Gör Karriär hos Roomly

Välkommen till en av Sveriges härligaste e-butiker med fokus på inredning och möbler. Roomly AB grundades i slutet av 2015 och växer så det knakar medan du läser detta. Vi finns idag i tre länder, Sverige, Norge och Danmark och fler ska det bli. Vi har skapat ett utbud på över 10 000 handplockade inredningsprodukter till vår butik på nätet. Det gillar vi att skryta med.

Vi på Roomly består av ett ungt team som jobbar i en kreativ miljö aktivt med mål inriktade. Vi gillar att satsa på omgivningar där den bästa idén alltid står som vinnare. Vi har vårt huvudkontor mitt i centrala Stockholm med närhet till både restauranger, butiker och aktiviteter.

På denna sida listar vi alla våra lediga tjänster som ligger ute för stunden under karriär. Du hittar tillsammans med ansökan hur du går tillväga för att ansöka till oss på Roomly.

Hittar du inte någon tjänst som lockar eller passar dig men känner att Roomly vore något? Skicka då in en spontanansökan till oss. Vi letar hela tiden efter nya drivna stjärnor som vill bli en del av vårt härliga team. Ett team med mål om att skapa den bästa marknadsplatsen på nätet för heminredning.

Lediga tjänster hos Roomly

Just nu finns det tyvärr inga tjänster ute! Men skicka gärna in din spontanansökan till (info@roomly.se)

Vill du veta mer om oss?

Vill du veta mer om vad vi gör och vilka vi är? Då har vi en sida med mer utförlig information om vår tjänst och vilka vi är som står bakom den.

Kortfattat har vi som mål att skapa en plattform på nätet som ska göra hela köpupplevelsen för heminredning på nätet enklare för kunden. När man är ute efter produkter att handla kan det ofta vara problem att veta hur man ska hitta dessa. Vår idé och tjänst är utformad för att endast ge dig det resultatet av inredningsprodukter som du är ute efter. Vi satsar på att kontinuerligt fylla på med nya artiklar i sortimentet. Hela tiden med strävan om att kunna erbjuda dig just det senaste inom en specifik kategori. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev, följ oss på Instagram eller Facebook för uppdateringar och exklusiva erbjudanden.