halens-heminredning

HALENS HEMINREDNING

Halens grundades redan 1952 av Hadar Halén i Borås. Företaget var engelskägt från mitten av 1960-talet fram till 2007 då det förvärvades av Consortio Invest AB och återigen blev svenskägt. År 2008 inleddes resan från att vara ett traditionellt postorderbolag till att bli ett modernt e-handelsbolag.

Det har bl.a. lett till att inredningsbutiken vunnit Internetworlds årliga Topp100 lista två år i rad (2010 & 2011) både som bästa Svenska sajt och e-handelssajt. Sortimentet består idag främst av mode och kläder, men även möbler, heminredning och hemtextilier, skönhetsprodukter samt elektronikprodukter. De utvecklar sitt eget modesortiment under egna varumärken och blandar dem med externa varumärken.

Populära erbjudanden från Halens möbler och inredning

Halens – Möbler och inredning

I hemmet har du en chans att uttrycka din egen stil i form av inredning. Det ska vara något du trivs i, något som är för dig, därför är det viktigt att inreda och välja möbler efter din smak. Det finns inget bättre än att komma hem till ett hem man uppskattar och är stolt över. På Halens erbjuds ett brett sortiment av hög kvalité med allt du behöver när det kommer till möbler och inredning för att skapa ditt drömhem.

Halens AB är ett av Sveriges ledande distanshandelsföretag och ingår i koncernen Consortio Fashion Group AB där Cellbes, Bubbleroom och Discount24 ingår. Koncernen, som har svenskt ägande med säte i Borås, omsätter cirka 1,1 miljarder och sysselsätter drygt 300 anställda.


https://skaldyrsfestival.dk/cialis-danmark.html
https://skaldyrsfestival.dk/viagra-billigt.html

Sortimentet består av mode, hemtextil, möbler, hemelektronik, skönhetsartiklar och hälsokostprodukter.

Halens heminredning

Om du vill piffa till hemmet lite hittar du en massa härlig belysning för alla hemmets rum, allt från bordslampor och LED-ljus till kristallkronor och golvlampor. Ett smart ställe att shoppa loss på möbler och inredning för alla olika ändamål och rum. Några av de mest väsentliga möblerna och trendigaste inredningsdetaljerna som lyfter hemmet en extra nivå. Det finns även en massa snygga textiler som mattor, gardiner, filtar och mer. Sist men inte minst hittar du också smarta köksprodukter och verktyg som gör ditt kök till hemmets hjärta och tar matlagningsfärdigheterna till en ny nivå. Både tillagning och serviser till de mest avancerade apparaterna och vassaste knivarna på marknaden.

Trygg e-handel

Halens.se är certifierad med Trygg e-handel vilket är en stämpel som garanterar trygghet och kvalitet vad gäller ditt köp och behandling av uppgifter och köpvillkor. Om du är inne och surfar på en e-handelssida och ser emblemet Trygg e-handel kan du känna dig säker med att företaget har ekonomiskt stabilitet och är trovärdigt. Vi på Roomly är mycket noggranna att våra partnerbutiker ska ha en säker köpupplevelse samt en solid ekonomisk grund. Lycka till med ditt nästa köp!