Back
Previous product
BLOK soffa 2-sits - divan vänster Det ursprungliga priset var: 21 499 kr.Det nuvarande priset är: 17 199 kr.
-20%

Soffa 2-sits Megan

Det ursprungliga priset var: 4 299 kr.Det nuvarande priset är: 3 439 kr.

Soffa 2-sits Megan WOOOD är en elegant och intressant inredning som passar utmärkt in i det moderna hemmet. Hos oss på Roomly fokuserar vi på att erbjuda det allra bästa produkterna inom inredning och design. Därför har vi skapat ett noga utvalt sortiment från kända varumärken från bland annat Homeroom.

Letar du efter mer info om Soffa 2-sits Megan från varumärke WOOOD? Du hittar allt detta genom att klicka på knappen ovan för att komma vidare till Homeroom. Där kan du se fler bilder, specifikationer och tillval för inredningsprodukten. Men, glöm inte och kolla in fler produkter som vi erbjuder inom samma kategori.

Artikelnr: 1945901350656854 Kategori: Etiketter: ,
Beskrivning

Beskrivning

– slående subtil med inbjudande form – lyxig sits med hög sittkomfort – klädsel i tryckt sammet (100% polyester) – H 73 cm x B 110 cm x D 72 cm smal, subtil och inbjudande form. Megan 2-sitssoffa, från WOOODs kollektion, har mjukt rundade kanter i kombination med en bekväm klädsel, vilket gör att Megan garanterat hamnar i blickfånget i alla hem! De höga benen av trä ger en luftig design, vilket gör att soffan enkelt smälter in i alla vardagsrum. material Megan är tillverkad av en kombination av FSC-certifierat lövträ och MDF. Sitsen är fylld med VP35-skum och ryggstödet innehåller VP21-skum, vilket ger ett fast stöd och hög sittkomfort. Sitsen med skum behåller formen med hjälp av fasta resårband. Benen är tillverkade av björkträ. Megan har en klädsel i ett ljust, glänsande sammetstyg med tryck. Förutom det fantastiska trycket har sammetstyget Jalit också en lyxig känsla. Tyget har en len känsla och en vacker, lätt lyster. Det tryckta sammetstyget Jalit består av 100% polyester och är en tät och kraftig kvalitet. Materialet är mycket lämpligt för intensiv användning (Martindale 100 000). Förutom den snygga designen håller sig det tryckta sammetstyget vackert under lång tid. mått Megan 2-sitssoffa har en höjd på 73 cm, en bredd på 110 cm och ett djup på 72 cm. Sitthöjden är 45 cm och sittdjupet 53 cm. Benen har en höjd på 25 cm och diameter 3 cm. Bänken väger 20 kg och tål en maximal belastning på 100 kg. skötsel små fläckar tas enkelt bort genom att badda med en absorberande trasa. Större fläckar tas enkelt bort med ett milt rengöringsmedel och en mikrofiberduk. Om det behövs, använd en hårtork för att torka fläcken snabbare. Håll tillräckligt med avstånd så att tyget inte bränns. Efteråt kan tyget borstas med en sammetsborste. Denna borste är mycket bra för regelbundet underhåll. Impregnering avråds starkt för våra sammets- och teddytyger. leverans produkten levereras i ett paket. Benen är enkla att montera med hjälp av medföljande monteringsanvisning. För att skydda hårda golv, sätt möbeltassar av filt på undersidan av benen. Megan soffa passar endast för inomhusbruk.

Denna underbara produkt Soffa 2-sits Megan WOOOD från Homeroom är en vacker, elegant inredningsdetalj som passar utmärkt in i det moderna hemmet. På Roomly älskar vi snygg design och tycker det är extra viktigt att skapa en personlig och härlig inredning i bostaden. En inredning som visar vem du är. Vi rekommenderar Soffa 2-sits Megan WOOOD om du är ute efter en tidlös inredning att som håller länge.

Det kan tillkomma fraktkostnader på det satta priset. För att se eventuella kampanjer på Soffa 2-sits Megan WOOOD kan ni kolla detta genom att klicka på ”visa erbjudande” ovan.

Vi på Roomly rekommenderar alltid våra besökare att mäta och tänka till en extra gång innan man går vidare och slutför ett köp av inredning och möbler. Att behöva skicka tillbaka en produkt är ofta omständigt, tråkigt och kan kosta en del. Om ni är ute efter produkter som Soffa 2-sits Megan eller andra större möbler som soffor, sängar, matbord, soffbord, fåtöljer, matstolar. Då ber vi er att ha alla bitar på plats innan ni avslutar en order hos respektive inredningsbutik.

Mer om Soffa 2-sits Megan WOOOD

Hos oss kan ni jämföra priser på mer inredning online från WOOOD. Allt för att hitta det bästa priset hos de stora svenska återförsäljarna som är kopplade till vår tjänst. Butiker som exempelvis Rum21, Homeroom, Rum21, Royal Design, Trendrum och Lagerhaus. På de möbler och inredning som är nedsatt i pris hittar ni en grön box ovanför titeln. Den visar hur många procent ni sparar på att köpa den varan just nu via oss. Exempelvis för Soffa 2-sits Megan kan ni se högst upp på sidan om denna är på REA. Ett smart sätt att hålla ner kostnaderna och kanske spara pengar till ytterligare en möbel eller något helt annat.

För mer utförlig information kan ni klicka på länken ovan. Där finner ni fler intressanta produktbilder, specifikationer och mer detaljrik info angående leveranstid och eventuella extra avgifter som frakt.

När ni fått hem er nya snygga inredning. Ta gärna en bild och lägg ut på Instagram och tagga med #Roomlyinredning så vi ser hur fint ni fått det. Vi ger er då en härlig rabattkod också som tack. Den gäller hos någon av våra partnerbutiker. Ni hittar också oss på kontot @roomlydesign för veckovis inspiration på snygg inredningsdesign.

Happy Shopping!

Frakt och betalning
Hos oss på Roomly.se vill vi att du som kund alltid ska få din order så fort som möjligt. Alla våra produkter säljs av partners till oss och har som mål att alltid få fram din order så fort det går. Mer information om leveranstider finner du hos respektive återförsäljare

När du lagt varor i varukorgen hos våra partners och går till kassan, framgår det vilket betalningssätt som gäller, om priserna är inklusive eller exklusive moms samt vilken momssats som i givet fall gäller. Leverans kommer att ske inom 30 dagar såvida det inte framgår vid beställningen att leveranstiden är längre.

Utöver priset kan det tillkomma kostnader för frakt. Dessa finns i så fall angivna i vår kassa. Normalt tillkommer inga ytterligare avgifter, men om så är fallet vill det klart framgå under beställningsprocessen.

Snabba leveranser till dig som kund

På Roomly.se kan varor eventuellt vara markerade med leveransindikering. Vi förbehåller oss rätten att stryka ej levererbar vara från din order med prisavdrag för densamma. Önskar du beställa annan, likvärd vara, är detta att betrakta som en ny order. Om du önskar avbeställa en vara på grund av dröjsmål med leveransen, ska detta möjligt att göra fram till dess att varan effektuerats, dvs faktura eller frakthandling har skapats. Hur du går tillväga för att göra detta ska varje butik som vi samarbetar med erbjuda på sin hemsida.

När du gör din beställning framgår det i kassan vilket leveranssätt, som gäller. Det är ditt ansvar att se till att adressen, som du angett vid beställningstillfället, är korrekt. Leverans sker endast inom Sverige, om inte annat anges.

Större paket såsom möbler går alltid som hemleverans. Medans mindre paket går som postpaket.

Har du fler frågor eller funderingar angående en leverans eller produkt finns vår och butikens kundtjänst där för att hjälpa till.