Vertiplants

Vertiplants – Vägghängd kruka – Vit

399kr

Leveranstid: Se butikens hemsida
Lagerstatus: (Se lagersaldo)

Köp i butik

Snabba leveranser
Säkra betalningar

Vertiplants – Vägghängd kruka – Vit Vertiplants är en elegant och intressant inredning som passar utmärkt in i det moderna hemmet. Hos oss på Roomly fokuserar vi på att erbjuda det allra bästa produkterna inom inredning och design. Därför har vi skapat ett noga utvalt sortiment från kända varumärken från bland annat Room99.

Letar du efter mer info om Vertiplants – Vägghängd kruka – Vit från varumärke Vertiplants? Du hittar allt detta genom att klicka på knappen ovan för att komma vidare till Room99. Där kan du se fler bilder, specifikationer och tillval för inredningsprodukten. Men, glöm inte och kolla in fler produkter som vi erbjuder inom samma kategori.

Artikelnr: 3399402122142640 Kategori: Taggar: ,

* Priser hämtas dagligen men kan variera om butiken ändrat detta under dagen. Alla våra priser är inkl. moms.

Beskrivning

Beskrivning

Trendig vit väggkruka till växter eller förvaring Har du gröna fingrar? Då behöver du krukor som är lika vackra som dina växter och den beskrivningen passar in perfekt på Vertiplants!Den kvadratiska krukan av plast görs i grannlandet Danmark. Den blir ett dekorativt inslag i ett rum, inte minst tack vare sin silkesmatta finish och vackra vita färg.Vertiplants ger verkligen din inspiration fullt spelrum! Föredrar du att ha en enstaka kruka på väggen eller vill du hellre ha en komposition med flera Vertiplantskrukor? Välj det som känns bäst för dig!Om du inte har gröna fingrar är Vertiplants ändå ett bra val! För visst vore det bra med ett både bekvämt och modernt sätt att förvara saker på?Hallen är ju en plats i bostaden där man vill ha det extra fint, det är ju trots allt det första besökare ser av interiören i ens hem. Dessutom är det ju roligt även för de som bor i bostaden om det är prydligt och fint där! Därför är just hallen ett av de rum där Vertiplants har en naturlig plats!Ett annat av dessa rum är köket! För det är ju synd om ens matlagningsglädje grumlas av rotande i lådor och skåp efter något köksredskap som är viktigt för matlagaren!Med Vertiplants är rotandet ett minne blott!Storlek 30,1×30,1×13 cmMåttet för själva hålet där blomman ska vara är en halvmåneformad yta med diameter 25 cm längst in och ett djup på 12 cmFärg: VitAnvänds separat eller tillsammas med andra krukor från Vertiplants.

Denna underbara produkt Vertiplants – Vägghängd kruka – Vit Vertiplants från Room99 är en vacker, elegant inredningsdetalj som passar utmärkt in i det moderna hemmet. På Roomly älskar vi snygg design och tycker det är extra viktigt att skapa en personlig och härlig inredning i bostaden. En inredning som visar vem du är. Vi rekommenderar Vertiplants – Vägghängd kruka – Vit Vertiplants om du är ute efter en tidlös inredning att som håller länge.

Det kan tillkomma fraktkostnader på det satta priset. För att se eventuella kampanjer på Vertiplants – Vägghängd kruka – Vit Vertiplants kan ni kolla detta genom att klicka på ”visa erbjudande” ovan.

Vi på Roomly rekommenderar alltid våra besökare att mäta och tänka till en extra gång innan man går vidare och slutför ett köp av inredning och möbler. Att behöva skicka tillbaka en produkt är ofta omständigt, tråkigt och kan kosta en del. Om ni är ute efter produkter som Vertiplants – Vägghängd kruka – Vit eller andra större möbler som soffor, sängar, matbord, soffbord, fåtöljer, matstolar. Då ber vi er att ha alla bitar på plats innan ni avslutar en order hos respektive inredningsbutik.

Mer om Vertiplants – Vägghängd kruka – Vit Vertiplants

Hos oss kan ni jämföra priser på mer inredning online från Vertiplants. Allt för att hitta det bästa priset hos de stora svenska återförsäljarna som är kopplade till vår tjänst. Butiker som exempelvis Rum21, Room99, Rum21, Royal Design, Trendrum och Lagerhaus. På de möbler och inredning som är nedsatt i pris hittar ni en grön box ovanför titeln. Den visar hur många procent ni sparar på att köpa den varan just nu via oss. Exempelvis för Vertiplants – Vägghängd kruka – Vit kan ni se högst upp på sidan om denna är på REA. Ett smart sätt att hålla ner kostnaderna och kanske spara pengar till ytterligare en möbel eller något helt annat.

För mer utförlig information kan ni klicka på länken ovan. Där finner ni fler intressanta produktbilder, specifikationer och mer detaljrik info angående leveranstid och eventuella extra avgifter som frakt.

När ni fått hem er nya snygga inredning. Ta gärna en bild och lägg ut på Instagram och tagga med #Roomlyinredning så vi ser hur fint ni fått det. Vi ger er då en härlig rabattkod också som tack. Den gäller hos någon av våra partnerbutiker. Ni hittar också oss på kontot @roomlydesign för veckovis inspiration på snygg inredningsdesign.

Happy Shopping!

Mer information

Mer information

Brand

Vertiplants

Frakt och lager

Frakt och lager

Vi på Roomly.se inredning och möbler på nätet jobbar inte med egna produkter utan är istället kopplade med Sveriges ledande inredningsbutiker och återförsäljare. Vi är en tjänst på nätet som hjälper besökare och kunder att hitta rätt heminredning till rätt priser från över 50 olika butiker. Vi erbjuder omkring 100 000 unika produkter för dig att jämföra och inspireras av. Med detta så betyder det att vi inte har något eget lager som hanteras av Roomly AB. Alla produkter ni hittar hos oss säljs via respektive återförsäljare.

Fraktkostnader

Fraktkostnader och lagersaldo för produkterna hittar ni hos varje återförsäljare genom att klicka er vidare på länken "Köp nu" som ni hittar högre upp på sidan. Där ska det stå klart och tydligt vad som gäller frakt, kostnader och om inredningen finns i lager eller ej.

Hos butiken ska ni också hitta en mer utförlig beskrivning av produkten samt fler bilder. Det ska också finnas specifikation gällande storlekar som ni kan använda er av för att mäta och planera er möblering eller dekoration. Ni hittar kända varumärken från handlare som Åhléns, Ellos, Rum21, RoyalDesign, Trendrum, Confident living mfl.

Kundsupport

Vi får en hel del mail och samtal till vår egna kundsupport om dessa frågor. Även om vi alltid försöker att besvara dem på bästa sätt så rekommenderar vi er att kolla in återförsäljarens egna hemsida och butik för mer utförlig specifikation. Detta innan ni hör av er till oss.

Skulle det av någon anledning inte finns information om det ni söker så är ni självklart välkomna att höra av er till oss så ska vi tillsammans se till att ordna detta direkt. Vår support tar också gärna emot frågor som gäller vår sajt och tjänst för inredning och möbler på nätet. Har du kanske en egen butik som önskar få sig en extra försäljningskanal och exponering kan ni besöka vår företagssida för mer info.

Lycka till önskar vi på Roomly.se!