Hästens 2000T Kontinentalsäng 120×210 Blå

403 950 kr

Hästens 2000T Kontinentalsäng 120×210 Blå Hästens är en elegant och intressant inredning som passar utmärkt in i det moderna hemmet. Hos oss på Roomly fokuserar vi på att erbjuda det allra bästa produkterna inom inredning och design. Därför har vi skapat ett noga utvalt sortiment från kända varumärken från bland annat Sova.

Letar du efter mer info om Hästens 2000T Kontinentalsäng 120×210 Blå från varumärke Hästens? Du hittar allt detta genom att klicka på knappen ovan för att komma vidare till Sova. Där kan du se fler bilder, specifikationer och tillval för inredningsprodukten. Men, glöm inte och kolla in fler produkter som vi erbjuder inom samma kategori.

Artikelnr: 2648300667387801 Kategori: Etiketter: ,
Beskrivning

Beskrivning

Hästens 2000T Kontinentalsäng är komfort i världsklass. En säng utöver det vanliga, lagerbäddad med naturmaterial som ger en härlig känsla. Med ett fjäderdjup för en stilla och ytmjuk känsla. I Hästens mest exklusiva kontinentalsäng upplever du komfort i världsklass. Bäddmadrass BJX Luxury ingår i sängen.Det första du kommer märka när du lägger dig ner är att 2000T är en mycket stilla och ytmjuk säng.Tre separata fjädringssystem som samverkar för att ge stöd åt hela din kropp. Tack vare den smarta fjädringen isoleras dina rörelser, vilket betyder att ni kan dela på 2000T utan att någon störs under sömnen.Hantverkarna på Hästens använder en unik lagerbäddningsteknik vid tillverkningen av 2000T. Mjuka och luftiga naturmaterial som ull, bomull och tagel samsas med hög fjädring för att tillsammans bilda en avlastande och sval liggyta som du kommer njuta av natt efter natt. Sängen levereras med delade bottnar och 8 ben från 160 bredd.ProduktegenskaperI mellanmadrassen finns ett 1-zons pocketfjädringssystem, 18 cm högt, med fjädrar som rör sig individuellt och aldrig hakar i varandra.I basen finns tvår fjädersystem.Underst ett 13 cm hög Bonellfjädring och ovan på det ett 8 cm högt pocketfjädringssystem för att ge sängen ett extra djup.Från 160 bredd kan du välja delad fasthetsgrad så att halva sängen har en fasthet och den andra halvan har en annan.Stoppningsmaterial: Tagel, Bomull, Ull och Lin.BJX Luxury Bäddmadrass som är 7 cm hög. Fylld med bomull, ull och mjukt, särskilt stor andel högkvalitativt tagel för extra spänst.Sängens höjd 52 cm exkl bäddmadrass och benTillverkad i KöpingTvättrådVid fläckar använd skumtvätt för möbelvård. Följ tillverkarens rekommendationer.Garanti25 års garanti på ram- och fjäderbrott.Övrig informationKontakta eller besök din närmaste SOVA butik för fler fasthets, tyg och tillbehörsalternativ.

Denna underbara produkt Hästens 2000T Kontinentalsäng 120×210 Blå Hästens från Sova är en vacker, elegant inredningsdetalj som passar utmärkt in i det moderna hemmet. På Roomly älskar vi snygg design och tycker det är extra viktigt att skapa en personlig och härlig inredning i bostaden. En inredning som visar vem du är. Vi rekommenderar Hästens 2000T Kontinentalsäng 120×210 Blå Hästens om du är ute efter en tidlös inredning att som håller länge.

Det kan tillkomma fraktkostnader på det satta priset. För att se eventuella kampanjer på Hästens 2000T Kontinentalsäng 120×210 Blå Hästens kan ni kolla detta genom att klicka på ”visa erbjudande” ovan.

Vi på Roomly rekommenderar alltid våra besökare att mäta och tänka till en extra gång innan man går vidare och slutför ett köp av inredning och möbler. Att behöva skicka tillbaka en produkt är ofta omständigt, tråkigt och kan kosta en del. Om ni är ute efter produkter som Hästens 2000T Kontinentalsäng 120×210 Blå eller andra större möbler som soffor, sängar, matbord, soffbord, fåtöljer, matstolar. Då ber vi er att ha alla bitar på plats innan ni avslutar en order hos respektive inredningsbutik.

Mer om Hästens 2000T Kontinentalsäng 120×210 Blå Hästens

Hos oss kan ni jämföra priser på mer inredning online från Hästens. Allt för att hitta det bästa priset hos de stora svenska återförsäljarna som är kopplade till vår tjänst. Butiker som exempelvis Rum21, Sova, Rum21, Royal Design, Trendrum och Lagerhaus. På de möbler och inredning som är nedsatt i pris hittar ni en grön box ovanför titeln. Den visar hur många procent ni sparar på att köpa den varan just nu via oss. Exempelvis för Hästens 2000T Kontinentalsäng 120×210 Blå kan ni se högst upp på sidan om denna är på REA. Ett smart sätt att hålla ner kostnaderna och kanske spara pengar till ytterligare en möbel eller något helt annat.

För mer utförlig information kan ni klicka på länken ovan. Där finner ni fler intressanta produktbilder, specifikationer och mer detaljrik info angående leveranstid och eventuella extra avgifter som frakt.

När ni fått hem er nya snygga inredning. Ta gärna en bild och lägg ut på Instagram och tagga med #Roomlyinredning så vi ser hur fint ni fått det. Vi ger er då en härlig rabattkod också som tack. Den gäller hos någon av våra partnerbutiker. Ni hittar också oss på kontot @roomlydesign för veckovis inspiration på snygg inredningsdesign.

Happy Shopping!

Frakt och betalning
Hos oss på Roomly.se vill vi att du som kund alltid ska få din order så fort som möjligt. Alla våra produkter säljs av partners till oss och har som mål att alltid få fram din order så fort det går. Mer information om leveranstider finner du hos respektive återförsäljare

När du lagt varor i varukorgen hos våra partners och går till kassan, framgår det vilket betalningssätt som gäller, om priserna är inklusive eller exklusive moms samt vilken momssats som i givet fall gäller. Leverans kommer att ske inom 30 dagar såvida det inte framgår vid beställningen att leveranstiden är längre.

Utöver priset kan det tillkomma kostnader för frakt. Dessa finns i så fall angivna i vår kassa. Normalt tillkommer inga ytterligare avgifter, men om så är fallet vill det klart framgå under beställningsprocessen.

Snabba leveranser till dig som kund

På Roomly.se kan varor eventuellt vara markerade med leveransindikering. Vi förbehåller oss rätten att stryka ej levererbar vara från din order med prisavdrag för densamma. Önskar du beställa annan, likvärd vara, är detta att betrakta som en ny order. Om du önskar avbeställa en vara på grund av dröjsmål med leveransen, ska detta möjligt att göra fram till dess att varan effektuerats, dvs faktura eller frakthandling har skapats. Hur du går tillväga för att göra detta ska varje butik som vi samarbetar med erbjuda på sin hemsida.

När du gör din beställning framgår det i kassan vilket leveranssätt, som gäller. Det är ditt ansvar att se till att adressen, som du angett vid beställningstillfället, är korrekt. Leverans sker endast inom Sverige, om inte annat anges.

Större paket såsom möbler går alltid som hemleverans. Medans mindre paket går som postpaket.

Har du fler frågor eller funderingar angående en leverans eller produkt finns vår och butikens kundtjänst där för att hjälpa till.