Back
Previous product
24SJU Skymning Classic Ramsäng 210x200 Grå Det ursprungliga priset var: 31 185 kr.Det nuvarande priset är: 15 593 kr.

Viking Björkö Ramsäng 180×200 Grå

28 980 kr

Viking Björkö Ramsäng 180×200 Grå Viking är en elegant och intressant inredning som passar utmärkt in i det moderna hemmet. Hos oss på Roomly fokuserar vi på att erbjuda det allra bästa produkterna inom inredning och design. Därför har vi skapat ett noga utvalt sortiment från kända varumärken från bland annat Sova.

Letar du efter mer info om Viking Björkö Ramsäng 180×200 Grå från varumärke Viking? Du hittar allt detta genom att klicka på knappen ovan för att komma vidare till Sova. Där kan du se fler bilder, specifikationer och tillval för inredningsprodukten. Men, glöm inte och kolla in fler produkter som vi erbjuder inom samma kategori.

Artikelnr: 2648300399140471 Kategori: Etiketter: ,
Beskrivning

Beskrivning

Björkö ramsäng från Viking har pocketresårer i två lager och fem zoner för avlastning. Resårmadrassen har en komfortabel stoppning av latex. Madrassens fem zoner med unikt utformade konvexa fjädrar ger sängen högsta följsamhet. Den avlastar höft och axel men ger samtidigt stöd till svank och midja, oberoende av kroppstyp. Denna säng passar bra till dig som sover på rygg eller sidan.Sängen tillverkas i Småland och du kan anpassa med fasthetsgrad som passar bäst för dig. Självklart kan du även matcha sovrummet med olika tyger som alla är OEKO-TEX-certifierade.Sängens uppbyggnadStoppning: Latex, 20mmÖvre fjäderpaket: 5-zonat pocketsystem 13 cmUndre fjäderpaket: 3-zonat pocketresår 7 cmTräram: Massiv gran 16cmSängens höjd: 31cm exkl ben & bäddmadrassProduktegenskaperGänga: M8Tillverkningsland: SverigeMärkning: OEKO-TEX & FSCSkötselrådVid fläckar använd skumtvätt för möbelvård. Följ tillverkarens rekommendationer.Garanti25 års garanti mot ram- och fjäderbrottÖvrig informationHar du frågor om sängens fasthet eller tillbehörsalternativ är du varmt välkommen att kontakta oss eller besöka din SOVA-butik Observera att bilden inte ändras efter valet på av produktens storlek. Från 160cm kan delad fasthetsgrad väljas

Denna underbara produkt Viking Björkö Ramsäng 180×200 Grå Viking från Sova är en vacker, elegant inredningsdetalj som passar utmärkt in i det moderna hemmet. På Roomly älskar vi snygg design och tycker det är extra viktigt att skapa en personlig och härlig inredning i bostaden. En inredning som visar vem du är. Vi rekommenderar Viking Björkö Ramsäng 180×200 Grå Viking om du är ute efter en tidlös inredning att som håller länge.

Det kan tillkomma fraktkostnader på det satta priset. För att se eventuella kampanjer på Viking Björkö Ramsäng 180×200 Grå Viking kan ni kolla detta genom att klicka på ”visa erbjudande” ovan.

Vi på Roomly rekommenderar alltid våra besökare att mäta och tänka till en extra gång innan man går vidare och slutför ett köp av inredning och möbler. Att behöva skicka tillbaka en produkt är ofta omständigt, tråkigt och kan kosta en del. Om ni är ute efter produkter som Viking Björkö Ramsäng 180×200 Grå eller andra större möbler som soffor, sängar, matbord, soffbord, fåtöljer, matstolar. Då ber vi er att ha alla bitar på plats innan ni avslutar en order hos respektive inredningsbutik.

Mer om Viking Björkö Ramsäng 180×200 Grå Viking

Hos oss kan ni jämföra priser på mer inredning online från Viking. Allt för att hitta det bästa priset hos de stora svenska återförsäljarna som är kopplade till vår tjänst. Butiker som exempelvis Rum21, Sova, Rum21, Royal Design, Trendrum och Lagerhaus. På de möbler och inredning som är nedsatt i pris hittar ni en grön box ovanför titeln. Den visar hur många procent ni sparar på att köpa den varan just nu via oss. Exempelvis för Viking Björkö Ramsäng 180×200 Grå kan ni se högst upp på sidan om denna är på REA. Ett smart sätt att hålla ner kostnaderna och kanske spara pengar till ytterligare en möbel eller något helt annat.

För mer utförlig information kan ni klicka på länken ovan. Där finner ni fler intressanta produktbilder, specifikationer och mer detaljrik info angående leveranstid och eventuella extra avgifter som frakt.

När ni fått hem er nya snygga inredning. Ta gärna en bild och lägg ut på Instagram och tagga med #Roomlyinredning så vi ser hur fint ni fått det. Vi ger er då en härlig rabattkod också som tack. Den gäller hos någon av våra partnerbutiker. Ni hittar också oss på kontot @roomlydesign för veckovis inspiration på snygg inredningsdesign.

Happy Shopping!

Frakt och betalning
Hos oss på Roomly.se vill vi att du som kund alltid ska få din order så fort som möjligt. Alla våra produkter säljs av partners till oss och har som mål att alltid få fram din order så fort det går. Mer information om leveranstider finner du hos respektive återförsäljare

När du lagt varor i varukorgen hos våra partners och går till kassan, framgår det vilket betalningssätt som gäller, om priserna är inklusive eller exklusive moms samt vilken momssats som i givet fall gäller. Leverans kommer att ske inom 30 dagar såvida det inte framgår vid beställningen att leveranstiden är längre.

Utöver priset kan det tillkomma kostnader för frakt. Dessa finns i så fall angivna i vår kassa. Normalt tillkommer inga ytterligare avgifter, men om så är fallet vill det klart framgå under beställningsprocessen.

Snabba leveranser till dig som kund

På Roomly.se kan varor eventuellt vara markerade med leveransindikering. Vi förbehåller oss rätten att stryka ej levererbar vara från din order med prisavdrag för densamma. Önskar du beställa annan, likvärd vara, är detta att betrakta som en ny order. Om du önskar avbeställa en vara på grund av dröjsmål med leveransen, ska detta möjligt att göra fram till dess att varan effektuerats, dvs faktura eller frakthandling har skapats. Hur du går tillväga för att göra detta ska varje butik som vi samarbetar med erbjuda på sin hemsida.

När du gör din beställning framgår det i kassan vilket leveranssätt, som gäller. Det är ditt ansvar att se till att adressen, som du angett vid beställningstillfället, är korrekt. Leverans sker endast inom Sverige, om inte annat anges.

Större paket såsom möbler går alltid som hemleverans. Medans mindre paket går som postpaket.

Har du fler frågor eller funderingar angående en leverans eller produkt finns vår och butikens kundtjänst där för att hjälpa till.