Läs vidare
Hemnet tips, Inspiration

Compact living: Ett perfekt första boende på Södermalm

Compact living: Ett perfekt första boende på Södermalm: Är du kanske på jakt efter ett mysigt litet första boende? Eller behöver du en övernattningslägenhet du trivs i? Då har vi hittat denna mysiga lilla etta på Södermalm i Stockholm.

Läs vidare

Läs vidare
Inspiration, Trender

7 inredningstrender för år 2017

7 inredningstrender för år 2017: Äntligen är det nytt år. För att snabbt sammanfatta 2016 för Roomly.se kan vi säga att det varit ett fantastiskt år med en massa härlig inredning. Som ni säkert är medvetna om är det marmor, mässing/koppar och grått som dominerat. Men frågan är om dessa håller i sig också under 2017. 

Läs vidare

Läs vidare
Hemnet tips, Inspiration

Ett riktigt ”Alice i Underlandet”-hem på Nooks

Ett riktigt ”Alice i Underlandet”-hem på Nooks: Nu är julafton över och vi på Roomly är tillbaka på kontoret, i alla fall några av oss. Vi hoppas alla haft en underbar helg med nära och kära och kan se framemot nyårsafton på lördag. Vi har hittat en helt fantastisk lägenhet som nu är till salu.

Läs vidare

Läs vidare
Inspiration

8 tips på kreativ nyårsdukning

8 tips på kreativ nyårsdukning: Nyårsafton är kanske en av de mest festfyllda högtiderna. Visst har vi många andra härliga dagar som midsommar och kräftskivor men inget slår nyårsafton i storlek. Vi på Roomly tänkte tipsa om några otroligt kreativa och roliga nyårsdukningar som inspirerar till något utöver det vanliga.

Läs vidare

Läs vidare
Trender

6 tips – Så stylar du ditt hem med snygga filtar

6 tips – Så stylar du ditt hem med snygga filtar: Nu i dessa lite kallare tider kan det vara mysigt och skönt att krypa ner i soffan med en kopp té. För att bli varm behövs då också en mjuk och skön filt eller pläd att dra över sig i soffan. Vi på Roomly har listat 6 smarta tips som stylar ditt hem och ger en inbjudande atmosfär.

Läs vidare

Läs vidare
Hemnet tips, Inspiration

Unikt townhouse mitt i Gamla Stan

Unikt townhouse mitt i Gamla Stan: Wow, nu har det dykt upp ett helt fantastiskt och framförallt unikt objekt till salu i Sverige. Det är ett helt eget ”townhouse” med placering mitt i anrika Gamla Stan i Stockholm. Huset som är på 379 kvm boyta har 9 tillhörande rum plus källarvåning med faciliteter som spa, vinkällare, riddarsal och bibliotek.

Läs vidare