Mellandagsrea inredning 2017

Startar i December 2017

Aktuella rabatter & erbjudanden mellandagsrea

Fram till mellandagsrea 2017 hittar du en massa aktuella reor och rabattkoder här >>

Mellandagsrea 2017!

Startar i december

Ellos

Soffbord, Carrie Dia 85 cm

1,899kr 1,519kr
Hübsch

Hübsch Byrå 100x40xh76 cm – Grön

5,895kr 4,195kr
Bloomingville

Bloomingville Box Kudde – Svart

209kr 167kr
Gripsholm

Gripsholm Kuddfodral Rubin 60×40 cm – Rosa

349kr 229kr
Ellos

Kuddfodral Ciara 50×50 cm

499kr 399kr
vidaXL

vidaXL Soffbord 100x60x42 cm vit högglans

1,219kr 1,139kr
Interface

Interface Blues 3-sits soffa – Gråblå

31,495kr 29,995kr
Cristel

Cristel Exceliss Stekpanna Induktion 26 cm

524kr 439kr
Bloomingville

Dekorationsplattor Tile 2-pack

119kr 95kr
Jotex

AKITA förvaring 2-pack

399kr 319kr
Spiderman

Figur Spiderman Homecoming

449kr 349kr
Bloomingville

Bloomingville Skål Brass – Brun

329kr 263kr
Ellos

Soffbord BRICK Ø90, trä/vit MDF

1,799kr 1,439kr
Boel & Jan

Boel & Jan Ramas Kuddfodral 50×50 – Offwhite

169kr 99kr
Ellos

Ljusstake Carro

49kr 39kr
Oscar & Clothilde

Vas Hjortron

639kr 429kr
Brafab

Brookline hörnsoffa

17,890kr 11,710kr
Kobayashi

KOBAYASHI vas – mellan Grå

129kr 90kr
Himla

Sängkappa Mira med 52 cm bred kappa

1,490kr 1,192kr
Madam Stoltz

Madam Stoltz Ljusstake Ananas 21,5 cm – Antikguld

319kr 209kr
Ellos

Stol Dolores 2-pack

999kr 799kr
Ellos

Soffbord Gaspen

2,999kr 2,099kr
Fermob

Bistro stol Steel grey

600kr 480kr
Ellos

Kuddfodral Candice Contrast 50×50 cm

149kr 119kr
Bloomingville

Ljusstake Reddi

269kr 215kr
Jakobsdals

Jakobsdals Roma kuddfodral 45×45 – Plum

239kr 149kr
Spira of Sweden

Kuddfodral Håkan 50×50 cm

199kr 159kr
Ellos

Kuddfodral Aline

149kr 104kr
Madam Stoltz

Madam Stoltz Kuddfodral 60×60 cm – Vit/svart

499kr 399kr
House Doctor

House Doctor Ljuslykta CLD Ø 10×22 cm – Vit

229kr 159kr

Mellandagsrean är en årlig tradition och höjdpunkt där flera svenska inredningsbutiker erbjuder fantastiska rabatter och låga priser på sina produkter. Mellandagsrean historiskt sett infaller dagarna mellan jul och nyår. Dock har detta ändrats under de senare åren då den inleds på juldagen och slutar i mitten av januari. Ihop med att e-handeln ökat så pass mycket väljer fler butiker att också starta mellandagsrean redan innan jul. Vilka butiker och produkter detta gäller kan du se hos oss. Några populära produkter under rean är ofta köksmaskiner, matbord, sängar och heminredning.

Är du ute efter att fynda inredning redan innan jul så har du ett perfekt tillfälle redan i november när Black Friday inredning sätter igång. Följ länken för att läsa mer om detta evenemang.

Nästan alla butiker som finns kopplade hos oss på Roomly.se har någon form av mellandagsrea. Hur dessa prissänkningar och rabatter ser ut varierar mellan inredningsbutikerna. Ofta brukar de mer exklusiva butikerna och kedjorna inte erbjuda någon större rea under perioden. Om man är ute efter heminredning och möbler har vi en massa butiker hos oss som erbjuder både exklusiva och billigare möbler till rabatterade priser. Vill man istället kanske vara mer miljömedveten kan det ibland hända att vissa säljare på andrahandsmarknaden också rear ut sina varor på Blocket eller Tradera. Många har under julafton fått en del felköp som måste säljas vidare till rabatterade priser.

För att vara säker på att inte missa något bör du följa mellandagsrean hos oss under hela perioden med start på julafton till mitten av januari. Kika in på Roomly.se varje dag så kommer du inte missa alla fantastiska deals. Anmäl dig också till vårt nyhetsbrev för att få våra bästa erbjudanden direkt i din mailbox eller följa oss på Facebook eller Instagram för mer information.

Det är enkelt! Slipp köa och trängas med andra! Handla direkt hemifrån vid den tid det passar dig och få sen paketet levererat direkt hem i brevlådan eller till ditt närmsta postombud. På Roomly.se hittar du över 70 olika inredningsbutiker på 1 adress så du enkelt kan samla dina köp.

Köp inredning och möbler mellandagsrea

Årets mellandagsrea på nätet

Välkommen till Roomly.se. Inredning och möbler på nätet från fler än 70 olika butiker. På denna sida finner du en massa butiker som erbjuder fantastiska priser och erbjudanden under årets mellandagsrea eller vinterrea. Vi ser till att du alltid är uppdaterad med vilka butiker och produkter som är på rea under mellandagarna. Därför uppdateras denna sida kontinuerligt med den senaste informationen.

http://apotekutanrecept.se/

Vi rekommenderar alltid att besöka Roomly.se innan du sätter igång och handlar billiga och prisvärda möbler eller heminredning. Hos oss kan du nämligen alltid göra de bästa klippen. Mellandagsrean sätter igång på juldagen eller annandagen. Dock så kan det vara så att vissa butiker väljer att starta igång sin mellandagsrea redan på julafton eller till och med innan jul. Då brukar butikerna kalla rean för vinterrea eller julrea.

Hos oss slipper du också ställa dig i långa köer för att ta del av de fantastiska reapriserna. Genom att all vår försäljning sker online kan du smidigt i ditt hem bläddra bland de produkter som du tycker är intressanta.

Fynda inredning på mellandagsrean

Julen är en period där många av oss samlas med familj, släkt och vänner för att tillsammans fira tacksamhet och gemenskap. Dagen efter självaste julafton ger sig många ut för att inhandla prylar till fantastiska reapriser. Ett smart sätt att effektivt kunna köpa så mycket man kan för sina julklappspengar under mellandagsrean. Genom att de flesta butiker idag har reor under hela året har traditionen för mellandagsrea blivit mindre viktig. Men är du ute efter att få tag i några riktigt smarta klipp rekommenderar vi att du tar del av detta. Även om det inte handlar om att göra av med massa pengar på onödiga prylar så är det för många också en social tillställning som många väljer att delta i.

Mellandagsrea historia

Mellandagsrean har varit med oss länge. Till en början gick försäljningen ut på att butikerna höll låga priser för att tömma sina lager inför kommande året. Då startade rean den 26 december och hölls igång under mellandagarna fram till nyårsafton. Tittar vi tillbaka har inredningsbutikerna ofta inlett rean med 30 procent under de två första veckorna för att sedan höja med 50 procent och till slut 70 procent. 70 procent är ofta en nivåer som läggs under de sista dagarna på de produkter som inte blivit sålda innan. Det finns idag inte någon regel eller lag som styr hur mycket procent butikerna får sätta. Detta bestäms ofta av efterfrågan och antalet produkter som finns att sälja. Därför kan det hända att flera butiker startar med 70 procent redan från dag ett.

Lyckas med att fynda inredning på rean

  • Var uppmärksam och förberedd på Roomly.se. De flesta produkter som reas ut finns ofta endast i begränsad upplaga. Därför gäller det och vara snabb när du hittat det du önskar.
  • Var ute i god tid! Redan från första dag kommer mycket folk ge sig ut för att göra det bästa fynden. På de större butikerna kan det också ibland skapas köer online för att ens komma in på hemsidan.
  • Har alltid koll på marknaden. Det gäller att vara medveten av vilka produkter du är ute efter. På detta sätt blir det enklare för dig att vara snabb i navigeringen. Luras inte heller alltid av de röda priserna (Aftonbladet). Att vara medveten av vad vissa produkter kostar på ordinarie pris kan du enkelt sålla ut de bästa rabatterna.