ELLOS HEMINREDNING

Ellos är ett av Nordens största e-handelsbolag med cirka 3,5 miljoner besökare på nätet varje månad. Hos denna återförsäljare finner du allt från kläder och heminredning till hemelektronik. Deras utbud är enormt och produkterna prisvärda! En helhet som är svår att hitta någon annanstans.

Med aktiva och välgjorda kampanjer och spännande tävlingar skapar butiken en levande dialog med sina kunder. De håller varumärket ständigt i framkant när det kommer till trender – så väl inom mode som inom inredning. Vi på Roomly jobbar endast med att erbjuda er heminredning från denna butik.

Populära kategorier från Ellos

Stolar från Ellos
123 produkter

Bord från Ellos
63 produkter

Populära erbjudanden från Ellos heminredning & dekoration

Markslöjd

Utebelysning vägglampa Apus

799kr 639kr
Northern Story

Northern Story Lips 5 Hidden poster – 30×40 cm

HKliving

HK Living badrumsmatta rund Ø 80 cm

Decotique

Le Grand Air 3-sitssoffa, grå

13,995kr
Department

Wood pinnstol H17, svart

HKliving

Retro soffa 3-sits ochra (gul)

13,922kr
Orrefors

Carat Vas 18 cm

1,749kr
Skånska Möbelhuset

Matgrupp: Lamier matbord runt + 6 st Tuva Europa beige stolar

13,290kr

Nippon 2-sits bäddsoffa

11,400kr
Department

Wood pinnstol H17 6-pack

4,500kr

Badrumsmatta. 70×120 cm

String

String hylla paket no3

12,267kr

Nippon 3-sits bäddsoffa

13,350kr
Skånska Möbelhuset

Tuva stol, grå – Vita ben

1,090kr
SoffaDirekt

MARMORBORD Grön/Mässing | Soffbord

JOX

JOXFurniture Spegel & smyckesförvaring med LED-belysning Vit

399kr 279kr

Barista beige – bandkantad matta

Department

Ray soffbord, svart

1,690kr

Småbord 3-set soffbord ljus ek, Hubsch

3,690kr
Skånska Möbelhuset

Rochester – Serveringsvagn (mässing)

Spegel SPIRIT svart ram, Nordal

6,490kr
Ellos

Soffbord Big George Ø 110 cm

2,499kr 1,999kr
Boldliving

Kuddfodral Djungel (45 x 45 cm)

249kr 169kr
Stoff

STOFF Nagel ljusstake 4-pack, krom

1,720kr

Fåtölj Anni

1,799kr
SoffaDirekt

TRYSIL Bäddsoffa Blå | Soffor

3,295kr
Vertiplants

Vertiplants – Vägghängd kruka – Vit

Fåtölj Nicki, 65,5x79x67 cm

1,499kr
Ylva Skarp

X poster, stor

Skånska Möbelhuset

Theo stol – Blå sammet

Ellos heminredning & dekoration

Kvalitet är viktigt för denna återförsäljare. För att du som kund ska känna dig säker med deras inredningsprodukter ställer de höga krav på varor som köps in. För att garantera hög kvalitet och säkerhet kräver butiken att deras leverantörer följer europeisk och svensk lagstiftning. Om deras krav skiljer sig från de olika ländernas krav så krävs alltid att de mest strikta kraven uppfylls.

Ellos har krav på tester som validerar produktens egenskaper, funktionalitet, hållbarhet och säkerhet som leverantörerna måste utföra innan produkterna kan godkännas och levereras. Exempel på kvalitetstester som utförs för att säkerställa kvaliteten på deras inredningsprodukter är tvättest, färghärdighet, nopptest, nötningstest och flamtest. Testerna genomförs på slutprodukten men även kontinuerligt under hela produktionsprocessen. Särskilda tester och stickprov görs för att säkerställa att de uppnår Ellos kvalitetskrav.

Ellos är en populär webbutik med ett brett sortiment av heminredning där du kan handla möbler, gardiner, lakan, örngott, och annan inredning. När du lagt din beställning får du snabbt hem dina varor och sedan kan du enkelt och bekvämt prova de nyköpta möblerna hemma. Om inredningen inte skulle passa så har du självklart öppet köp och bytesrätt samt fri frakt på hela köpet vid byten. Glöm inte att kolla in vår inredningsblogg med en massa inspiration från bland annat detta varumärke.

 Vad kan jag köpa på Ellos?

Under kategorin för inredning hittar du textiler till vardagsrum, hall, badrum, inredning kök och sovrum till vuxen och barn som är i enlighet med ellos stilsäkra standard. Du kan också köpa inredning till trädgården eller uteplatsen. Som kund på Ellos får du också ta del av reseerbjudanden med ellos olika resepartners. Allt från charter men all inclusive till en weekend. På Ellos kan du finna mycket shopping samlat på en sida.

Topplistan hos Ellos

Hos Ellos hittar du som känt mängder av produkter av alla slag från mode och skönhet till elektronik och heminredning. I det breda sortimentet kan det vara svårt att windowshoppa. Här ovan samlar vi en lista över de produkter som är populärast just nu hos oss! Listan uppdateras kontinuerligt allt efter med att nya produkter blir populära.

Ellos tar ställning

Följ Ellos kampanj #Strongbecause som värnar om kvinnors självständighet och kvinnors styrka. Detta Ellos-initiativ syftar till att lyfta fram den kvinnliga styrkan och att inspirera andra. Låt dig inspireras av Ellos kampanjer! Ellos hemsida uppdateras hela tiden med nya event och kampanjer som är mycket spännande. Något som inte uppmärksammats är att du kan ta lån på Ellos. Ja du läste rätt. Ellos erbjuder privatlån upp till 20 000 kr. Du får lånebesked direkt, inga nyfikna frågor angående anledningen ställs, inga extra avgifter och fast månadskostnad. Ansök om lån via Ellos hemsida.

När du gör en retur på Ellos kan du välja att göra det på webben och få extra fördelar. När du gör din retur online betalar du inte för fraktkostnaden på din nya vara. Om du dessutom passar på att att handla fler varor behöver du inte heller betala för frakten på dessa artiklar. Returkostnaden på webben kostar endast 35 kr istället för ordinarie pris som är 45 kr.