Trender

Ikea Stockholm 2017 – nu släpps kollektionen

Ikea Stockholm 2017 – nu släpps kollektionen: Nu är det dags att ta del av Ikea senaste kollektion Ikea Stockholm 2017. En kollektion som är fantastisk älskvärd och trendig. Inspirationen är hämtad från vår natur i Skandinavien med mycket ljust trä, svalt ljust vatten och vackra solnedgångar.
Kollektionen Stockholm sträcker sig tillbaka till 1984. Det var nämligen då den första möbeln släpptes. Sedan dess har Ikea Stockholm haft många möbelklassiker som blivit dyra samlarobjekt. Skillnaden från Ikeas kända kollektion PS som ofta riktar sig mot en yngre målgrupp så är Stockholm mer inriktad mot en lite mognare målgrupp.

Ikea Stockholm 2017 – Skandinavisk natur

Några av ledorden som sammanfattar Ikea Stockholm 2017 är kvalitet, träffande och noga utvalt. Tittar vi närmar på de personer som varit med och formgivit Ikeas Stockholmskollektioner har dessa alltid varit mycket duktiga personer med perfektion av att träffa exakt rätt i tiden. Detta kan vi se genom att varenda liten detalj känns modern och trendig.

På bilden ovan ser ni den nya cymbalformade golvlampan i kromad stål. Lampan finns både som golvlampa och bordslampa och är formgiven av Ola Wihlborg. Priset ligger på 499 kr respektive 699 kr.

I kollektionen kommer vi också få ta del av en inbjudande sammetssoffa med tillhörande puff. Färgerna som soffan kommer att kunna köpas med är minattsblå, orange och grå. Även denna design av Ola Wihlborg. 3-sitssoffan kommer att kosta 14 995 kr.

Ikea Stockholm 2017 – sammetssoffan i orange som ska symbolisera en brinnande solnedgång. Denna vackra soffa i en färg som vi bara vill ha. Till soffan kan man också kombinera med en matta i samma tema formgiven av Maria Vinka.

Ikea Stockholm 2017, det långsmala soffbordet i ljus ask och med en bordsskiva i flätad rotting, design Nike Karlsson, 895 kr. Soffbordet kommer finnas i två olika storlekar, med eller utan rottingdetaljerna.

Skåpet i ljus ask och rotting som troligtvis är en klassiker redan innan kollektionen är släppt kommer säljas för 3 495 kr, och är designad av Nike Karlsson.

Bilder kommer från: ikea.se/STOCKHOLM2017
 

Related Posts