Flos – Flauta H225 Spiga Outdoor, Deep Brown, Inkl. 12W LED 2x555lm 2700K – Vägglampor utomhus

9 733 kr

Flos – Flauta H225 Spiga Outdoor, Deep Brown, Inkl. 12W LED 2x555lm 2700K – Vägglampor utomhus Flos är en elegant och intressant inredning som passar utmärkt in i det moderna hemmet. Hos oss på Roomly fokuserar vi på att erbjuda det allra bästa produkterna inom inredning och design. Därför har vi skapat ett noga utvalt sortiment från kända varumärken från bland annat Nordiska Galleriet.

Letar du efter mer info om Flos – Flauta H225 Spiga Outdoor, Deep Brown, Inkl. 12W LED 2x555lm 2700K – Vägglampor utomhus från varumärke Flos? Du hittar allt detta genom att klicka på knappen ovan för att komma vidare till Nordiska Galleriet. Där kan du se fler bilder, specifikationer och tillval för inredningsprodukten. Men, glöm inte och kolla in fler produkter som vi erbjuder inom samma kategori.

Artikelnr: 10329900621440315 Kategori: Etiketter: ,
Beskrivning

Beskrivning

Utomhuslampan Flauta Spiga Outdoor är designad av spanska Patricia Urquiola för Flos. Lampan är formgiven med inspiration från organ och flöjtar med dess smala cirkulära form. Flauta Spiga Outdoor har ett fint snedskuret mönster i metallen som ger en lampan ytterligare en dimension. Lampan har en rund reflektor i ena änden av armaturen som fångar upp ljuset och ger ett vackert sken. Reflektorn kan enkelt flyttas till antingen ovansidan eller undersidan av lampan beroende på vilken effekt man önskar. Flauta Spiga kan väljas i flera vackra färger samt i tre olika längder. Flauta Spiga Outdoor är en elegant dekoration på både husfasader och murar samtidigt som den lyser upp sin omgivning på ett utmärkt sätt. Flauta kommer även som inomhuslampa samt i en modell med rakskuret mönster.

Denna underbara produkt Flos – Flauta H225 Spiga Outdoor, Deep Brown, Inkl. 12W LED 2x555lm 2700K – Vägglampor utomhus Flos från Nordiska Galleriet är en vacker, elegant inredningsdetalj som passar utmärkt in i det moderna hemmet. På Roomly älskar vi snygg design och tycker det är extra viktigt att skapa en personlig och härlig inredning i bostaden. En inredning som visar vem du är. Vi rekommenderar Flos – Flauta H225 Spiga Outdoor, Deep Brown, Inkl. 12W LED 2x555lm 2700K – Vägglampor utomhus Flos om du är ute efter en tidlös inredning att som håller länge.

Det kan tillkomma fraktkostnader på det satta priset. För att se eventuella kampanjer på Flos – Flauta H225 Spiga Outdoor, Deep Brown, Inkl. 12W LED 2x555lm 2700K – Vägglampor utomhus Flos kan ni kolla detta genom att klicka på ”visa erbjudande” ovan.

Vi på Roomly rekommenderar alltid våra besökare att mäta och tänka till en extra gång innan man går vidare och slutför ett köp av inredning och möbler. Att behöva skicka tillbaka en produkt är ofta omständigt, tråkigt och kan kosta en del. Om ni är ute efter produkter som Flos – Flauta H225 Spiga Outdoor, Deep Brown, Inkl. 12W LED 2x555lm 2700K – Vägglampor utomhus eller andra större möbler som soffor, sängar, matbord, soffbord, fåtöljer, matstolar. Då ber vi er att ha alla bitar på plats innan ni avslutar en order hos respektive inredningsbutik.

Mer om Flos – Flauta H225 Spiga Outdoor, Deep Brown, Inkl. 12W LED 2x555lm 2700K – Vägglampor utomhus Flos

Hos oss kan ni jämföra priser på mer inredning online från Flos. Allt för att hitta det bästa priset hos de stora svenska återförsäljarna som är kopplade till vår tjänst. Butiker som exempelvis Rum21, Nordiska Galleriet, Rum21, Royal Design, Trendrum och Lagerhaus. På de möbler och inredning som är nedsatt i pris hittar ni en grön box ovanför titeln. Den visar hur många procent ni sparar på att köpa den varan just nu via oss. Exempelvis för Flos – Flauta H225 Spiga Outdoor, Deep Brown, Inkl. 12W LED 2x555lm 2700K – Vägglampor utomhus kan ni se högst upp på sidan om denna är på REA. Ett smart sätt att hålla ner kostnaderna och kanske spara pengar till ytterligare en möbel eller något helt annat.

För mer utförlig information kan ni klicka på länken ovan. Där finner ni fler intressanta produktbilder, specifikationer och mer detaljrik info angående leveranstid och eventuella extra avgifter som frakt.

När ni fått hem er nya snygga inredning. Ta gärna en bild och lägg ut på Instagram och tagga med #Roomlyinredning så vi ser hur fint ni fått det. Vi ger er då en härlig rabattkod också som tack. Den gäller hos någon av våra partnerbutiker. Ni hittar också oss på kontot @roomlydesign för veckovis inspiration på snygg inredningsdesign.

Happy Shopping!

Frakt och betalning
Hos oss på Roomly.se vill vi att du som kund alltid ska få din order så fort som möjligt. Alla våra produkter säljs av partners till oss och har som mål att alltid få fram din order så fort det går. Mer information om leveranstider finner du hos respektive återförsäljare

När du lagt varor i varukorgen hos våra partners och går till kassan, framgår det vilket betalningssätt som gäller, om priserna är inklusive eller exklusive moms samt vilken momssats som i givet fall gäller. Leverans kommer att ske inom 30 dagar såvida det inte framgår vid beställningen att leveranstiden är längre.

Utöver priset kan det tillkomma kostnader för frakt. Dessa finns i så fall angivna i vår kassa. Normalt tillkommer inga ytterligare avgifter, men om så är fallet vill det klart framgå under beställningsprocessen.

Snabba leveranser till dig som kund

På Roomly.se kan varor eventuellt vara markerade med leveransindikering. Vi förbehåller oss rätten att stryka ej levererbar vara från din order med prisavdrag för densamma. Önskar du beställa annan, likvärd vara, är detta att betrakta som en ny order. Om du önskar avbeställa en vara på grund av dröjsmål med leveransen, ska detta möjligt att göra fram till dess att varan effektuerats, dvs faktura eller frakthandling har skapats. Hur du går tillväga för att göra detta ska varje butik som vi samarbetar med erbjuda på sin hemsida.

När du gör din beställning framgår det i kassan vilket leveranssätt, som gäller. Det är ditt ansvar att se till att adressen, som du angett vid beställningstillfället, är korrekt. Leverans sker endast inom Sverige, om inte annat anges.

Större paket såsom möbler går alltid som hemleverans. Medans mindre paket går som postpaket.

Har du fler frågor eller funderingar angående en leverans eller produkt finns vår och butikens kundtjänst där för att hjälpa till.