MATSAL

Matsalsmöbler för alla tillfällen

Hos oss på Roomly hittar du matstolar, matbord och annat nödvändigt för att fylla och dekorera din helt egna matsal eller matplats. Låt inspirationen flöda och inred efter din personlighet. Matplatsen är där du tillbringar många timmar om dagen i.

Möbler matplats

Välkommen in i matsalen. Här hittar du inredning och möbler som passar utmärkt till din matplats i hemmet. Vi erbjuder matbord, matstolar och tllbehör för alla smaker och behov. Olika formet, färger, stilar och storlekar. Genom att vi tillsammans med Sveriges största återförsäljare har ett sammansatt sortiment lovar vi dig att du kommer hitta rätt matbord för just dig och ditt hem. Detta kombinerar du sedan med några snygga och sköna matstolar och lite dekoration i form av dukar, ljusstakar och tavlor. Du finner produkter från varumärken som Oscar & Clothilde, Bloomingville med fler.

Här på Roomly hittar du alla möjliga möbler från matbord och matstolar till bestick och dricksglas. Genom samarbeten med Ellos, Furniturebox, Rum21 och många fler kan vi erbjuda ett rikt sortiment. Har du fler idéer på vilka möbler du söker så föreslår vi att du kikar i fler kategorier vi erbjuder så som Sovrum, vardagsrum och kök. Där finns fler härliga produkter som också kanske passar in till din matplats.