Mellandagsrea inredning 2017

Startar i December 2017

Aktuella rabatter & erbjudanden mellandagsrea

Fram till mellandagsrea 2017 hittar du en massa aktuella reor och rabattkoder här >>

Mellandagsrea 2017!

Startar i december

vidaXL

vidaXL Taklampa glas rund 1 x E27 kristall

Atleve

Liverpool hörnsoffa vänster

10,195kr 8,495kr
Luigi Bormioli

Luigi Bormioli Birrateque ölglas vete. 78 cl Ø10,2cm H (2 st)

Markslöjd

Markslöjd Hyssna LED Taklampa Stål

829kr 699kr
Ellos

Taklampa Olli

1,199kr 839kr
House Doctor

House Doctor Skål Lin Ø 10×6 cm – Grön

57kr 38kr
Star Trading

Dekorationsfigur Ren Icy

Zhengzhou Homepaint/woodcarvin

Vas med guldfärgat lock

350kr 280kr
Pappelina

Marre matta – coral red/vanilla, 300 cm

2,000kr
Globen Lighting

Taklampa Random

1,899kr
By Lassen

Frame 49 kub utan dörr – ek, inkl 1 hylla

4,199kr
Markslöjd

Markslöjd Larry Taklampa 3L Svart/Borstad mässing

1,549kr 1,299kr
N Y T A

N Y T A Tilt small pendel – Vit/vit

2,889kr 2,599kr
Ellos

Fönsterlampa Melwin

399kr 319kr
Galzone

Galzone Mugg Porslin G 10 cm

49kr 41kr
Iittala

Iittala Kastehelmi Tallrik 17cm Klar

149kr 109kr
Lind DNA

Lind DNA Circle XXXL matta 2 pack – Svart

4,395kr 3,945kr
Rosendahl

Rosendahl Grand Cru Cocotte med lock 5,4 L

699kr 499kr
Design for the people

Design for the people Canto väggbelysning – Vit

849kr 609kr
FREJAS BONING

Karaff med etsad rand

299kr 249kr
Markslöjd

Bordslampa STEPHANIE Vit

vidaXL

vidaXL Soffbord massivt sheshamträ 110x60x40 cm

1,029kr
Sagaform

Sagaform Tea mugg, creme

199kr 179kr
Joseph Joseph

Joseph Joseph Chop2Pot skärbräda liten svart – 38 cm

253kr 229kr
House Doctor

House Doctor Vas Rustic Ø 37 cm

1,249kr 1,059kr
Horredsmattan

Plastmatta Plain 150 x 200 cm

2,499kr 1,999kr
Blomus

Blomus Pure Taste Korg Ø 36 cm

Legnoart

Legnoart CRISPY Brödskrin i Ask med Skärbräda 40cm

699kr 259kr
Markslöjd

Vägglampa Flex

399kr 319kr
Hillerstorp

NYDALA solsäng

2,499kr 1,999kr

Mellandagsrean är en årlig tradition och höjdpunkt där flera svenska inredningsbutiker erbjuder fantastiska rabatter och låga priser på sina produkter. Mellandagsrean historiskt sett infaller dagarna mellan jul och nyår. Dock har detta ändrats under de senare åren då den inleds på juldagen och slutar i mitten av januari. Ihop med att e-handeln ökat så pass mycket väljer fler butiker att också starta mellandagsrean redan innan jul. Vilka butiker och produkter detta gäller kan du se hos oss. Några populära produkter under rean är ofta köksmaskiner, matbord, sängar och heminredning.

Är du ute efter att fynda inredning redan innan jul så har du ett perfekt tillfälle redan i november när Black Friday inredning sätter igång. Följ länken för att läsa mer om detta evenemang.

Nästan alla butiker som finns kopplade hos oss på Roomly.se har någon form av mellandagsrea. Hur dessa prissänkningar och rabatter ser ut varierar mellan inredningsbutikerna. Ofta brukar de mer exklusiva butikerna och kedjorna inte erbjuda någon större rea under perioden. Om man är ute efter heminredning och möbler har vi en massa butiker hos oss som erbjuder både exklusiva och billigare möbler till rabatterade priser. Vill man istället kanske vara mer miljömedveten kan det ibland hända att vissa säljare på andrahandsmarknaden också rear ut sina varor på Blocket eller Tradera. Många har under julafton fått en del felköp som måste säljas vidare till rabatterade priser.

För att vara säker på att inte missa något bör du följa mellandagsrean hos oss under hela perioden med start på julafton till mitten av januari. Kika in på Roomly.se varje dag så kommer du inte missa alla fantastiska deals. Anmäl dig också till vårt nyhetsbrev för att få våra bästa erbjudanden direkt i din mailbox eller följa oss på Facebook eller Instagram för mer information.

Det är enkelt! Slipp köa och trängas med andra! Handla direkt hemifrån vid den tid det passar dig och få sen paketet levererat direkt hem i brevlådan eller till ditt närmsta postombud. På Roomly.se hittar du över 70 olika inredningsbutiker på 1 adress så du enkelt kan samla dina köp.

Köp inredning och möbler mellandagsrea

Årets mellandagsrea på nätet

Välkommen till Roomly.se. Inredning och möbler på nätet från fler än 70 olika butiker. På denna sida finner du en massa butiker som erbjuder fantastiska priser och erbjudanden under årets mellandagsrea eller vinterrea. Vi ser till att du alltid är uppdaterad med vilka butiker och produkter som är på rea under mellandagarna. Därför uppdateras denna sida kontinuerligt med den senaste informationen.

http://apotekutanrecept.se/

Vi rekommenderar alltid att besöka Roomly.se innan du sätter igång och handlar billiga och prisvärda möbler eller heminredning. Hos oss kan du nämligen alltid göra de bästa klippen. Mellandagsrean sätter igång på juldagen eller annandagen. Dock så kan det vara så att vissa butiker väljer att starta igång sin mellandagsrea redan på julafton eller till och med innan jul. Då brukar butikerna kalla rean för vinterrea eller julrea.

Hos oss slipper du också ställa dig i långa köer för att ta del av de fantastiska reapriserna. Genom att all vår försäljning sker online kan du smidigt i ditt hem bläddra bland de produkter som du tycker är intressanta.

Fynda inredning på mellandagsrean

Julen är en period där många av oss samlas med familj, släkt och vänner för att tillsammans fira tacksamhet och gemenskap. Dagen efter självaste julafton ger sig många ut för att inhandla prylar till fantastiska reapriser. Ett smart sätt att effektivt kunna köpa så mycket man kan för sina julklappspengar under mellandagsrean. Genom att de flesta butiker idag har reor under hela året har traditionen för mellandagsrea blivit mindre viktig. Men är du ute efter att få tag i några riktigt smarta klipp rekommenderar vi att du tar del av detta. Även om det inte handlar om att göra av med massa pengar på onödiga prylar så är det för många också en social tillställning som många väljer att delta i.

Mellandagsrea historia

Mellandagsrean har varit med oss länge. Till en början gick försäljningen ut på att butikerna höll låga priser för att tömma sina lager inför kommande året. Då startade rean den 26 december och hölls igång under mellandagarna fram till nyårsafton. Tittar vi tillbaka har inredningsbutikerna ofta inlett rean med 30 procent under de två första veckorna för att sedan höja med 50 procent och till slut 70 procent. 70 procent är ofta en nivåer som läggs under de sista dagarna på de produkter som inte blivit sålda innan. Det finns idag inte någon regel eller lag som styr hur mycket procent butikerna får sätta. Detta bestäms ofta av efterfrågan och antalet produkter som finns att sälja. Därför kan det hända att flera butiker startar med 70 procent redan från dag ett.

Lyckas med att fynda inredning på rean

  • Var uppmärksam och förberedd på Roomly.se. De flesta produkter som reas ut finns ofta endast i begränsad upplaga. Därför gäller det och vara snabb när du hittat det du önskar.
  • Var ute i god tid! Redan från första dag kommer mycket folk ge sig ut för att göra det bästa fynden. På de större butikerna kan det också ibland skapas köer online för att ens komma in på hemsidan.
  • Har alltid koll på marknaden. Det gäller att vara medveten av vilka produkter du är ute efter. På detta sätt blir det enklare för dig att vara snabb i navigeringen. Luras inte heller alltid av de röda priserna (Aftonbladet). Att vara medveten av vad vissa produkter kostar på ordinarie pris kan du enkelt sålla ut de bästa rabatterna.