Byggvaror & verktyg på nätet till rätt pris – här hittar du nyheter varje dag!

Kila utemöbler
Fynda inredning online
Recensioner från Google
VAD TYCKER VÅRA KUNDER?
Sveriges marknadsplats på nätet
VI KAN BYGGVAROR OCH VERKTYG

Med 5 års erfarenhet av inredning och byggvaror på nätet vet vi vad vi håller på med. Genom mycket nära samarbeten med Sveriges ledande inredningsbutiker och byggvaruhus kan vi erbjuda dig nätets bästa produkter till bästa pris.

  • Alla produkter kontrolleras innan de visas hos oss.
  • Endast produkter i lager.
  • Nya produkter varje dag.
  • Uppdaterade produktbeskrivningar och priser
  • Ingen registrering eller medlemsskap behövs.
  • Roomly fungerar lika bra på din smartphone eller surfplatta som på dator.

Välkommen till Roomly, Sveriges marknadsplats online med fokus på byggvaror och verktyg.

På Roomly hittar du flera av Sveriges inredningsbutiker och byggvaruhus på en address. Allt från lite billigare byggmaterial till lyxigare verktyg och vitvaror. Vårt jobb på Roomly är att skapa en köpupplevelse som är enkel, snabb och tillgänglig på nätet om du är ute efter exempelvis virke, dörrar, eller verktyg. Genom att samla våra partners sortiment och varumärken under ett tak snabbar vi upp sökandet efter byggvaror och verktyg samt gör det möjligt för dig att jämföra produkter och priser online.

Roomly växer med varje dag och i takt med detta också vårt utbud av byggmaterial på nätet. Vi har ett mål att ge dig som kund den bästa möjliga upplevelse av att jämföra och köpa byggmaterial. Några av de byggvaruhus du hittar här är Byggmax, Skånska Byggvaror, Beijer bygg, Buildor, Bygghemma mfl.

Det är inte alltid så lätt och hitta rätt verktyg, det är något vi vill ändra på. Allt detta är en konstform i sig. En form där du får möjlighet att experimentera med prylar, färg och textur. Du hittar kortfattat de just nu populäraste produkterna inom bygg och material på ett och samma ställe. Är det någon specifik kategori du letar efter så hittar du dessa i menyn längst upp på sidan. Några populära kategorier hos oss är hus & bygg och kök & bad samt golv & vägg och fönster & dörrar . Där kan du finna tusentals varianter till det bästa priset. Känner du för att göra fynd rekommenderar vi att du kollar närmare i vår sektion byggvaror på rea. Passa också på att kolla in någon av alla våra varumärken. Där hittar du tiotusentals alternativ. Varumärken som Siemens, populära Ballingslöv, de exklusiva dörrarna från Byggmax och mycket mer!

Vi på Roomly.se säljer inga produkter själva utan endast genom våra anslutna butiker. Alla våra handlare och butiker ni hittar här är certifierade med trygg e-handel, har god kreditvärdighet samt alltid schyssta villkor när det kommer till returer, återköp etc. Om ni beställt från någon av våra butiker som inte tillhandahållit ovan får ni gärna kontakta vår kundtjänst så ska vi titta närmare på det.
Varmt välkommen in i byggvärlden!