Caso Sound&Cool soffbord med högtalare & kylskåp, brun

18,699kr

Visa erbjudande

Caso Sound&Cool soffbord med högtalare & kylskåp, brun Caso är en elegant och intressant inredning som passar utmärkt in i det moderna hemmet. Hos oss på Roomly fokuserar vi på att erbjuda det allra bästa produkterna inom inredning och design. Därför har vi skapat ett noga utvalt sortiment från kända varumärken från bland annat Bagaren och Kocken.

Letar du efter mer info om Caso Sound&Cool soffbord med högtalare & kylskåp, brun från varumärke Caso? Du hittar allt detta genom att klicka på knappen ovan för att komma vidare till Bagaren och Kocken. Där kan du se fler bilder, specifikationer och tillval för inredningsprodukten. Men, glöm inte och kolla in fler produkter som vi erbjuder inom samma kategori.

Artikelnr: 4707600199037836 Kategorier: , Etiketter: ,
Beskrivning

Beskrivning

Vill du ha ett soffbord som ger dig både komfort och underhållning i ditt vardagsrum? Då är Sound&Cool soffbord från Caso Design något för dig. Det är ett elegant och modernt bord som kombinerar en soundbar, ett minikylskåp och en trådlös mobilladdare i ett.Med Sound&Cool soffbord kan du njuta av dina favoritdrycker och din favoritmusik utan att behöva resa dig från soffan. Bordet har två kylskåpslådor med invändig belysning som rymmer upp till 135 liter. Ena lådan kan kylas ner till 3-8°C och den andra 6-12°C, så att du kan kyla olika typer av drycker efter ditt behov. Bordet har också en soundbar med en högtalare på 60 watt (RMS) som ger ett kraftfullt och klart ljud. Du kan ansluta din smartphone, surfplatta eller dator till soundbaren via bluetooth, USB eller AUX. Bordet har dessutom en trådlös mobilladdningsfunktion, så att du kan hålla din mobil fulladdad utan sladdar.Sound&Cool soffbord har en yta i glänsande glas som ger det ett stilrent och lyxigt utseende. Bordet finns nu i en svart variant som passar till alla inredningar. Sound&Cool soffbord är idealiskt för dig som vill ha en praktisk och elegant lösning för ditt vardagsrum.

Denna underbara produkt Caso Sound&Cool soffbord med högtalare & kylskåp, brun Caso från Bagaren och Kocken är en vacker, elegant inredningsdetalj som passar utmärkt in i det moderna hemmet. På Roomly älskar vi snygg design och tycker det är extra viktigt att skapa en personlig och härlig inredning i bostaden. En inredning som visar vem du är. Vi rekommenderar Caso Sound&Cool soffbord med högtalare & kylskåp, brun Caso om du är ute efter en tidlös inredning att som håller länge.

Det kan tillkomma fraktkostnader på det satta priset. För att se eventuella kampanjer på Caso Sound&Cool soffbord med högtalare & kylskåp, brun Caso kan ni kolla detta genom att klicka på ”visa erbjudande” ovan.

Vi på Roomly rekommenderar alltid våra besökare att mäta och tänka till en extra gång innan man går vidare och slutför ett köp av inredning och möbler. Att behöva skicka tillbaka en produkt är ofta omständigt, tråkigt och kan kosta en del. Om ni är ute efter produkter som Caso Sound&Cool soffbord med högtalare & kylskåp, brun eller andra större möbler som soffor, sängar, matbord, soffbord, fåtöljer, matstolar. Då ber vi er att ha alla bitar på plats innan ni avslutar en order hos respektive inredningsbutik.

Mer om Caso Sound&Cool soffbord med högtalare & kylskåp, brun Caso

Hos oss kan ni jämföra priser på mer inredning online från Caso. Allt för att hitta det bästa priset hos de stora svenska återförsäljarna som är kopplade till vår tjänst. Butiker som exempelvis Rum21, Bagaren och Kocken, Rum21, Royal Design, Trendrum och Lagerhaus. På de möbler och inredning som är nedsatt i pris hittar ni en grön box ovanför titeln. Den visar hur många procent ni sparar på att köpa den varan just nu via oss. Exempelvis för Caso Sound&Cool soffbord med högtalare & kylskåp, brun kan ni se högst upp på sidan om denna är på REA. Ett smart sätt att hålla ner kostnaderna och kanske spara pengar till ytterligare en möbel eller något helt annat.

För mer utförlig information kan ni klicka på länken ovan. Där finner ni fler intressanta produktbilder, specifikationer och mer detaljrik info angående leveranstid och eventuella extra avgifter som frakt.

När ni fått hem er nya snygga inredning. Ta gärna en bild och lägg ut på Instagram och tagga med #Roomlyinredning så vi ser hur fint ni fått det. Vi ger er då en härlig rabattkod också som tack. Den gäller hos någon av våra partnerbutiker. Ni hittar också oss på kontot @roomlydesign för veckovis inspiration på snygg inredningsdesign.

Happy Shopping!

Ytterligare information

Ytterligare information

Brand

Caso

Frakt och betalning
Hos oss på Roomly.se vill vi att du som kund alltid ska få din order så fort som möjligt. Alla våra produkter säljs av partners till oss och har som mål att alltid få fram din order så fort det går. Mer information om leveranstider finner du hos respektive återförsäljare När du lagt varor i varukorgen hos våra partners och går till kassan, framgår det vilket betalningssätt som gäller, om priserna är inklusive eller exklusive moms samt vilken momssats som i givet fall gäller. Leverans kommer att ske inom 30 dagar såvida det inte framgår vid beställningen att leveranstiden är längre. Utöver priset kan det tillkomma kostnader för frakt. Dessa finns i så fall angivna i vår kassa. Normalt tillkommer inga ytterligare avgifter, men om så är fallet vill det klart framgå under beställningsprocessen. På Roomly.se kan varor eventuellt vara markerade med leveransindikering. Vi förbehåller oss rätten att stryka ej levererbar vara från din order med prisavdrag för densamma. Önskar du beställa annan, likvärd vara, är detta att betrakta som en ny order. Om du önskar avbeställa en vara på grund av dröjsmål med leveransen, ska detta möjligt att göra fram till dess att varan effektuerats, dvs faktura eller frakthandling har skapats. Hur du går tillväga för att göra detta ska varje butik som vi samarbetar med erbjuda på sin hemsida. När du gör din beställning framgår det i kassan vilket leveranssätt, som gäller. Det är ditt ansvar att se till att adressen, som du angett vid beställningstillfället, är korrekt. Leverans sker endast inom Sverige, om inte annat anges. Större paket såsom möbler går alltid som hemleverans. Medans mindre paket går som postpaket. Har du fler frågor eller funderingar ang en leverans eller produkt finns vår och butikens kundtjänst där för att hjälpa till.