Back
Previous product
TORPET Soffa 2-sits Det ursprungliga priset var: 2 999 kr.Det nuvarande priset är: 2 399 kr.
Next product
Soffa Nandin, 2-sits Det ursprungliga priset var: 9 599 kr.Det nuvarande priset är: 7 679 kr.
-20%

Soffa 2-sits Hollandia

Det ursprungliga priset var: 16 999 kr.Det nuvarande priset är: 13 599 kr.

Soffa 2-sits Hollandia vtwonen är en elegant och intressant inredning som passar utmärkt in i det moderna hemmet. Hos oss på Roomly fokuserar vi på att erbjuda det allra bästa produkterna inom inredning och design. Därför har vi skapat ett noga utvalt sortiment från kända varumärken från bland annat Homeroom.

Letar du efter mer info om Soffa 2-sits Hollandia från varumärke vtwonen? Du hittar allt detta genom att klicka på knappen ovan för att komma vidare till Homeroom. Där kan du se fler bilder, specifikationer och tillval för inredningsprodukten. Men, glöm inte och kolla in fler produkter som vi erbjuder inom samma kategori.

Artikelnr: 1945901350516479 Kategori: Etiketter: ,
Beskrivning

Beskrivning

Bekväm 2-sitssoffa för utomhusbruk Tillverkad av yttertyg i 100% PVC med metalliskt skimmer Tål (nästan) alla väderförhållanden Mått (h x b x d): 74 x 129 x 85 cm Vem sa att design bara är viktigt inomhus? Med denna snygga utomhussoffa från VTWonen får du ett omedelbart elegant inslag till din utomhusgrupp. Denna generösa 2-sitssoffa passar både för inomhus- och utomhusbruk. 2-sitssoffan är designad i en trendig, kolgrå färg. Hollandia 2-sitssoffa har inga armstöd så du kan enkelt skapa en mycket rymlig hörnsoffa genom att sammankoppla den med 3-sitssoffan. Perfekt för flexibel möblering i trädgården! 2-sitssoffan har en sitthöjd på 44 cm, en sittbredd på 129 cm och ett sittdjup på 60 cm. De silverfärgade benen har en höjd på 10 cm och diameter 5 cm. Ryggstödet är 29 cm högt från sitsen. Ryggstödet är 27 cm brett nedtill och 15 cm brett upptill. Hollandia 2-sitssoffa är tillverkad av ett yttertyg i 100% PVC. Det är ett syntetskinn av tyg med slät yta. Soffans sömmar är förseglade och den innovativa designen gör att regnvatten enkelt rinner av. På undersidan finns ett meshtyg som ger snabb torktid och ventilering av fyllnadsmaterialet. Tyget är speciellt anpassat för utomhusbruk och rengörs enkelt med varmt vatten och såpa.

Denna underbara produkt Soffa 2-sits Hollandia vtwonen från Homeroom är en vacker, elegant inredningsdetalj som passar utmärkt in i det moderna hemmet. På Roomly älskar vi snygg design och tycker det är extra viktigt att skapa en personlig och härlig inredning i bostaden. En inredning som visar vem du är. Vi rekommenderar Soffa 2-sits Hollandia vtwonen om du är ute efter en tidlös inredning att som håller länge.

Det kan tillkomma fraktkostnader på det satta priset. För att se eventuella kampanjer på Soffa 2-sits Hollandia vtwonen kan ni kolla detta genom att klicka på ”visa erbjudande” ovan.

Vi på Roomly rekommenderar alltid våra besökare att mäta och tänka till en extra gång innan man går vidare och slutför ett köp av inredning och möbler. Att behöva skicka tillbaka en produkt är ofta omständigt, tråkigt och kan kosta en del. Om ni är ute efter produkter som Soffa 2-sits Hollandia eller andra större möbler som soffor, sängar, matbord, soffbord, fåtöljer, matstolar. Då ber vi er att ha alla bitar på plats innan ni avslutar en order hos respektive inredningsbutik.

Mer om Soffa 2-sits Hollandia vtwonen

Hos oss kan ni jämföra priser på mer inredning online från vtwonen. Allt för att hitta det bästa priset hos de stora svenska återförsäljarna som är kopplade till vår tjänst. Butiker som exempelvis Rum21, Homeroom, Rum21, Royal Design, Trendrum och Lagerhaus. På de möbler och inredning som är nedsatt i pris hittar ni en grön box ovanför titeln. Den visar hur många procent ni sparar på att köpa den varan just nu via oss. Exempelvis för Soffa 2-sits Hollandia kan ni se högst upp på sidan om denna är på REA. Ett smart sätt att hålla ner kostnaderna och kanske spara pengar till ytterligare en möbel eller något helt annat.

För mer utförlig information kan ni klicka på länken ovan. Där finner ni fler intressanta produktbilder, specifikationer och mer detaljrik info angående leveranstid och eventuella extra avgifter som frakt.

När ni fått hem er nya snygga inredning. Ta gärna en bild och lägg ut på Instagram och tagga med #Roomlyinredning så vi ser hur fint ni fått det. Vi ger er då en härlig rabattkod också som tack. Den gäller hos någon av våra partnerbutiker. Ni hittar också oss på kontot @roomlydesign för veckovis inspiration på snygg inredningsdesign.

Happy Shopping!

Frakt och betalning
Hos oss på Roomly.se vill vi att du som kund alltid ska få din order så fort som möjligt. Alla våra produkter säljs av partners till oss och har som mål att alltid få fram din order så fort det går. Mer information om leveranstider finner du hos respektive återförsäljare

När du lagt varor i varukorgen hos våra partners och går till kassan, framgår det vilket betalningssätt som gäller, om priserna är inklusive eller exklusive moms samt vilken momssats som i givet fall gäller. Leverans kommer att ske inom 30 dagar såvida det inte framgår vid beställningen att leveranstiden är längre.

Utöver priset kan det tillkomma kostnader för frakt. Dessa finns i så fall angivna i vår kassa. Normalt tillkommer inga ytterligare avgifter, men om så är fallet vill det klart framgå under beställningsprocessen.

Snabba leveranser till dig som kund

På Roomly.se kan varor eventuellt vara markerade med leveransindikering. Vi förbehåller oss rätten att stryka ej levererbar vara från din order med prisavdrag för densamma. Önskar du beställa annan, likvärd vara, är detta att betrakta som en ny order. Om du önskar avbeställa en vara på grund av dröjsmål med leveransen, ska detta möjligt att göra fram till dess att varan effektuerats, dvs faktura eller frakthandling har skapats. Hur du går tillväga för att göra detta ska varje butik som vi samarbetar med erbjuda på sin hemsida.

När du gör din beställning framgår det i kassan vilket leveranssätt, som gäller. Det är ditt ansvar att se till att adressen, som du angett vid beställningstillfället, är korrekt. Leverans sker endast inom Sverige, om inte annat anges.

Större paket såsom möbler går alltid som hemleverans. Medans mindre paket går som postpaket.

Har du fler frågor eller funderingar angående en leverans eller produkt finns vår och butikens kundtjänst där för att hjälpa till.