Back
Previous product
Soffa 2-sits - Lora Det ursprungliga priset var: 16 499 kr.Det nuvarande priset är: 13 199 kr.
Next product
Soffa 2-sits Cooper Loveseat Det ursprungliga priset var: 6 199 kr.Det nuvarande priset är: 4 959 kr.
-20%

Soffa 2-sits Jolie

Det ursprungliga priset var: 14 999 kr.Det nuvarande priset är: 11 999 kr.

Soffa 2-sits Jolie WOOOD är en elegant och intressant inredning som passar utmärkt in i det moderna hemmet. Hos oss på Roomly fokuserar vi på att erbjuda det allra bästa produkterna inom inredning och design. Därför har vi skapat ett noga utvalt sortiment från kända varumärken från bland annat Homeroom.

Letar du efter mer info om Soffa 2-sits Jolie från varumärke WOOOD? Du hittar allt detta genom att klicka på knappen ovan för att komma vidare till Homeroom. Där kan du se fler bilder, specifikationer och tillval för inredningsprodukten. Men, glöm inte och kolla in fler produkter som vi erbjuder inom samma kategori.

Artikelnr: 1945901249392095 Kategori: Etiketter: ,
Beskrivning

Beskrivning

– mjuk soffa – armstöd med lekfull design ger en unik stil – finns i fyra iögonfallande färger – H 80 cm x B 183 cm x D 95 cm förtjänar du att skämmas bort en stund varje dag? Unna dig då denna ultimata, mysiga soffa! Jolie 2-sitsoffa från WOOODs kollektion är klädd i ett extremt mjukt tyg och finns i fyra iögonfallande färger. Därför passar denna soffa inredningen hos både dig som söker spänning och harmoni! Vilken Jolie-möbel kommer snart pryda ditt vardagsrum? material de mjuka, gosiga tygerna i vår kollektion har utökats med pälsliknande tyget Rabbit. Detta gosiga tyg är tillverkat av 100% polyester och är supermjukt. Rabbit har ett Martindale-värde på 60 000 och är förstärkt med en kompakt väv på baksidan. Det pälsliknande tyget Rabbit har mycket hög färgbeständighet. mått – höjd: 80 cm – bredd: 183 cm – djup: 95 cm – sitthöjd: 48 cm – sittbredd: 120 cm – sittdjup: 56 cm – armstödets höjd: 65/17 cm – armstödets bredd: 32 cm – armstödets djup: 47 cm – ryggstödets höjd: 80/32 cm – ryggstödets tjocklek: 27 cm – maximal belastning: 100 kg per sits skötsel rengör regelbundet med dammsugarens mjuka möbelborste. Ta bort fläckar genom att badda med en lätt fuktig, ren trasa utan rengöringsmedel. Friktion gör att fläcken får fäste in mellan tygfibrerna, så gnugga absolut inte. Impregnering avråds starkt. Impregneringsmedlet har svårt att fästa mellan de pälsliknande trådarna, vilket kan orsaka klumpar och hoptrassling. leverans Jolie soffa levereras i ett paket. För att skydda hårda golv, sätt möbeltassar av filt på undersidan av golvskydden av plast.

Denna underbara produkt Soffa 2-sits Jolie WOOOD från Homeroom är en vacker, elegant inredningsdetalj som passar utmärkt in i det moderna hemmet. På Roomly älskar vi snygg design och tycker det är extra viktigt att skapa en personlig och härlig inredning i bostaden. En inredning som visar vem du är. Vi rekommenderar Soffa 2-sits Jolie WOOOD om du är ute efter en tidlös inredning att som håller länge.

Det kan tillkomma fraktkostnader på det satta priset. För att se eventuella kampanjer på Soffa 2-sits Jolie WOOOD kan ni kolla detta genom att klicka på ”visa erbjudande” ovan.

Vi på Roomly rekommenderar alltid våra besökare att mäta och tänka till en extra gång innan man går vidare och slutför ett köp av inredning och möbler. Att behöva skicka tillbaka en produkt är ofta omständigt, tråkigt och kan kosta en del. Om ni är ute efter produkter som Soffa 2-sits Jolie eller andra större möbler som soffor, sängar, matbord, soffbord, fåtöljer, matstolar. Då ber vi er att ha alla bitar på plats innan ni avslutar en order hos respektive inredningsbutik.

Mer om Soffa 2-sits Jolie WOOOD

Hos oss kan ni jämföra priser på mer inredning online från WOOOD. Allt för att hitta det bästa priset hos de stora svenska återförsäljarna som är kopplade till vår tjänst. Butiker som exempelvis Rum21, Homeroom, Rum21, Royal Design, Trendrum och Lagerhaus. På de möbler och inredning som är nedsatt i pris hittar ni en grön box ovanför titeln. Den visar hur många procent ni sparar på att köpa den varan just nu via oss. Exempelvis för Soffa 2-sits Jolie kan ni se högst upp på sidan om denna är på REA. Ett smart sätt att hålla ner kostnaderna och kanske spara pengar till ytterligare en möbel eller något helt annat.

För mer utförlig information kan ni klicka på länken ovan. Där finner ni fler intressanta produktbilder, specifikationer och mer detaljrik info angående leveranstid och eventuella extra avgifter som frakt.

När ni fått hem er nya snygga inredning. Ta gärna en bild och lägg ut på Instagram och tagga med #Roomlyinredning så vi ser hur fint ni fått det. Vi ger er då en härlig rabattkod också som tack. Den gäller hos någon av våra partnerbutiker. Ni hittar också oss på kontot @roomlydesign för veckovis inspiration på snygg inredningsdesign.

Happy Shopping!

Frakt och betalning
Hos oss på Roomly.se vill vi att du som kund alltid ska få din order så fort som möjligt. Alla våra produkter säljs av partners till oss och har som mål att alltid få fram din order så fort det går. Mer information om leveranstider finner du hos respektive återförsäljare

När du lagt varor i varukorgen hos våra partners och går till kassan, framgår det vilket betalningssätt som gäller, om priserna är inklusive eller exklusive moms samt vilken momssats som i givet fall gäller. Leverans kommer att ske inom 30 dagar såvida det inte framgår vid beställningen att leveranstiden är längre.

Utöver priset kan det tillkomma kostnader för frakt. Dessa finns i så fall angivna i vår kassa. Normalt tillkommer inga ytterligare avgifter, men om så är fallet vill det klart framgå under beställningsprocessen.

Snabba leveranser till dig som kund

På Roomly.se kan varor eventuellt vara markerade med leveransindikering. Vi förbehåller oss rätten att stryka ej levererbar vara från din order med prisavdrag för densamma. Önskar du beställa annan, likvärd vara, är detta att betrakta som en ny order. Om du önskar avbeställa en vara på grund av dröjsmål med leveransen, ska detta möjligt att göra fram till dess att varan effektuerats, dvs faktura eller frakthandling har skapats. Hur du går tillväga för att göra detta ska varje butik som vi samarbetar med erbjuda på sin hemsida.

När du gör din beställning framgår det i kassan vilket leveranssätt, som gäller. Det är ditt ansvar att se till att adressen, som du angett vid beställningstillfället, är korrekt. Leverans sker endast inom Sverige, om inte annat anges.

Större paket såsom möbler går alltid som hemleverans. Medans mindre paket går som postpaket.

Har du fler frågor eller funderingar angående en leverans eller produkt finns vår och butikens kundtjänst där för att hjälpa till.