Inspiration

Billiga vitrinskåp: 8 tips som gör stor skillnad i hemmet

8 billiga vitrinskåp som gör stor skillnad i hemmet: Visst är vi jobbiga genom att hela tiden prata om förvaring i hemmet? Men det är en så pass viktig del i inredningen att den måste upprepas hela tiden. Det finns så mycket smarta lösningar och möbler som hjälper en på vägen så vi bara måste tipsa er.

Idag har vi lagt ämnet på en förvaringsmöjlighet som väldigt många lätt glömmer bort. När man tänker på smart förvaring är det ofta lådor, byråer eller mindre förvaringsboxar som kommer på tal. Men ibland kan det också vara kul att visa upp sina prylar även om de inte ska stå framme. Hyllor är en smart variant men det finns också billiga vitrinskåp som är riktigt snygga.
Skillnaden på vitrinskåp och andra bokhyllor är att dessa ofta har en dörr av glas som separerar prylarna från övrigt. En smart möbel att ställa in lite lyxigare och ömtåligare dekorationer. Kika in våra tips nedan!

1. Vitrinskåp Swift


SWIFT är en serie med sideboards och vitrinskåp i tidlös och okomplicerad design. Möblernas raka linjer och plana ytor gör SWIFT till perfekta förvaringslösningar för dig som söker prisvärda möbler som snyggt harmonierar med övrig inredning utan att ta för mycket uppmärksamhet. SWIFT finns i flera modeller och en mängd olika färgställningar så du ska kunna hitta en möbel som passar perfekt hemma hos dig. Vitrinskåp i ekfolie och vit högglans med två vitrindörrar i härdat glas och två lådor. Två flyttbara hyllplan. Komplettera gärna med andra möbler ur SWIFT-serien för en enhetlig helhet.
Pris: 1 795 kr
Kolla in produkten här!

2. Vitrinskåp Optima från Skånska möbelhuset


Denna möbel är producerad av en av skandinaviens största aktör inom möbel- och interiörbranchen som har mer än 50 års erfarenhet av den nordiska marknaden. En möbel av hög kvalitet med lång livslängd både vad det gäller design och funktion. Varumärke: Skånska Möbelhuset. Utförande: Svart / Speglar, Material: MDF / Glas, Mått i cm: 36x33x172, Möbelserie: Optima, Levereras omonterad i platt paket. Snygga billiga vitrinskåp.
Pris: 2 395 kr
Kolla in produkten här!

3. Billiga Vitrinskåp Claire vit

Vitrinskåp online
CLAIRE är en iögonfallande serie bord och förvaringsmöbler i vitt med ben i mörkt trä. Designen blandar stringent geometri med distinkta detaljer och kontraster vilket skapar en effektfull helhet som ändå passar i många hem. Kännetecknande är det luftiga underredet och de matchande handtagen på dörrar och lådor. Med sin klassiska färgskala blir CLAIRE ett snyggt komplement till många olika inredningar.Vitrin med låda och dörr samt tre hyllplan inuti.
Pris: 2 495 kr
Kolla in produkten här! 

4. Matilda vitrinskåp

MATILDA är en serie praktiska och snygga bruksmöbler för nästintill alla bostadens rum. Serien innehåller ett antal hyllor, vitrinskåp, TV-bänkar, soffbord, skrivbord, sideboards och byråer i varierande färgutföranden och storlekar. Gemensamt för alla möbler är att de förmedlar en tidlös och stilren känsla som skänker ditt hem en hemtrevlig atmosfär. Möblernas konstruktion i solid furu ger, i samspel med de runda handtagen i metall och de milda färgvalen, ett stabilt och pålitligt intryck. Kombinera gärna flera delar i serien för att därigenom skapa en stilren helhet.Stilrent vitrinskåp i vitlackad och valnötslaserad solid furu med med en vitrindörr och ett mindre förvaringsskåp. Skåpet ger dig, på grund av sin generösa höjd i kombination med sin ringa bredd, möjlighet att förvara mycket saker på en liten yta. Smarta materialval och okomplicerad design ger dig en habil möbel som kommer tjäna som arbetshäst i många år. Allt detta till ett mycket tilltalande pris! skåpet har flyttbara hyllpaln. Mått Bredd: 45 cm Djup: 38 cm Höjd: 188 cm
Pris: 2 995 kr
Kolla in produkten här! 

5. Malia vitrinskåp från Furniturebox

billiga vitrinskåp
MALIA är en snygg och stilren liten möbelserie med möbler för det moderna hemmet. I serien finner du ett sideboard, en tv-bänk samt ett vitrinskåp. I den smakfulla designen går vitt, högglans och svart samman och bildar en fräsch och harmonisk helhet. Europeisk design i toppklass!En fräsch och harmonisk helhetVitrinskåp i vit melaminfolie med fyra dörrar varav tre är högblanka och en i härdat klarglas. Skåpdörrarna har push open-mekanik. Komplettera gärna med andra billiga vitrinskåpoch möbler ur MALIA-serien för en enhetlig helhet.
Pris: 3 195 kr
Kolla in produkten här! 

6. Askala Scala billiga vitrinskåp


Vackert, stabilt vitrinskåp från varumärket Askala. Gjord av vitbetsad furu med vattenbaserad lack och frostad glasdörr. Scala-serien innehåller bland annat flera bord, garderober och byråer. Askalas rötter går tillbaka till 1880 när en av de mest moderna möbelfabrikerna A. M. Luther fabriken grundades. Under dessa 135 år har företaget förändrats nästan helt.Askala använder huvudsakligen massiv furu som levereras från lokala tillverkare i Estland.
Pris: 3 490 kr
Kolla in produkten här! 

7. Stringhylla vitrinskåp – vit


String vitrinskåp med vit stomme, två glasskjutdörrar med aluminiumhandtag. Mellanhylla i härdat glas och hyllbärare ingår. Passar till 30 cm djupa gavlar. Levereras omonterat! Nisse Strinning blev främst berömd genom bokhyllesystemet Stringhyllan som han skapade tillsammans med sin fru Kajsa år 1949 för en tävling initierad av Bonniers folkbibliotek.Under 1940-talet läste Nisse arkitektur på Kungliga Tekniska högskolan i Stockholm (KTH). Kolla också in fler hyllor för att hitta stringhylla billigt!
Pris: 2 595 kr
Kolla in produkten här! 

8. Normandie Vitrinskåp

vitrinskåp
NORMANDIE är en smakfull och trivselskapande möbelserie i klassisk stil. Den mjuka och detaljrika designen med metallhandtag och vackra utskärningar ger möblerna en sofistikerad och inbjudande touch som passar i så väl det moderna som det lite mer lantliga hemmet. I serien hittar du allt från praktiska förvaringsmöbler såsom byråar, skåp och sängbord till skrivbord, tv-bänkar och sideboards. Nästan samtliga artiklar i serien finns att tillgå i tre färgutföranden, med antingen vit, grå eller valnötsfärgad toppskiva eller överdel. Möblerna är tillverkade i en blandning av MDF och björkvirke vilket skänker dem både hållbarhet och stabilitet. Snygg och prisvärd serie för dig med sinne för stilfull inredning!Sofistikerad och inbjudande touch som passar i så väl det moderna som i det lite mer lantliga hemmetSnyggt vitrinskåp i vitt med gråfärgad överdel. Skåpet är utrustat med tre lådor och en vitrindörr med metallhandtag och är tillverkat i en blandning av MDF och björk. Inuti skåpet finns tre hyllplan, varav två är flyttbara. Komplettera gärna med andra möbler ur NORMANDIE-serien för ett enhetligt uttryck.
Pris: 3 495 kr
Kolla in produkten här!