FURNITUREBOX

Furniturebox möbler på nätet grundades 2006 och var då något av en pionjär på den svenska marknaden. Möbelhandeln var fortfarande ett outforskat område på nätet, vilket grundarna tog fasta på och startade Furniturebox, möbelvaruhuset på nätet. Efter några år med både webbshop och fysisk butik bestämde man sig 2012 för att satsa helhjärtat på att sälja möbler på nätet, i hopp om att marknaden nu skulle vara mer mogen. Det var den, och företaget har sedan dess växt med en otrolig fart.

Hos Furniturebox hittar ni unika möbler och inredning som inte finns att hitta eller köpa hos någon annan. Vi på Roomly.se är glada för att få ha butiken med i vårt utbud. Detta betyder att vi också tillsammans med Furniturebox kan erbjuda det breda sortimentet av kvalitetsprodukter. Ni finner här sängar, soffbord, matbord, stolar, soffor, hyllor och mycket mer.

Populära kategorier från Furniturebox

Populära erbjudanden från Furniturebox möbler på nätet

Skånska Möbelhuset

Utah Bordslampa – Svart

Markslöjd

Utebelysning vägglampa Apus

799kr 639kr
Northern Story

Northern Story Lips 5 Hidden poster – 30×40 cm

Decotique

Le Grand Air 3-sitssoffa, grå

13,995kr
HKliving

Retro soffa 3-sits ochra (gul)

13,922kr
Department

Wood pinnstol H17, svart

Orrefors

Carat Vas 18 cm

1,749kr
Skånska Möbelhuset

Matgrupp: Lamier matbord runt + 6 st Tuva Europa beige stolar

13,290kr
Department

Wood pinnstol H17 6-pack

4,500kr

Nippon 2-sits bäddsoffa

11,400kr
House Doctor

Walls spegel Ø 80 cm klar

String

String hylla paket no3

12,267kr

Nippon 3-sits bäddsoffa

13,350kr
SoffaDirekt

MARMORBORD Grön/Mässing | Soffbord

JOX

JOXFurniture Spegel & smyckesförvaring med LED-belysning Vit

399kr 279kr
Skånska Möbelhuset

Tuva stol, grå – Vita ben

1,090kr
Department

Ray soffbord, svart

1,690kr
Skånska Möbelhuset

Rochester – Serveringsvagn (mässing)

1,490kr

Småbord 3-set soffbord ljus ek, Hubsch

3,690kr
Ellos

Soffbord Big George Ø 110 cm

2,499kr 1,999kr

Spegel SPIRIT svart ram, Nordal

6,490kr
Skånska Möbelhuset

Theo stol – Blå sammet

Stoff

STOFF Nagel ljusstake 4-pack, krom

1,720kr
Vertiplants

Vertiplants – Vägghängd kruka – Vit

House Doctor

House Doctor Walls Spegel Ø 110 cm – Klar

1,186kr
OX Denmarq

Ninety soffbord 80x80cm, mässing underrede svart marmor

8,700kr
Boldliving

Kuddfodral Djungel (45 x 45 cm)

249kr 169kr
SoffaDirekt

TRYSIL Bäddsoffa Blå | Soffor

3,295kr

Björnen Bäddsoffa Rak – Sammet – Silver

8,250kr
Skånska Möbelhuset

Merida stol med eksits – Vit / ek

Furniturebox – Möbelvaruhuset på nätet!

Med ledord som kvalitet, prisvärdhet och förstklassig service vill Furniturebox vara det självklara valet för möbelhandel på nätet. Butiken erbjuder ett stort, handplockat sortiment som innehåller såväl utomhus- som inomhusmöbler utifrån deras grundtanke att tillhandahålla personlig och funktionell inredning för hela hemmet. På Furniturebox är dem ständigt på jakt efter nya trender, men är minst lika stolta över att kunna erbjuda tidlösa möbelklassiker.

Furniturebox grundades 2006 som en av pionjärerna på den svenska e-handelsmarknaden. Sedan dess har Furniturebox växt med en otrolig fart, och finns idag etablerade som nätbutik i flera europeiska länder och med fysiska butiker i Stockholm och Göteborg.

Deras historia

Furniturebox grundades 2006 som en av de första pionjärerna på den svenska e-handelsmarknaden för inredning och möbler. Sedan start har Furniturebox butik växt med en otrolig fart och finns som e-handel i flera europeiska länder och med fysiska butiker i Stockholm och Göteborg. Vi på Roomly erbjuder också deras produkter i Danmark (Roomly.dk) och Norge (Homedecor.no).

Vision

Deras mål har alltid varit att bli den bästa möbelbutiken på nätet. Detta vill man åstadkomma genom att erbjuda ett av dem bredaste sortimenten och den bästa servicen i hela möbelbranschen. Varje kund, oavsett smak och budget, ska kunna finna möbler och heminredning de letar efter. Med ett sortiment som utökas kontinuerligt hittar du ständigt nya produkter och de har regelbundet kampanjer som ger kunder möjlighet att köpa möbler till extra förmånliga priser.

Trygghet

För denna butik är det viktigt att kunder känner sig trygga när de handlar. Roomly är extra noggranna med att våra butiker ska erhålla en certifierad e-handel.  Därför erbjuder Furniturebox alltid fri frakt och 365 dagars öppet köp inom hela Sverige. Varje steg av köpupplevelsen ska präglas av trygghet – från produktbilder och information till det att varan levereras.

– Butiken lägger stor vikt vid att produkternas bildmaterial ska hålla hög kvalitet. Produktbilder ur flera olika vinklar och även videoklipp är något man strävar efter att ha på så många produkter som möjligt.

– På en stor del av deras stoppmöbler kan man beställa tygprov.

– Säkra betalningsalternativ.

– Flera kontaktmöjligheter till deras kundservice, till exempel telefon, mejl och chatt, för att var och en ska kunna välja det kontaktsätt som passar bäst.

– Alltid fri frakt och öppet köp!