Inspiration, Trender

Ellos sängkläder hittar du nu hos oss

Ellos sängkläder hittar du nu hos oss: Nu är våren äntligen här. Då är det hög tid att införskaffa sig ny härlig bäddtextil. Vi kan stolt presentera Ellos sängkläder som nu finns att ta del av hos oss på Roomly. Ellos är kända för sina snygga sängkläder som alltid håller den bästa kvalitet och garanti.

Mer bäddtextil

Tillsammans med flera av våra partners så som Hemtex och Åhléns heminredning har vi nu ett av Sveriges bredaste sortiment av textiler för hela hemmet, men nu också för sängen. Det vill vi fira tillsammans med er genom att erbjuda 40% på all hemtextil.
Är ni ute efter snygga sängkläder så kommer ni nu kunna hitta alla möjliga färger, modeller och storlekar under kategorin bäddtextiler. Kanske är det några mjuka och sköna örngott du letar efter? Eller härliga och trendiga lakan av materialet satin? Genom att också göra ett eget urval så rekommenderar vi bara de absolut bästa produkterna för dig. De produkter som håller bästa kvalitet, bästa pris och självklart bästa garanti. Alla våra partners är också certifierade e-handlare vilket betyder att ni alltid kan göra säkra köp och betalningar. Certifieringen betyder också att ni får den bästa försäkringen när det handlar om returer eller borttappade varor från dessa butiker.

Ellos sängkläder online

Vi älskar att rekommendera snygga inredningsprodukter till er. Därför har vi listat några textiler från Ellos som vi tycker är helt fantastiska. Kika in listan nedan och inspireras av vårens glada färger och former.

Quiltad filt Alice från Majvillan


Passar snyggt att lägga på sängen dagtid för dekoration till våren. Mjuk quiltad filt från Majvillan av ekologisk bomull. 130×180 cm. 100% bomullstvätt 40°
Pris: 825 kr
Kika in produkten här!

Matta Augusta från Ellos


Snygg matta att placera i sovrummet under sängen eller framför.Det finns inget skönare att vakna en morgon och lägga fötterna mot något mjukt. En tätvävd och gedigen matta som ligger stadigt på golvet. Av viskos med fodrad baksida. Stl 140×200 cm. 100% viskosRengörs genom dammsugning/skumtvätt
Pris: 2 999 kr
Kika in produkten här!

Påslakan Vide Abbey 150×210 cm

Ellos sängkläder
Mönstrat påslakan i 100% ekologisk bomull och med måtten 150×210 cm.
Pris: 210 kr
Kika in produkten här!
 
 

Mer bäddtextil