Skapa, designa och beställ

Köp snygga kartor från Mapiful

Beställ kartor från Mapiful

Ute efter riktigt snygga posters på väggen? Mapiful är ett svenskt företag där du själv skapar dina posters utifrån platser i världen du älskar. Om du någonsin har önskat dig en tryckt kartaffisch av din hemstad eller någon helt annan plats så kan du nu göra det här!

Det kan vara New York, Paris, London, Stockholm, Göteborg eller varför inte någon liten ort mitt i landet.

Med Mapiful erbjuder man en teknik som låter dig själv välja vilken plats som helst i världen. Genom att skriva in namnet, sätta ut en pin eller zooma skapar hittar du platsen och skapar ditt egna motiv. Häftigt, eller hur?

Det är också en perfekt present att ge bort. Kanske en födelseort, ett favoritområde eller bara en glad plats som kan sättas upp inramad på väggen.

Det går snabbt och är hur enkelt som helst att använda!

Nämnde vi också att det är helt fraktfritt i hela världen!

” Regardless of where you live and what city, country or spot you wish to eternalize – Mapiful takes you there. We bring people’s favorite places to their homes. ”

Modern design för hemmet

Mapiful har funnits i några år och är ett växande företag globalt. Hela deras resa började över en kopp kaffe tillsammans. Man diskuterade de olika möjligheterna att kombinera modern teknik, design och snygga kartor.

Tanken var att till en början försöka få snurr på det traditionella spelet Snake men med världskartor i fokus. Genom att några jobbade med kartor och några andra med design till hemmet så föll fokuset på just detta. Företaget föddes!

I ett nära samarbete med Mapiful kartor och posters erbjuder vi på Roomly dig möjlighet att utforska och placera dina favoritplatser i världen på väggen. Just nu får du också 5 dollar rabatt på din nästa beställning av en snygg kartposter!

Dela gärna med dig av din skapelse på Instagram också så vi får se hur fint du fått det hemma med din nya tavla. Hashtagga med #mapiful så kanske din bild också kommer med på vårt eller kontot hos Mapiful!