY Svart PU

3 595kr
MOONCHAIR

MOONCHAIR Fåtölj Silver/Svart

NINA

NINA Bord 120 Natur/Krom

2 395kr
HAPPY

HAPPY 140 Kontinentalsäng Svart

3 495kr
REDMOND

REDMOND Bord 180 Vit + 6 SALA Stol Mörkgrå

4 295kr
HILTON

HILTON DELUXE 140 Kontinentalsäng Sandbeige

6 495kr
SIGNE

SIGNE 3-sits Bäddsoffa Röd

4 995kr
FURU

FURU Förlängningsbart Bord 100 Svart

3 295kr
SHELLO

SHELLO Stol Vit/Ek

ATLANTA

ATLANTA Bord 140 Grå

1 795kr
ECHO

ECHO Soffbord 75 Vit

2 995kr
FLORUS

FLORUS Skrivbord Betong

1 795kr
GRAND

GRAND XL 140 Kontinentalsäng Grön

7 055kr
HAPPY

HAPPY 120 Kontinentalsäng Blå

4 890kr
LUMEJE

LUMEJE Sängbord Flerfärgad

1 295kr
LEORA

LEORA Bord 80 + 4 Karmstolar Vit

1 995kr

Furniturebox – Möbelvaruhuset på nätet!

Med ledord som kvalitet, prisvärdhet och förstklassig service vill Furniturebox vara det självklara valet för möbelhandel på nätet. Butiken erbjuder ett stort, handplockat sortiment som innehåller såväl utomhus- som inomhusmöbler utifrån deras grundtanke att tillhandahålla personlig och funktionell inredning för hela hemmet. På Furniturebox är dem ständigt på jakt efter nya trender, men är minst lika stolta över att kunna erbjuda tidlösa möbelklassiker.

Furniturebox grundades 2006 som en av pionjärerna på den svenska e-handelsmarknaden. Sedan dess har Furniturebox växt med en otrolig fart, och finns idag etablerade som nätbutik i flera europeiska länder och med fysiska butiker i Stockholm och Göteborg.

Deras historia

Furniturebox grundades 2006 som en av de första pionjärerna på den svenska e-handelsmarknaden för inredning och möbler. Sedan start har Furniturebox butik växt med en otrolig fart och finns som e-handel i flera europeiska länder och med fysiska butiker i Stockholm och Göteborg. Vi på Roomly erbjuder också deras produkter i Danmark (Roomly.dk) och Norge (Homedecor.no).

Vision

Deras mål har alltid varit att bli den bästa möbelbutiken på nätet. Detta vill man åstadkomma genom att erbjuda ett av dem bredaste sortimenten och den bästa servicen i hela möbelbranschen. Varje kund, oavsett smak och budget, ska kunna finna möbler och heminredning de letar efter. Med ett sortiment som utökas kontinuerligt hittar du ständigt nya produkter och de har regelbundet kampanjer som ger kunder möjlighet att köpa möbler till extra förmånliga priser.

Trygghet

För denna butik är det viktigt att kunder känner sig trygga när de handlar. Roomly är extra noggranna med att våra butiker ska erhålla en certifierad e-handel.  Därför erbjuder Furniturebox alltid fri frakt och 365 dagars öppet köp inom hela Sverige. Varje steg av köpupplevelsen ska präglas av trygghet – från produktbilder och information till det att varan levereras.

– Butiken lägger stor vikt vid att produkternas bildmaterial ska hålla hög kvalitet. Produktbilder ur flera olika vinklar och även videoklipp är något man strävar efter att ha på så många produkter som möjligt.

– På en stor del av deras stoppmöbler kan man beställa tygprov.

– Säkra betalningsalternativ.

– Flera kontaktmöjligheter till deras kundservice, till exempel telefon, mejl och chatt, för att var och en ska kunna välja det kontaktsätt som passar bäst.

– Alltid fri frakt och öppet köp!