Affari

Thor Ljusstake 25 cm

Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

EAN 7332793131238
Färg Svart
Lev.art nummer 794-826-00
Finns i vår utställning Nej

Beskrivning

Utforska skönheten och enkelheten hos Affaris "Thor ljusstake." Denna elegant utformade ljusstake är skapad för att lysa upp ditt hem med stil och charm.

Thor ljusstake är tillverkad av högkvalitativt smidesjärn, vilket ger den en robust och slitstark konstruktion. Detta material ger ljusstaken en tidlös och rustik karaktär som kommer att komplettera olika inredningsstilar.

Thor ljusstake är utformad för att rymma ljus med en diameter på Ø2,2 cm.

Recensioner

Varumärke

Affari of Sweden: Skapande av Nordisk Elegans

Affari of Sweden är ett varumärke som har satt sin prägel på den nordiska inredningsvärlden med sin unika kombination av enkelhet, elegans och funktionalitet. Grundat i hjärtat av Skandinavien, har detta företag blivit en symbol för det bästa inom svensk och nordisk design.

Kvalitet Och Hållbarhet

Ett signum för Affari of Sweden är deras engagemang för kvalitet och hållbarhet. Varje produkt är noggrant utformad och tillverkad med omsorg för att säkerställa att den håller högsta standard. Dessutom strävar företaget efter att minimera sin påverkan på miljön genom att använda hållbara material och produktionsmetoder.

Innovativa Lösningar För Hemmet

Affari of Sweden erbjuder en rad innovativa lösningar för hemmet. Från belysning och textilier till möbler och dekorationer, deras produkter ger dig möjlighet att skapa en unik och personlig inredning som speglar din individuella stil.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 160,00 kr

Specifikationer

EAN 7332793131238
Färg Svart
Lev.art nummer 794-826-00
Finns i vår utställning Nej