LAGERHAUS

Lagerhaus är en inredningskedja som erbjuder sina kunder praktiska och prisvärda prylar med unik design som enkelt förnyar hemmet. Den första butiken öppnades i Göteborg 1996 och idag finns det 33 butiker och en växande e-handel i Sverige samt 19 butiker i Japan. Huvudkontoret ligger i Göteborg och företaget ingår sedan 2004 i Axstores-koncernen. Vi på Roomly.se är stolta att få ha med Lagerhaus i vårt sortiment som ni finner nedan. Artiklar som passar utmärkt till presenter, julklappar eller annat skoj att ge bort.

Populära erbjudanden från Lagerhaus

Lagerhaus – Inredning & heminredning online

Denna härliga presentbutik med fokus på inredning och design erbjuder praktiska och prisvärda produkter med unik design som enkelt förnyar hemmet. Sedan starten har största delen av deras sortiment bestått av egendesignade mönster och varor.

Butiken strävar alltid efter att du ska vara helt nöjd med din nyinköpta vara från inredningsbutiken. Men de vill också att du skall vara nöjd med dem som företag. Butiken vill bidra till ett bättre samhälle där deras påverkan på människor, djur och natur är så liten som möjligt.

Hos Roomly.se hittar du alltid det senaste och trendigaste prylarna från denna butik. Du kan också enkelt jämföra och leta fram de bästa köpen online i vår stora katalog. Lycka till och hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar på produkterna eller tjänsten i sig.

Lagerhaus som inredningskedja

Lagerhaus är en inredningskedja med ett stort utbud av både prisvärda och praktiska inredningsprodukter och accessoarer till ditt hem. Med produkter och prylar av unik design som till största delen är av egendesignade mönster har de växt till att bli en av Sveriges populäraste inredningsbutiker. Lagerhaus arbetar aktivt med att framställa hållbara produkter som tar extra hänsyn till människa och miljö. Det visar sig bland annat genom återvunnen textil och miljömärkt tvål.

Den första Lagerhausbutiken öppnade i Göteborg 1996. Sedan starten har de expanderat och har idag  butiker i Sverige, Norge och Japan. Utöver dessa fysiska butiker har de en växande nordisk e-handel med en webbshop som levererar till Danmark, Norge, Finland och Sverige.

Lagerhaus har ett brett utval av heminredning online i sin webbutik. Här kan du hitta allt du behöver till köket, som till exempel glas, porslin och tallrikar. Behöver du förvaring hittar du även det och önskar du mer dekorativa artiklar erbjuder Lagerhaus allt från ramar och affischer till ljus, ljusstakar, kuddar och lampor.