Hemnet tips, Inspiration

En villa att drömma om på Bergsvägen 18, Lidingö

Välkommen till Bergsvägen 18, en exklusivt renoverad villa som kombinerar modern design med klassisk charm. Denna bostad erbjuder inte bara ett hem, utan en livsstil, belägen i det vackra området Hersby. Med en total yta på 322 kvadratmeter och en separat gästlägenhet, är detta hem perfekt för familjer och de som älskar att underhålla.

Modern Design Möter Klassisk Charm

Inredningen i denna villa är en perfekt blandning av modern elegans och klassisk sekelskiftescharm. Varje rum är utformat med stor omsorg och uppmärksamhet på detaljer. De öppna ytorna och stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger en ljus och inbjudande atmosfär.

Vardagsrum Bergsvägen 18

Vardagsrummet är hjärtat i hemmet, med en öppen planlösning som skapar en rymlig och luftig känsla. Här finner du en stilren inredning med moderna möbler och dekorativa detaljer som skapar en harmonisk miljö. Den öppna spisen ger en extra touch av värme och hemtrevnad.

Kök

Köket är utrustat med högkvalitativa apparater och har en elegant design som gör matlagning till ett nöje. Med en öppen planlösning mot vardagsrummet är det perfekt för sociala sammankomster och familjekvällar. De rena linjerna och moderna materialen ger köket en sofistikerad look.

Sovrum

Sovrummen erbjuder en lugn och fridfull miljö, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Med smakfull inredning och mjuka färger skapas en rofylld atmosfär. Master bedroom har dessutom en privat balkong med utsikt över trädgården och poolområdet.

Uteplats och Trädgård

Uteplatsen och trädgården är lika imponerande som insidan av huset. Här finns en stor pool och en välskött trädgård som erbjuder en perfekt plats för avkoppling och utomhusaktiviteter. Den separata gästlägenheten är idealisk för besökare eller som ett privat kontor.

Sammanfattning

Bergsvägen 18 är mer än bara en bostad – det är ett hem där varje detalj är genomtänkt för att skapa en harmonisk och lyxig livsstil. Med sin kombination av modern design, klassisk charm och enastående utomhusområden är detta en villa som måste upplevas.

Utforska mer om denna fantastiska villa och boka en visning genom att besöka simoncrest.se.