Jensen Ambassadör Kontinentalsäng-24 160×210 Grön

58 768 kr

Jensen Ambassadör Kontinentalsäng-24 160×210 Grön Jensen är en elegant och intressant inredning som passar utmärkt in i det moderna hemmet. Hos oss på Roomly fokuserar vi på att erbjuda det allra bästa produkterna inom inredning och design. Därför har vi skapat ett noga utvalt sortiment från kända varumärken från bland annat Sova.

Letar du efter mer info om Jensen Ambassadör Kontinentalsäng-24 160×210 Grön från varumärke Jensen? Du hittar allt detta genom att klicka på knappen ovan för att komma vidare till Sova. Där kan du se fler bilder, specifikationer och tillval för inredningsprodukten. Men, glöm inte och kolla in fler produkter som vi erbjuder inom samma kategori.

Artikelnr: 2648301599000134 Kategori: Etiketter: ,
Beskrivning

Beskrivning

Ambassadör Kontinentalsäng från Jensen har fått en uppdatering och har nu flera nya textiler. Kollektion Ambassadör lanserades 1996 och håller fortfarande ställningarna. Idag är det en av Jensens mest kända produkter. Denna Ambassadör Kontinentalsäng har dubbla madrasser med tre individuella Jensen Pocket fjädersystem. Sängen har hela liggytor och får därför inga hårda kanter i mitten. Dessutom kan du välja individuell fasthetsgrad för respektive sida av sängen. Genom att välja en Seamless textillösning täcks botten. Fyra ben istället för åtta, som är standard, bidrar till att ge sängen ett nytt, elegant och unikt uttryck.Med Jensen Sleep III-madrassöverdraget och den omvändbara madrassen, som har Innergetic® Latexfilling, blir sömnen i Ambassadör en dröm. Förutom att främja optimal luft- och fukttransport för att reglera kroppstemperaturen under natten, är latexen naturligt motståndskraftig mot både kvalster och bakterier. Detta gör sängen till ett utmärkt val för allergiker. Ambassadör finns tillgänglig i fyra olika fasthetsnivåer.Att även botten även är utrustad med ett dubbelfjädrande pocketsystem gör sängen skönare men även mer stabil.ProduktegenskaperMellanmadrass: Sleep IIISängbotten: Jensen Support Pocketsystem 12,5 cm högtStoppningsmaterial: Intergetic Latex 3 cmTillverkningsland: NorgeÖvrigt: Delad fasthetsgrad kan väljasSvanenmärktSleep III bäddmadrass är förvald för denna säng. Önskas andra ben sängbenSkötselrådVid fläckar använd skumtvätt för möbelvård. Följ tillverkarens rekommendationer.Garanti5 års totalgaranti / 25 års garanti mot ram- och fjäderbrott.Övrig informationHar du frågor om sängens fasthet eller tillbehörsalternativ är du varmt välkommen att kontakta eller besöka din SOVA-butik

Denna underbara produkt Jensen Ambassadör Kontinentalsäng-24 160×210 Grön Jensen från Sova är en vacker, elegant inredningsdetalj som passar utmärkt in i det moderna hemmet. På Roomly älskar vi snygg design och tycker det är extra viktigt att skapa en personlig och härlig inredning i bostaden. En inredning som visar vem du är. Vi rekommenderar Jensen Ambassadör Kontinentalsäng-24 160×210 Grön Jensen om du är ute efter en tidlös inredning att som håller länge.

Det kan tillkomma fraktkostnader på det satta priset. För att se eventuella kampanjer på Jensen Ambassadör Kontinentalsäng-24 160×210 Grön Jensen kan ni kolla detta genom att klicka på ”visa erbjudande” ovan.

Vi på Roomly rekommenderar alltid våra besökare att mäta och tänka till en extra gång innan man går vidare och slutför ett köp av inredning och möbler. Att behöva skicka tillbaka en produkt är ofta omständigt, tråkigt och kan kosta en del. Om ni är ute efter produkter som Jensen Ambassadör Kontinentalsäng-24 160×210 Grön eller andra större möbler som soffor, sängar, matbord, soffbord, fåtöljer, matstolar. Då ber vi er att ha alla bitar på plats innan ni avslutar en order hos respektive inredningsbutik.

Mer om Jensen Ambassadör Kontinentalsäng-24 160×210 Grön Jensen

Hos oss kan ni jämföra priser på mer inredning online från Jensen. Allt för att hitta det bästa priset hos de stora svenska återförsäljarna som är kopplade till vår tjänst. Butiker som exempelvis Rum21, Sova, Rum21, Royal Design, Trendrum och Lagerhaus. På de möbler och inredning som är nedsatt i pris hittar ni en grön box ovanför titeln. Den visar hur många procent ni sparar på att köpa den varan just nu via oss. Exempelvis för Jensen Ambassadör Kontinentalsäng-24 160×210 Grön kan ni se högst upp på sidan om denna är på REA. Ett smart sätt att hålla ner kostnaderna och kanske spara pengar till ytterligare en möbel eller något helt annat.

För mer utförlig information kan ni klicka på länken ovan. Där finner ni fler intressanta produktbilder, specifikationer och mer detaljrik info angående leveranstid och eventuella extra avgifter som frakt.

När ni fått hem er nya snygga inredning. Ta gärna en bild och lägg ut på Instagram och tagga med #Roomlyinredning så vi ser hur fint ni fått det. Vi ger er då en härlig rabattkod också som tack. Den gäller hos någon av våra partnerbutiker. Ni hittar också oss på kontot @roomlydesign för veckovis inspiration på snygg inredningsdesign.

Happy Shopping!

Frakt och betalning
Hos oss på Roomly.se vill vi att du som kund alltid ska få din order så fort som möjligt. Alla våra produkter säljs av partners till oss och har som mål att alltid få fram din order så fort det går. Mer information om leveranstider finner du hos respektive återförsäljare

När du lagt varor i varukorgen hos våra partners och går till kassan, framgår det vilket betalningssätt som gäller, om priserna är inklusive eller exklusive moms samt vilken momssats som i givet fall gäller. Leverans kommer att ske inom 30 dagar såvida det inte framgår vid beställningen att leveranstiden är längre.

Utöver priset kan det tillkomma kostnader för frakt. Dessa finns i så fall angivna i vår kassa. Normalt tillkommer inga ytterligare avgifter, men om så är fallet vill det klart framgå under beställningsprocessen.

Snabba leveranser till dig som kund

På Roomly.se kan varor eventuellt vara markerade med leveransindikering. Vi förbehåller oss rätten att stryka ej levererbar vara från din order med prisavdrag för densamma. Önskar du beställa annan, likvärd vara, är detta att betrakta som en ny order. Om du önskar avbeställa en vara på grund av dröjsmål med leveransen, ska detta möjligt att göra fram till dess att varan effektuerats, dvs faktura eller frakthandling har skapats. Hur du går tillväga för att göra detta ska varje butik som vi samarbetar med erbjuda på sin hemsida.

När du gör din beställning framgår det i kassan vilket leveranssätt, som gäller. Det är ditt ansvar att se till att adressen, som du angett vid beställningstillfället, är korrekt. Leverans sker endast inom Sverige, om inte annat anges.

Större paket såsom möbler går alltid som hemleverans. Medans mindre paket går som postpaket.

Har du fler frågor eller funderingar angående en leverans eller produkt finns vår och butikens kundtjänst där för att hjälpa till.