Trender

Trendiga mattor: 7 smarta tips på vårens heta

Trendiga mattor: 7 smarta tips på vårens heta: Nu när våren är här på riktigt betyder det att färger och mönster börjar ta plats i inredningen. Det är dags och plocka fram dekorationen som är färgrik och glad. Bort med det mörka och in med det ljusa. Vi på Roomly.se har kanske ett av Sveriges största sortiment av mattor och textil. Detta vill vi såklart dela med oss av till dig som letar snygga och trendiga mattor för sommar och vår. Eller varför inte året om. Bara för det är höst och vinter så menar vi inte att du ska plocka bort mattorna med färg. Det kan faktiskt vara gott för själen med lite ljusa toner under även de mörkare årstiderna.
Vi har samlat på oss 7 tips på några trendiga mattor som vi tycker är värda en extra titt nu under 2017. Genom våra samarbeten med Sveriges ledande återförsäljare som Kilands mattor med fler kan vi erbjuda högsta och bästa kvalitet. Kolla in listan nedan och njut!

1. Form living matta Harlequin


Form living matta Harlequin är en vävd garnmatta med tryckt Harlequin-mönster på framsidan. Mattan har en enfärgad baksida. Material är av 100% bomull och tvättråd är som på det flesta mattor handtvätt.
Kolla in produkten här!
Pris: 249 kr

2. Fondaco Matte Torino


Snygg tryckt och stentvättad matta. Mattan har ett modernt och stilrent mönster som ger rummet en extra detalj. Finns i olika färger och storlekar. Material är i 100% bomull och tvättråd är genom handtvätt. Visst är mönstret härligt?
Kolla in produkten här!
Pris: 799 kr

3. Chhatwal & Jonsson Ayur trendiga mattor

Chhatwal & Jonsson mattor
Ayur matta från Chhatwal & Jonsson. En dekorativ matta med personlighet som är tillverkad med omsorg. Den är tillverkad av slitstark ull och bomull som är handvävd på traditionella vävstolar i Indien. Mattan är i mörkblå med ett enkelt mönster av linjer och kvadrater i beige. Den blir en tjusig detalj som passar i sovrummet, hallen och i vardagsrummet. Eftersom varje matta är tillverkad för hand är de unika och variation kan förekomma.
Kolla in produkten här!
Pris: fr 8900 kr (Beror på storlek)

4. Classic Collection matta Tanger Honey gold


Matta Tanger är en ullmatta som finns i flera färger, både små och stora mattor. I Tanger serien ingår även kuddar och bänkar så att man lätt kan matcha olika mattor och möbler med varann. Våra ullmattor och mattor är handvävda och tillverkade med stor omsorg. Ullen håller högsta kvalitet.
Kolla in produkten här!
Pris: 2 350 kr

5. House doctor Block matta

House Doctor trendiga mattor
En av de trendiga mattor som håller sig på topplistan fortfarande. Från det välkända varumärket House Doctor. Block matta från House Doctor. En matta som blir en snygg detalj i ditt hem. Tillverkad i 100 % bomull och finns i fyra storlekar.
Kolla in produkten här!
Pris: 1 710 kr

6. Axeco – Lindö matta från Kilands Mattor


Lindö är en handvävd ullmatta från det svenska designföretaget Axeco. I Lindö skapar rutor och linjer ett tidlöst mönster i ljusa toner mot en röd botten. Ullen i Lindö är av högsta kvalitet och varpen i mattan är av lin.
Kika in produkten här!
Pris: 4 735 kr

7. Matta Bokhara från Kilands mattor

Trendiga mattorPakistanska mattor är genuina orientaliska handknutna mattor som knyts i en hög och tät kvalitet med den allra finaste Nya Zeeländska ullen. Tack vare den fina ullkvaliteten och den höga knuttätheten får pakistanska mattor en oerhört fin lyster. Leveras av Kilands Mattor.
Kolla in produkten här!
Pris: 5 945 kr