COMPACT LIVING

Det ska vara mysigt att bo litet

Välkommen in till det lilla hemmet. Det är här du hittar rätt möbler och inredning som passar Compact living. Vi hjälper dig att inreda med din personlighet och budget. Låt insiprationen flöda och hitta smarta bäddsoffor, fåtöljer mindre soffbord och belysning som passar in. Hitta utrymme du inte trodde fanns.

Möbler Compact Living

Bor du eller någon du känner litet? Då är du inte ensam. Compact Living är något som blir mer och mer populärt då många väljer att flytta till storstäderna. Även om vi i Sverige bygger många nya bostäder så kommer innerstadskärnan i en storstad alltid vara en attraktiv mittpunkt. Ihop med detta börjar också inredningsbutikerna att fokusera mycket på smarta lösningar som gör att en liten bostad upplevs och känns mycket större. Utrymme är ofta ett problem om inte tala om förvaring.

Vi på Roomly.se älskar Compact Living och har därför satt ihop en spännande och smart sektion där vi samlar all inredning och möbler som passar detta sortens boende. Det kan vara en snygg bäddsoffa, ett hopfällbart matbord eller varför inte möbler som också kan fungera som förvaring. Kika igenom denna sektion, vi lovar att du kommer hitta smart inredning som hjälper dig att optimera din boyta och skapa utrymme du inte trodde fanns.

Här på Roomly hittar du möbler för Compact Living. Allt från fåtöljer, soffor och soffbord till prydnadskuddar och dekorationer. Genom samarbeten med Ellos, Furniturebox, Rum21 och många fler kan vi erbjuda ett rikt sortiment. Har du fler idéer på vilka möbler du söker så föreslår vi att du kikar i fler kategorier som Sovrum, matsal och kök. Där finns fler härliga produkter som också kanske passar in i ditt hem.