Trender

H&M Home 2017 presenterar kollektionen för hösten

H&M Home 2017 presenterar kollektionen för hösten: Den här hösten väntar några riktiga godbitar från många stora inredningsvaruhus och butiker. En aktör som redan nu har presenterat sin kommande kollektion är H&M Home 2017. En inbjudande atmosfär med en massa varma färger och toner. 
Om ni missat så publicerade vi för någon dag sen en artikel med Ellos Homes kommande höstkollektion. En kollektion med inredning fokuserad på 60-talet. Vintagemöbler och en massa härlig dekoration som tar en tillbaka i tiden. Kollektionen kommer vara lite speciell på det sätt att endast en produkt av varje modell kommer att säljas. Detta betyder att om man vill ha något så måste man vara snabb på köpknappen vid lansering i höst.
Ni hittar mer om Ellos home lanserar ny kollektion vintage 60-tal
I den nya kollektionen för hösten 2017 har man fokuserat på att kalla stilarna ”Nocturnal Drama” och Rustic Charm”. Den ena stilen innehåller mer jordiga och natruliga material samtidigt som den andra är lite mörkare och mer med sofistikerade färger.

H&M Home höstkollektion 2017

 
Sovrum H&M Home 2017
En av de stora nyheterna som vi kommer få se mer av i höst är de populära påslakanen i rent linne. Här ser vi H&M släppa en variant i gult. Mönstrat dubbelset, 399 kronor. Honungsgult bäddset, 499 kronor.

Vacker dekoration i vardagsrummet i höst

Vardagsrum H&M Home 2017
Här ser vi ett vackert vardagsrum fyllt av dekoration i naturliga färger och mönstrade kuddar. Mönstrade kuddfodral från H&M Home, 99 kronor.

H&M Home inredning köket

Kök H&M Home 2017
Även köket kommer vara ett stort fokus i denna höstkollektion. Här ser vi en massa snygga detaljer i naturmaterial. Mycket ränder och dova färger lyfts fram. Karaff, 199 kronor. Mönstrad kökshandduk, 79 kronor. Dyna till stol, 149 kronor.

H&M Home 2017 Badrumsinredning

Badrum H&M Home 2017
Bild från Hm.com
Snygga jacquardvävda handdukar i  färgerna svart och vitt. Hängs prydligt upp som dekoration i badrummet. Mönstrad badhandduk, 149 kronor. Handduk med fransar, 149 kronor.

H&M Home 2017 barnrum

Barnrum H&M Home 2017
Man får inte heller glömma det roliga barnrummet. Här har man lekfullt inrett med en matta som hopphage samt roliga sängkläder med små gulliga tryck. Barnrummet ska alltid försökas inredas för att barnet ska kunna utvecklas men samtidigt ha det skoj. H&M Home och deras nya kollektion har tagit med detta och vill att vi ska ge barnen ett kreativt rum att växa i. Rolig bomullsmatta med motiv, 299 kronor. Mönstrat påslakanset 249 kronor.
Den nya höstkollektionen från H&M Home kommer att lanseras och bli aktuell i butik från och med augusti 2017.

Related Posts