Hobnail karaff violet 2 l

1 189 kr

Hobnail karaff violet 2 l Klimchi är en elegant och intressant inredning som passar utmärkt in i det moderna hemmet. Hos oss på Roomly fokuserar vi på att erbjuda det allra bästa produkterna inom inredning och design. Därför har vi skapat ett noga utvalt sortiment från kända varumärken från bland annat Nordiska Kompaniet.

Letar du efter mer info om Hobnail karaff violet 2 l från varumärke Klimchi? Du hittar allt detta genom att klicka på knappen ovan för att komma vidare till Nordiska Kompaniet. Där kan du se fler bilder, specifikationer och tillval för inredningsprodukten. Men, glöm inte och kolla in fler produkter som vi erbjuder inom samma kategori.

Artikelnr: 11947000832516495 Kategori: Etiketter: ,
Beskrivning

Beskrivning

Vare sig det är vin eller hemgjord lemonad som serveras kan du vara säker på att denna karaff i hobnail-design från tjeckiska Klimchi kommer att liva upp alla tillfällen och bjudningar! Med en modern twist på den böhmiska glasblåsartraditionen har Klimchi här kombinerat klassisk design med kristallglasets elegans och har på så sätt fått fram en fantastisk tillbringare som ger det där lilla extra till all dryck den kan komma att husera.
Karaffen har en volym på 2 liter, och med behändiga funktioner så som det avsmalnade handtaget som ger dig ett bekvämt grepp vid upphällning, samt hällpipen som håller tillbaka iskuber som har kommit på drift, gissar vi på att du aldrig någonsin kommer att vilja servera dryck ur något annat igen.
Klimchi är ett kollektiv av böhmiska designers och glasblåsare baserat i den anrika tjeckiska staden Kamenický Šenov, och deras gemensamma passion är att skapa exceptionella glasartiklar för exceptionella tillfällen. Klimchi jobbar endast med fint böhmiskt glas för att kunna uppnå en så pass hög kvalité som möjligt och få fram handgjorda produkter som är skapade med både kärlek och omsorg.

Denna underbara produkt Hobnail karaff violet 2 l Klimchi från Nordiska Kompaniet är en vacker, elegant inredningsdetalj som passar utmärkt in i det moderna hemmet. På Roomly älskar vi snygg design och tycker det är extra viktigt att skapa en personlig och härlig inredning i bostaden. En inredning som visar vem du är. Vi rekommenderar Hobnail karaff violet 2 l Klimchi om du är ute efter en tidlös inredning att som håller länge.

Det kan tillkomma fraktkostnader på det satta priset. För att se eventuella kampanjer på Hobnail karaff violet 2 l Klimchi kan ni kolla detta genom att klicka på ”visa erbjudande” ovan.

Vi på Roomly rekommenderar alltid våra besökare att mäta och tänka till en extra gång innan man går vidare och slutför ett köp av inredning och möbler. Att behöva skicka tillbaka en produkt är ofta omständigt, tråkigt och kan kosta en del. Om ni är ute efter produkter som Hobnail karaff violet 2 l eller andra större möbler som soffor, sängar, matbord, soffbord, fåtöljer, matstolar. Då ber vi er att ha alla bitar på plats innan ni avslutar en order hos respektive inredningsbutik.

Mer om Hobnail karaff violet 2 l Klimchi

Hos oss kan ni jämföra priser på mer inredning online från Klimchi. Allt för att hitta det bästa priset hos de stora svenska återförsäljarna som är kopplade till vår tjänst. Butiker som exempelvis Rum21, Nordiska Kompaniet, Rum21, Royal Design, Trendrum och Lagerhaus. På de möbler och inredning som är nedsatt i pris hittar ni en grön box ovanför titeln. Den visar hur många procent ni sparar på att köpa den varan just nu via oss. Exempelvis för Hobnail karaff violet 2 l kan ni se högst upp på sidan om denna är på REA. Ett smart sätt att hålla ner kostnaderna och kanske spara pengar till ytterligare en möbel eller något helt annat.

För mer utförlig information kan ni klicka på länken ovan. Där finner ni fler intressanta produktbilder, specifikationer och mer detaljrik info angående leveranstid och eventuella extra avgifter som frakt.

När ni fått hem er nya snygga inredning. Ta gärna en bild och lägg ut på Instagram och tagga med #Roomlyinredning så vi ser hur fint ni fått det. Vi ger er då en härlig rabattkod också som tack. Den gäller hos någon av våra partnerbutiker. Ni hittar också oss på kontot @roomlydesign för veckovis inspiration på snygg inredningsdesign.

Happy Shopping!

Frakt och betalning
Hos oss på Roomly.se vill vi att du som kund alltid ska få din order så fort som möjligt. Alla våra produkter säljs av partners till oss och har som mål att alltid få fram din order så fort det går. Mer information om leveranstider finner du hos respektive återförsäljare

När du lagt varor i varukorgen hos våra partners och går till kassan, framgår det vilket betalningssätt som gäller, om priserna är inklusive eller exklusive moms samt vilken momssats som i givet fall gäller. Leverans kommer att ske inom 30 dagar såvida det inte framgår vid beställningen att leveranstiden är längre.

Utöver priset kan det tillkomma kostnader för frakt. Dessa finns i så fall angivna i vår kassa. Normalt tillkommer inga ytterligare avgifter, men om så är fallet vill det klart framgå under beställningsprocessen.

Snabba leveranser till dig som kund

På Roomly.se kan varor eventuellt vara markerade med leveransindikering. Vi förbehåller oss rätten att stryka ej levererbar vara från din order med prisavdrag för densamma. Önskar du beställa annan, likvärd vara, är detta att betrakta som en ny order. Om du önskar avbeställa en vara på grund av dröjsmål med leveransen, ska detta möjligt att göra fram till dess att varan effektuerats, dvs faktura eller frakthandling har skapats. Hur du går tillväga för att göra detta ska varje butik som vi samarbetar med erbjuda på sin hemsida.

När du gör din beställning framgår det i kassan vilket leveranssätt, som gäller. Det är ditt ansvar att se till att adressen, som du angett vid beställningstillfället, är korrekt. Leverans sker endast inom Sverige, om inte annat anges.

Större paket såsom möbler går alltid som hemleverans. Medans mindre paket går som postpaket.

Har du fler frågor eller funderingar angående en leverans eller produkt finns vår och butikens kundtjänst där för att hjälpa till.