FURNITUREBOX

Furniturebox möbler på nätet grundades 2006 och var då något av en pionjär på den svenska marknaden. Möbelhandeln var fortfarande ett outforskat område på nätet, vilket grundarna tog fasta på och startade Furniturebox, möbelvaruhuset på nätet. Efter några år med både webbshop och fysisk butik bestämde man sig 2012 för att satsa helhjärtat på att sälja möbler på nätet, i hopp om att marknaden nu skulle vara mer mogen. Det var den, och företaget har sedan dess växt med en otrolig fart.

Hos Furniturebox hittar ni unika möbler och inredning som inte finns att hitta eller köpa hos någon annan. Vi på Roomly.se är glada för att få ha butiken med i vårt utbud. Detta betyder att vi också tillsammans med Furniturebox kan erbjuda det breda sortimentet av kvalitetsprodukter. Ni finner här sängar, soffbord, matbord, stolar, soffor, hyllor och mycket mer.

Populära kategorier från Furniturebox

Populära erbjudanden från Furniturebox möbler på nätet

Linum

Utanmyra kudde – ebony grey

Globen Lighting

Fönsterlampa

House Doctor

Walls spegel 80 cm, klar

Boldliving

Kuddfodral Djungel (45 x 45 cm)

249kr 169kr

NATTAVAARA stol Svart

1,499kr
Normann Copenhagen

Amp bordslampa – black

1,875kr
NORTHLIGHT

Utbyggbar girlang LED

Hexagon

HEXAGON spegel – mellan Mässing

Happy Friend

Badkar med tillbehör

Orrefors

Carat Vas 18 cm

1,749kr
Ulricehamn

ULRICEHAMN stol – metall Mässing

Ulricehamn

ULRICEHAMN stol Svart

Skånska Möbelhuset

Matgrupp: Lamier matbord runt + 6 st Tuva Europa beige stolar

13,290kr

Utedusch koppar betong, Seletti

2,860kr
Department

Wood pinnstol H17 6-pack

4,500kr
Ellos

Golvgran Artklart, höjd ca 170-190 cm

1,199kr
Vertiplants

Vertiplants – Vägghängd kruka – Vit

Northern Story

Northern Story Lips 5 Hidden poster – 30×40 cm

Louis Poulsen

PH 3?-2? golvlampa

9,875kr
HKliving

HK Living badrumsmatta rund Ø 80 cm

SoffaDirekt

MARMORBORD Grön/Mässing | Soffbord

watt & VEKE

Snöblomma 68 vit (Vit)

Bell grå – badrumsmatta

Ellos

Soffa 2-sits

9,199kr

Spegel med hylla TALJA, Broste Copenhagen

Nippon 2-sits bäddsoffa

11,400kr

Dagbädd 90 cm POPSICLE, Flexa

6,699kr
Skånska Möbelhuset

Dalsland Pinnstol med armstöd – Grå

1,290kr
Kids Concept

Verktygslåda Blå

House Doctor

Walls spegel 50 cm, klar

Furniturebox – Möbelvaruhuset på nätet!

Med ledord som kvalitet, prisvärdhet och förstklassig service vill Furniturebox vara det självklara valet för möbelhandel på nätet. Butiken erbjuder ett stort, handplockat sortiment som innehåller såväl utomhus- som inomhusmöbler utifrån deras grundtanke att tillhandahålla personlig och funktionell inredning för hela hemmet. På Furniturebox är dem ständigt på jakt efter nya trender, men är minst lika stolta över att kunna erbjuda tidlösa möbelklassiker.

Furniturebox grundades 2006 som en av pionjärerna på den svenska e-handelsmarknaden. Sedan dess har Furniturebox växt med en otrolig fart, och finns idag etablerade som nätbutik i flera europeiska länder och med fysiska butiker i Stockholm och Göteborg.

Deras historia

Furniturebox grundades 2006 som en av de första pionjärerna på den svenska e-handelsmarknaden för inredning och möbler. Sedan start har Furniturebox butik växt med en otrolig fart och finns som e-handel i flera europeiska länder och med fysiska butiker i Stockholm och Göteborg. Vi på Roomly erbjuder också deras produkter i Danmark (Roomly.dk) och Norge (Homedecor.no).

Vision

Deras mål har alltid varit att bli den bästa möbelbutiken på nätet. Detta vill man åstadkomma genom att erbjuda ett av dem bredaste sortimenten och den bästa servicen i hela möbelbranschen. Varje kund, oavsett smak och budget, ska kunna finna möbler och heminredning de letar efter. Med ett sortiment som utökas kontinuerligt hittar du ständigt nya produkter och de har regelbundet kampanjer som ger kunder möjlighet att köpa möbler till extra förmånliga priser.

Trygghet

För denna butik är det viktigt att kunder känner sig trygga när de handlar. Roomly är extra noggranna med att våra butiker ska erhålla en certifierad e-handel.  Därför erbjuder Furniturebox alltid fri frakt och 365 dagars öppet köp inom hela Sverige. Varje steg av köpupplevelsen ska präglas av trygghet – från produktbilder och information till det att varan levereras.

– Butiken lägger stor vikt vid att produkternas bildmaterial ska hålla hög kvalitet. Produktbilder ur flera olika vinklar och även videoklipp är något man strävar efter att ha på så många produkter som möjligt.

– På en stor del av deras stoppmöbler kan man beställa tygprov.

– Säkra betalningsalternativ.

– Flera kontaktmöjligheter till deras kundservice, till exempel telefon, mejl och chatt, för att var och en ska kunna välja det kontaktsätt som passar bäst.

– Alltid fri frakt och öppet köp!