Mitt namn är Sebastian Plengier Ehrnfelt och är grundare av marknadsplatsen Roomly.se. Jag har lång erfarenhet av utveckling inom webb och IT relaterade applikationer. Har tidigare jobbat på ett globalt  IT-företag, kommunikationsbyrå och drivit en del företag.

Idéen bakom Roomly.se uppkom i slutet av 2014. Jag skulle flytta till en ny lägenhet och var ute efter ny inredning till hemmet. Problemet jag stötte på var att hitta olika butiker på nätet som erbjöd ett sortiment av snygg och prisvärd heminredning. Det visade sig vara svårare än väntat. Då bestämde jag mig för att skapa en plats på nätet som samlar Sveriges inredningsbutiker på en adress. En plats som gör det möjligt att inte behöva besöka varje enskild butik. Kortfattat ett digitalt varuhus.

Sedan start har Roomly.se växt och växt till vad det är idag. Nämnligen en av Sveriges mest besökta marknadsplats med fokus på inredning. möbler och design på nätet. Vårt mål är att dagligen utveckla och optimera plattformen för att göra det både enklare och effektivare att hitta rätt heminredning till rätt pris. Att besöka Roomly.se ska också vara en inspirerande plats för dig som inte bara är ute efter nya möbler. En plats där du kan hitta inspiration, guider och tips på hur du skulle kunna inreda och dekorera hemma.

Pressfoton