MARMORBORD

CARRIE Soffbord 120 Svart/Vit

Ett soffbord med elegant minimalistisk design. Bordet består av en vit marmorskiva på ett stadigt underrede av svart pulverlackat stål, en kombination lika trendig som tidlös. Skivan består av MDF på insidan och undersidan medan utsidan är av äkta marmor, vilket innebär att varje exemplar är unikt.

pris 2495 :-

MARMORBORD

CARRIE Sidobord 50 Stål/Vit

Ett sidobord med elegant minimalistisk design. Bordet består av en vit marmorskiva på ett stadigt underrede av stål, en kombination lika trendig som tidlös. Skivan består av MDF på insidan och undersidan medan utsidan är av äkta marmor, vilket innebär att varje exemplar är unikt. Skillnader i nyans och ådring kan därför förekomma, något som ju är en del av charmen hos natursten.

pris 1995 :-

MARMORBORD

CARRIE Soffbord 90 Mässing/Grå

Ett soffbord med elegant minimalistisk design. Bordet består av en grå marmorskiva på ett stadigt underrede av mässingspläterat stål, en kombination lika trendig som tidlös. Skivan består av MDF på insidan och undersidan medan utsidan är av äkta marmor, vilket innebär att varje exemplar är unikt. Skillnader i nyans och ådring kan därför förekomma, något som ju är en del av charmen hos natursten.

pris 3995 :-

MARMORBORD

CARRIE Avlastningsbord 120 Svart/Vit

Ett avlastningsbord med elegant minimalistisk design. Bordet består av en vit marmorskiva på ett stadigt underrede av svart pulverlackat stål, en kombination lika trendig som tidlös. Skivan består av MDF på insidan och undersidan medan utsidan är av äkta marmor, vilket innebär att varje exemplar är unikt. Skillnader i nyans och ådring kan därför förekomma, något som ju är en del av charmen hos natursten.

pris 3995 :-