Conform

Gyro fåtölj med armstöd tyg B Alu

8 990 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Conform
Material Skinn/Läder; Tyg
Lev.art nummer XGYRFAAB

Beskrivning

Gyro - en lättviktig skönhet för ditt hem

Möt Gyro, en trevlig och organisk bekantskap som erbjuder en frisk fläkt av lätthet och elegans till din inredning. Gyro är en av de mest förtrollande och lätta fåtöljerna i vår möbelkollektion från svenska Conform. Med sin smarta design och harmoniska kurvor är Gyro en sann konstnärlig prestation.

 

Perfekt balans och bekvämlighet

Gyro fåtöljen har en häpnadsväckande förmåga att förena form och funktion på ett naturligt sätt. Den välbalanserade designen, tillsammans med det snurrbara armstödet, skapar en känsla av harmoni och tillåter dig att anpassa din sittställning precis som du önskar. När du sjunker ner i Gyro förstår du snabbt hur lätt det är att trivas i dess sällskap. Oavsett om du föredrar att slappna av med en bok, titta på din favoritfilm eller helt enkelt koppla av efter en lång dag, så kommer Gyro att vara din perfekta följeslagare.

 

Svensk kvalitet och hantverk

Conform är kända för sin enastående kvalitet och hantverk, och Gyro är inget undantag. Varje detalj är omsorgsfullt utformad och tillverkad med precision för att säkerställa att din Gyro-fåtölj är hållbar och bekväm under lång tid framöver. Den är byggd för att hålla och behålla sin skönhet, år efter år.

 

Din personliga stil

Gyro fåtöljen erbjuder också möjligheten att uttrycka din personliga stil. Med ett brett urval av tyger och färger kan du anpassa din Gyro för att smälta in perfekt med din befintliga inredning eller skapa en iögonfallande accent i ditt hem. Oavsett om du väljer en subtil neutral nyans eller en djärv och färgstark ton, är Gyro redo att följa dina önskemål.

 

Gyro fåtöljen från Conform är inte bara en möbel, den är en livsstil och en upplevelse. Med sin lätthet och elegans tar den sin plats i ditt hem och blir ett konversationsämne för dina gäster. Så varför nöja dig med något mindre än en mästerverk i design och komfort? Upplev skönheten och funktionaliteten hos Gyro från Conform och låt den bli en del av ditt vardagsrum. Din vardag förtjänar det bästa, och Gyro levererar just det.

 

Fåtöljen finns att få i olika klädslar. Välj mellan olika tyger och läder. 

Priset på Gyro beror på val av klädsel.

Recensioner

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 8 990,00 kr

Specifikationer

Märke Conform
Material Skinn/Läder; Tyg
Lev.art nummer XGYRFAAB